Смени жената 2021

• 101 046
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 455
сложни са отношенията, сигурно защото са брат и сестра. А може Никола да го е припознал.

# 1 456
  • София
Той сам каза, че го е отгледал като свое дете и се смята за негов баща. Така или иначе големите деца имат една майка.
Сега като каза за момченцето, че е от друг баща, значи съвсем големите деца не живеят постоянно с тях, то и няма как да стане това нещо, особено за момчето.

# 1 457
  • София
Очевидно човекът не дели децата, което е похвално.
Анди, те си казаха, че не живеят постоянно с тях, просто много често.

# 1 458
Да, и на мен ми направи много добро впечатление, че децата са равни за него, дори едното да не е негово. Много добър човек ми изглежда, спокоен. И децата са много красиви, особено средното дете, момичето.

# 1 459
На мен тази Ели не ми хареса. Уж една хрисима такава, мрън, мрън, пък ми се струва, че е страшна змия.
Ама от онези прикритите, които си правят своето, ама така че да изглежда, че всичко е с добри намерения, а не от личен интерес.
Бети с всичките си кусури поне е открита.
Аз също имам почти двегодишно дете. Че е в комплект с малкото, което е на 7 месеца.
Няма вариант да се държи така. Не стига, че яде сам, ами иска и сам да си сипва и готви.

# 1 460
Някой да знае социалните мрежи на Никола и жена?

# 1 461
Аз пък Ели изобщо не си я представям да работи като танцьорка. Нито има вид на такава. Изглежда ми като перфектна домакиня, но и сценария е доста добър все пак😆.

# 1 462
Тогава момчето защо е там?
A къде да е? Като се е женил за първата си жена, я е взел с дете. Каза, че не му е биологичен баща, но че му е родител. Възможно е биологичния баща да не присъства в живота на момченцето.

# 1 463
По-точният въпрос е - а майката къде е? Не мога да си представя при двама живи родители дете да се отглежда от трето лице, с което дори няма роднинска връзка.

# 1 464
По-точният въпрос е - а майката къде е? Не мога да си представя при двама живи родители дете да се отглежда от трето лице, с което дори няма роднинска връзка.
Аз не мисля, че големите деца живеят на 100% там, а и стаята не изглеждаше като тяхна постоянна. Сигурно са при майката и при Никола, като се редуват. По време на снимките споменаха, че децата са във ваканция, така че може да е бил негов ред.

# 1 465
Аз не мисля, че големите деца живеят на 100% там, а и стаята не изглеждаше като тяхна постоянна. Сигурно са при майката и при Никола, като се редуват. По време на снимките споменаха, че децата са във ваканция, така че може да е бил негов ред.
Аз доколкото разбрах майката е започнала връзка с друг мъж и много много не се интересува от децата. Ама може и да не съм разбрала правилно.

# 1 466
  • София
Това кой го каза в материала, бащата ли?

# 1 467
Никола пак е залитнал да осигурява материален стандарт, между стаята на Пами и стаята на големите деца има голяма разлика в обзавеждането. Работил е до дупка и в първия си брак, и сега го прави. На танцьорката е по-лесно, само 3 нощи работи от седмицата, а кога си подготвя композициите? Един танцьор не е ли отдаден на танците, той постоянно трябва да работи с тялото си...
А брокерката - нямаше никаква 'професионална деформация', вместо да го пита за развода, можеше да си говорят за жилището примерно, да му даде някакви съвети за подобрения и т,н, ако това е нещото, от което Бети разбира? Като влизаше в празното жилище, коментарите и въобще не бяха брокерски. Може да ни пързалят.  Добрият брокер въобще не работи по цял ден и нощ. Той вече се е научил да преценява клиентите и залудо не ходи на оглед, И печели големи пари, не му се налага да доработва в е-шопа, където плащат малко.
Само за Никола вярвам, че е управител на заведение, той се изпусна, докато готвеха с Бети, нещо да я научи как е правилно...

# 1 468
  • Буркина Фасо
Един танцьор не е ли отдаден на танците, той постоянно трябва да работи с тялото си...
точно в десятката Smiley

# 1 469
Големите деца не живеят постоянно с тях. Имаха отделна стая с легла, но когато Бети отвори гардероба, той беше празен. И за това, може би, стаята на Пами изглежда по-направена и голяма. Не е там временно, а е и малко дете, има повече играчки и щуротии.
Като цяло ми хареса епизода. И двете жени не са идеални, но кой е? Важното е, че нямаше грозни реплики и злобни подмятания. Най-много ми хареса Никола. Изглежда спокоен, уравновесен, обичащ и най-важното - не дели децата въпреки, че не е биологичен баща на Алекс. Никол е прекрасно малко момиче❤
Питам се, при този стандарт, защо е нужно Ели да работи изобщо. То няма лошо да има социална среда, но точно тази ли? Иначе и на мен ми прилича леко на златотърсачка, но похвално за нея - пуснала е търсене с разширение. Освен приятен на вид мъж с възможности, Никола изглежда много добър и свестен човек.
Единствено не ми хареса това постоянно натякване за бебе. Явно като имаш мъж и станеш на 30 г, трябва да покриваш хорските изисквания. Нека да я оставят Бети да се развива и да постъпва с живота си, както намери за добре. Това постоянно дуднене за бебе, може да я накара още повече да не иска деца. Ще се случат нещата естествено.

На мен дома на Никола и Ели не ми се стори празен. Не знам какво има да му се коментира. По-скоро Ели можеше да изкоментира дома на Бети. А и Бети все пак е брокер. Продава жилища, а не ги обзавежда.

Общи условия

Активация на акаунт