Смени жената 2021

• 101 044
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 440
когато едното семейство няма деца, е много тъпо новата съпруга да се занимава с мъжа. Добре, че Митко беше с неизживяно детство, поиграва компютърни игри.
Май вече линията с ходене на фризьор, масажист се е изтъркала. Ели сигурно ходи, да го беше завела Митко на нова мъжка прическа.
Не трябваше ли първия ден новата съпруга да върши всичко, каквото старата съпруга, така както си  живее семейството, а след това новите правила.
Ели трябваше да работи като брокерка и в е-шопа после. А не да се среща с майките на двамата.
В този епизод имаше доста 'по сценарий', но Бети играе добре. Иначе нямаше да раазберем, че са искали да противопоставят жена-кариеристка без деца с жена-домакиня с деца.

# 1 441
За мен ще е интересно да са със сходни професии жените и на работа да се разменят. Всичко да е 1:1. Стаеаш, оправяш децата, отиваш на работа, после домашните задачки/хоби...

# 1 442
Е, те казаха в началото, че поради естеството на работа на Бети, Ели няма как да ги върши същите неща. Нали пооплеви градината.
По същата логика да бяха пратили Бети да се чекне на пилон. Joy
От двете Ели ми допадна повече.
Бети като разбра, че има деца в къщата, голямо ахкане, чудо невиждано, ще я изядат. С една дума- за мен тя не обича деца. Дай й да печели пари. Като остарее може няколко котки да си вземе.
Дай Боже да има. Представям си каква казарма ще е.
Двегодишно да обича тиквички не съм срещала.

# 1 443
Здравейте,
Къде мога да видя последния епизод ,за който говорите ?
Благодаря
ETO https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/40436/sezon-2021/smeni-zh … nata-08-07-2022-g

# 1 444
  • София
Той няма нищо общо с нейното желание за майчинство. Тя не иска и дори едва ли ще роди в близките години. Какво толкова, ако той остане да гледа дете, нали ужким родителите бяха равноправни и освен майчинство има и бащинство? На нея й се иска, но само като от реклама на киндер сюрприз й се иска, но не и като от реклама за прах за пране с деца, които крещят и се цапат. Тя е човекът, който е незрял за родител, а не мъжът й.

# 1 445
  • София
Бети е мноого емоционална, тя се люшка в крайности и това няма общо с децата. Във Фермата беше същата, опищяваше света за елементарни неща, но и раздаваше любов и положителни емоции също в такава степен. Преди дуел изпадаше в истинска паника. Реве, смее се, шумна е, после е тиха и мълчи, страхуваше се. Няма смисъл да чака за деца, тя няма да се промени. Ще се научи от тях на търпение. Има и такива хора и не е причина това да остане без деца. Митко я балансира, но ми идва твърде инертен.

# 1 446
  • София
Той е идеален за нея. Друг няма да я изтърпи.

# 1 447
Сега изгледах епизода. Не знам дали вече е коментирано, но отново неграмотни писания - "Работата свършва в краяТ на работния ден" Grinning

Ели и Бети иначе са ми много еднакви като хубост.

# 1 448
Сега изгледах епизода. Не знам дали вече е коментирано, но отново неграмотни писания - "Работата свършва в краяТ на работния ден" Grinning

Ели и Бети иначе са ми много еднакви като хубост.

Гледам го. Тази Бети категорично не е готова за дете. Детето не идва готово, говорещо мило момиченце. Има бременност с 34688 страхове, раждане, колики, зъби, неспане с години. Романтичното играене в супер баня с бащата е момент, прекрасно е, но това е част от това да бъдеш родител. Да седи и да си работи от 9 до 20ч. В момента, в който дойдат проблемите, тая жена ще изтрещи.

# 1 449
А, да, и детето в банята с бански. Joy

# 1 450
Все пак го дават по телевизията, нормално е да е с бански.

# 1 451
Зарежете банския.
Наистина при първите писъци и проблеми, дамата се разплака и разстрои. Еми... рано й е.

# 1 452
  • София
Много изкуствена беше всичко и с детето, и с яденето на тази малка кръгла масичка. Хубаво, снимки, сценарий, декора, ама айде, нЕма нужда от чак толкова нагласяне! Сякаш другите две деца ги бяха довели насила на снимките, съмнява ме да живеят там постоянно - нито Ели ще търпи такова нещо, нито майката на децата - децата са твърде малки. Нещо ни будалкат здраво. И тази среща с бабите беше излишна, сякаш са се чудили с какво да запълват снимачно време.

# 1 453
Другите две деца си имаха стая с двуетажно легло, а за малката Пами - отделен розов палат с розова детска кухничка.
Ели каза:"Аз съм майка на Пами и жена на Никола".
Момченцето е от бившата жена на Никола и друг баща, а момиченцето Никол е от бившата жена на Никола и Никола и е биологичен баща.

# 1 454
Тогава момчето защо е там?

Общи условия

Активация на акаунт