Смени жената 2021

• 102 032
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 050
Моделът с помощниците е, за да не се превръща майката в чистачка и готвачка. Делегиране на права. Майката има време да се занимава с нещо, което я кефи, когато майката е щастлива, и детето е щастливо.

# 1 051
  • София
Хайде, започва!

# 1 052
Ели се е превърнала в жива робиня.

# 1 053
  • София
Знаех си още след първите две изречения на другата двойка, че имат някакви драми в предишния живот, някакъв катарзис и познах - и двамата са били на ръба за Оня свят. След такива преживявания теглят една и толкова. Но явно имат и материални възможности да я теглят и да живеят така. Но нещо не им вярвам за парите, не знам защо.

# 1 054
  • София
Ели се е превърнала в жива робиня.
Не се е превърнала, нейният деспот я е превърнал!

# 1 055
Апартамент от Зрънчо... Не работят, кефят се на изгрева... Хранене само навън, щото бургазлии така си гледали жените, не искали да им мирише на манджа...
Аджаба откъде пари за тази идилия.

Едни нормални хора днес ще бъдат демонизирани, а едни търтеи със сълзлива история - издигнати в култ.

# 1 056
Нормални хора? Този Любо се е сдобил с безплатна робиня, а тя с охота е приела тази роля. Той с какво се занимава - надзирава нейното бъхтене по цял ден??
Нищо нормално не виждам в това.

# 1 057
Да, нормални хора. На измишльотини не вярвам аз. Сценарий.

# 1 058
  • Бургас
Тоз бургаският "гларус" нещо ми мутрее..

# 1 059
Сексът е неразделна част…. И полурасъблечената леля гледа към младия баща, ахахахахаахах….

# 1 060
Битовизмите и децата убиват романтиката. Факт.

# 1 061
Бургазлиите имат пари отнякъде, но не искат да казват, ясно е.
Но онзи другият определено си е отгледал робиня. Просто виждам как след време ще му завърти главата една засукана, гримирана кифла, която не работи и жена му ще се чуди за чий му е слугувала цял живот.

# 1 062
Синеморската жена е много работлива и добра, но аз не разбрах от всичкото Ели прави това, това, това.. той какво точно прави? Нали заедно градили къщата, парите идват от двамата, а трудът? Мъж оставя бременната си жена да реди паркет, а не го реди той сам? Нещо не ми се връзва. Другите са щури, ама не ме товарят, интересно ми е от наеми ли са парите, или 😆 Бургарски тарикат, не знам откъде му идват тия измишльотини.

# 1 063
  • София
Апартамент от Зрънчо... Не работят, кефят се на изгрева... Хранене само навън, щото бургазлии така си гледали жените, не искали да им мирише на манджа...
Аджаба откъде пари за тази идилия.

Едни нормални хора днес ще бъдат демонизирани, а едни търтеи със сълзлива история - издигнати в култ.
JoyJoyJoy
Този идиот е нормален... само за себе си! Бас държа, че тази къща е на негово име, а тя само слугува, след заповедното "Хайде! Хайде!" !

# 1 064
Явно трябва да го изгледам тоя епизод. Моят мъж също не иска да се готви вкъщи, защото мрази да му мирише на манджа (нямаме деца, иначе това не е опция)😂 мислех си, че съм само аз така, съдейки по разни реакции в този форум, включително обвинения, че си измислям. А аз обожавам да готвя и само дебна като го няма да си сготвя 😆 И ние ядем основно навън, но и двамата работим и това е доста скъпо удоволствие, което не си заслужава парите въобще (по мое мнение).

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 20:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт