Смени жената 2021

• 101 881
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 530
Хайде да не пренасяме политиката в тази тема.

# 1 531
Какво ви става, бе хора?
Толкова приятен епизод и веднага да се наплюе всичко. Най-нормалното нещо на света е майката да отгледа детето си. А тази жена работи до 4 сутринта три нощи, тоест ляга в 5 и става рано, за да е с детето. Колко много хора ходят на работа и си веят краката и колко скапани домакини има! Децата не са лесни - изтощават психически и физически. Когато моите бяха малки, за мен беше ужасно трудно. Аз съм в чужбина, на 4 години чак тръгнаха за по 6 часа на ден - докато ги закараш и трябва да ги вземеш. А на всеки 6 седмици - ваканция. Завиждах зверски на работещите жени.
От дете до дете има разлика и от работа до работа, както и от майчин темперамент до темперамент. Няма правилно и грешно - всяко семейство си знае.
А най-чудно ми е някой като каже, че ако си остане вкъщи и няма какво да прави. Това е много тъжно мислене. Та светът е пълен с интересни неща и ако намира в работата си най-интересното и стимулиращо, колко жалко!
И двете семейства ми харесаха. А този Никола си е баш хубав мъж, изненадах се от коментарите тук.
(Не познавам семействата, даже не съм гледала “Фермата”).

# 1 532
За мен епизодът изобщо не беше хубав. През цялото време се усещаше натискът и натякването - ако нямаш деца, си половин жена, раждай жено, зарязвай я тая кариера! Отвратителен натиск и си личи как Бети е била натискана и обработвана да ражда, с предаването още повече. Тя беше представена като бясна кариеристка, каквато не е и не видях тя самата да се изживява като такава. През цялото време беше отворена към новото семейство, стараеше се, пробва нещо различно с малкото и въпреки, че няма деца, успя да види някакви грешки, които хората с деца са допуснали. Но го направи деликатно. Страхува се от идеята за децата и е нормално. За мен към момента на снимането не е имала деца, защото не е уверена в детето, с което живее. Ако беше уверена в него, вече щеше да е бременна с третото сигурно.

А танцьорката с нейните заучени реплики "оставете мъжете да бъдат мъже" от ден едно започна да рови и да търси какво не му е наред на другото семейство. Беше адски грозно. И това от жена, която няма нищо интересно у себе си, която не може да се похвали с нищо, освен, че е съпруга на едисикого и майка на едисикого...затова ходи на приказки. Като е толкова загрижена майка и съпруга, защо танцува по дискотеките три нощи до 4 сутринта, може да се хване на някоя дневна работа? Апропо, съгласна съм с хората, които казват, че жената не трябва да разчита на мъжа изцяло за парите. Защото може да допринасяш за семейството с чистене, готвене и гледане на деца, но това не изключва факта, че трябва да си искаш пари от мъжа, че който носи парите, често той взима решенията, че мъжът може да се разболее и да трябва да се оправяш сама, че работата може да ти донесе една социализация и да те прави интересен човек...и още много.

# 1 533
  • София
Тръгне ли лошото да става - не пита, независимо в какво положение си.
Човек като няма опит с децаняма как за два дни да се справи с чуждите, и то на снимки. И двете жени повтаряха клишета, нищо лично не казаха като разбирания. Понякога се чудя хората имат ли собствена мисъл, набълбукали са се  с едни и същи модерни приказки. Нити кариеристката е кариеристка, нито домакинята е домакиня.

# 1 534
Твърде много генерализирате. Млада майка с новородено също може да няма никакъв предишен опит с деца. Разбирам какво имате  предвид, но в Щатите масово гледачки на деца са тийнове- те какъв предишен опит имат, пък и чисто физиологично са още деца.
Иначе без трудов стаж и опит към 1500 например  ще намери, после ще надгражда- това въобще не са малко пари. Начинаещите касиери в големите вериги работят за г/д толкова.

# 1 535
  • Буркина Фасо
1500 лв. са 2 пъти над минималната заплата. къде дават такива пари и то в големите вериги?
знае се, че голям процент от работещите в БГ са на мин.заплата или малко над нея.

# 1 536
1500 лв. са 2 пъти над минималната заплата. къде дават такива пари и то в големите вериги?
знае се, че голям процент от работещите в БГ са на мин.заплата или малко над нея.

# 1 537
  • Буркина Фасо
колко ти е заплатата за живот при 1500 лв брутна, знаете ли ?
да не говорим, че в тези вериги редовно се работи извънредно като време, но не и като пари.
за това е и постоянното текучество на персонал в големите вериги.

# 1 538
О, че няма да е лесно, сте абсолютно права. Но ако имаш желание, без опит, така е възможно да получиш такава заплата, това казваме.

# 1 539
Големите вериги плащат всички осигуровки на служителите си.

# 1 540
ето, давам пример от сегашното 47-О Народно събрание:
Е Ицо Хазарта сам си каза, че няма висше образование, преди месец го каза по БТВ (гостуваше по повод квотите за Бг музика). Щом със средно образование може да станеш депутат, а и... министър (да не забравяме спортния министър Лучано, по времето на царя), за какво говорим изобщо...

# 1 541
колко ти е заплатата за живот при 1500 лв брутна, знаете ли ?
да не говорим, че в тези вериги редовно се работи извънредно като време, но не и като пари.
за това е и постоянното текучество на персонал в големите вериги.

Глупости.

# 1 542
  • На морето!
Явно имат договор участниците от Фермата да минават и през Смени жената.
В предния епизод- Тома и жена му, беше абсолютна измислица, той изобщо не е такъв кавалер, няма този стандарт, сигурно са наели жилището за снимки, а тя е абсолютна хахавела.

Ако съдя по това, предполагам епизодите наистина са режисирани.

# 1 543
Ивайло Шопски женен ли е ? Да не вземе да изскочи и от това предаване 🙄

# 1 544
Да не чуе шейтанът, ей. Чукай на дърво, на глава, на каквото има наоколо...

Общи условия

Активация на акаунт