Смени жената 2021

• 102 055
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 035
Полина е симпатяга с хубаво семейство. Само това нравообучение от източните европейки ми идва в повечко винаги. Имат една и съща гледна точка, все я налагат, смятат, че говорят универсални истини за това как се гледа семейство. Хората са различни и никой модел не е универсален. На мен ми идва малко задушаващо. Разбирам, че конкуренцията при тях е голяма, от които идват тези поведенчески черти, но все пак. Иначе е красива, възпитана и приятна жена.

# 1 036
  • Пловдив
Полина защо се представя за украинка, когато баща й е българин?

# 1 037
Защото е украинка, в епизода беше доведеният ѝ баща.

# 1 038
Много е интересно семейството на Ева. Много е хубаво, че така се забавляват и са толкова усмихнати. Ева обаче в ергенът беше доста инфантилна и сега се разбра защо.... родителите сякаш не искат да я пуснат, не искат да останат сами. Толкова категорично и двамата отхвърлиха това предложение, без да го подложат на съмнение изобщо. Животът и на двамата се върти основно около дъщеря им, а времето за това малко е минало. Сравнението в този епизод е много интересно, за мен не е толкова между двете двойки родители, колкото между Ева и Полина, които май са в доста близка възраст.

# 1 039
  • Terra incognita
Тъкмо изгледах петъчната серия. Беше много приятно. Много харесах младото семейство Полина и Патрик, за мен са модел за една съвременна, млада двойка- интелигентни, красиви, образовани, реализирани, културни, съобразителни, с хубав и подреден дом. Изглеждат хора с меки характери, с които кесно се общува и живее.
Семейството на Ева също е прекрасно. Изградили са силна връзка помежду им, но, честно казано, бащата леко преиграва. Застинал е в ролята си на шоумен от зората на демокрацията с помпозни, бляскави тоалети и обеци по ушите. Съгласна съм, че домът им е затрупан и доста овехтял, изглежда неподдържан. Аз бих дала предложение за някакви шкафчета с витрини, в които да нареди колекцията си, за да не прашасва така. От друга страна, пък, щом не им пречи, няма проблем. Личи си, че не са хора домошари, обичат бохемския начин на живот и щом всички са ок, значи е точно.
Ева е едно непораснало момиче, надявам се някой да успее да скъса пъпната връв и тръгне по своя път.
Общо взето, беше лек епизод без излишно напрежение и ми създаде положителни емоции.

# 1 040
Много е интересно семейството на Ева. Много е хубаво, че така се забавляват и са толкова усмихнати. Ева обаче в ергенът беше доста инфантилна и сега се разбра защо.... родителите сякаш не искат да я пуснат, не искат да останат сами. Толкова категорично и двамата отхвърлиха това предложение, без да го подложат на съмнение изобщо. Животът и на двамата се върти основно около дъщеря им, а времето за това малко е минало.
Много правилно мнение. А може би бракът им е изчерпан и ако не е "детето" няма да имат общи теми за разговор.

# 1 041
Какво е доведения и баща? Втори баща може би...
тя му е доведена дъщеря.

# 1 042
  • София
Ева е приела образа на лолитка и го експлоатира. но е вече позастаряла лолитка.

# 1 043
Гледах епизода и си представях Как Виктор от Ергенът влиза в детската стая на Ева и казва "много мило" Joy
Ева и семейството й ми бяха много смешни как възхваляваха живота на Витошка срещу опцията Ева да живее сама, но в някой квартал. Затова виждам около себе си толкова хора на по 35-40, които още да при мама и тате и не могат една пералня да пуснат, защото няма смисъл да живеят под наем. Страшно ограничено мислене. Колекцията от фигурки беше като от филм на ужасите.

А Полина е типичната рускиня, която драпа да хване перспективния мъж, който да осигури нужния стандарт. Инфлуенсърка, готова да рекламира всичко, стига да капят парите - още си спомням как рекламираше алкохол, докато беше бременна, а на рекламата госпожата си и пийваше. За китайските боклуци от Али експрес, които нарича бизнес, да не говоря. Естествено, тя е достатъчно хитра, за да държи поведение в шоуто, все пак целта е да вдигне популярността.
За протокола - Полина си има жена, която й чисти, жена, която гледа децата и жена, която да им готви.

# 1 044
Много е далеч Ева от "Лолитка" - да не говорим, че според Набоков е над десетилетие от този образ. По-скоро е инфантилна с риск да изглежда със забавено развитие.

# 1 045
  • Sunshine state
И как само демонстрираше скобите на зъбите си.. 😅🤣 Много ми е странна тази Ева още от Ергенът - никак не я въприемам като жена, а по-скоро като някой тийн и оттам участието й в шоуто ми беше някак нелепо.

# 1 046
Какво е доведения и баща? Втори баща може би...
тя му е доведена дъщеря.
Пишеш в Google “доведен баща” и разбираш какво е. Освен това може да провериш и къде се слага пълен член и “ѝ“.

# 1 047
трудно, но изслушах няколко нейни клипове. Да станеш инфлуенсър, но да имаш какво да кажеш на хората. А тя скача от тема в тема. Тя е имала труден живот в БГ, учила е български в НБУ и същевременно е работела, хелпдеск, нощни смени и т н. Спомена, че е живяла в Италия, оценава ситуацията в БГ като  не много розова. Украинският и руски модел е мъжът да изхранва семейството, а жената да се занимава с децата. Само, че както тя забелязала българските мъже не мислят така. Лутала се е насам -натам, докато се запознала с Патрик.
Най-много обича разговори за козметика, учи момиченцата как да ходят по мероприятия, семинари, на разни организации, да се учат да презентират и др умения.
Щом има фенове, нека ги забавлява. Капитонова 2 (от "Ергенът"). Много чужденци направили канали на български, за мен е странно, или няма българки достатъчно, или някой обича да му говорят на български ала Розмари (инфлуенсърка)?

# 1 048
Гледах епизода и си представях Как Виктор от Ергенът влиза в детската стая на Ева и казва "много мило" Joy
Май Виктор не я е познавал тогава (през март 2020, когато е снимано). Ева се държа добре в “Ергенът”, една от малкото, които не ме дразнеха.
Колекцийката - да, вярно си е като филм на ужасите

# 1 049
Аби всичко хубаво, но Полинария не ми се стори особено самостоятелна, при положение, е към момента на заснемането чака на родителите си да й донесат сготвена храна.
Към момента наистина има помощнички за всичко, още едно дете, както и нови цици. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт