Смени жената 2021

• 102 070
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 020
Съгласна съм с всичко, което сте казали. Тези керамични статуетки или каквото и да е там, може да са наистина с много висока стойност, не разбирам от това и ме потрисат хиляди прахосъбирачки. Бъдете сигурни обаче, че има кой да ги купи, ако се предложат на правилното място. В немския ибей един метър конец да ви е останал от нещо може да се продаде. Но е кофти инвестиция, най-малкото заради бавната ликвидност, ако има ценни, могат да качат цена с времето. Трябда да се съхраняват по необходимия начин, което за повечето не видях, ама те си знаят.

# 1 021
  • София
На мен ми се струва неподходящо някой да отиде в чуждата къща и да започне да казва за статуетки, ремонти и подобни. Той е там за три дни. Ясно е, че е по сценарий, но е дразнещо.
За кучето сигурно са го съгласували предварително, че ще го води, сценаристите и редакторът са знаели.

# 1 022
  • София
Най-вероятно кучето го преместиха заради бебето.

И двете семейства ми бяха симпатични, всяко със своите странности.

# 1 023
Аз пък много се учудих как котарака си лежи на дъската за смяна на памперси до главата на бебчето, което е много, много красиво дете

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 15:51 от anra

# 1 024
Много пренавити ми се сториха родителите на Ева. Най-вече бащата. За пръв път го чувам този човек и не знам дали си е такъв изкуствен. А сцената, където пееха с Ева и някакви приятелки ми напомни точно на рожден ден на някоя 10 годишна. Много са ми смешни хора, които в стремежа си да се направят на вечно неостаряващи се излагат. Сега вече разбрах защо и дъщерята е такава.

# 1 025
. Освен това ми се струва, че си боядисва косата. Този наситено черен цвят хич не ми изглежда естествен, още повече на неговата възраст - предполагам е около 50. Подозирам, че е и голяма клюкарка. Като някоя леля - тотка, дето по цял ден гледа сериали и люпи семки пред блока.

Боядисана си е косата, не ти се струва.
И то с евтина боя, стои ужасно неестествено.

# 1 026
Трябваше да излизам и хванах само 10 минути в началото. Но ми  направи впечатление, че Патрик се сети да поднесе букет на жената, а онзи превъзбуденият си води... щерката. С тези шарени дрехи и въобще с този външен вид, много ми заприлича на един застаряващ, грозноват къдравелко от "Новите съседи".

# 1 027
А на мен на нещо като бате Енчо.

# 1 028
Dara888, на кой герой от Новите съседи ти прилича?
Вчера Макси имаше рожден ден, стана на 3. Прекрасно детенце.

# 1 029
имате ли линк на инфлуенсърката? - да видя какво 'предлага'

# 1 030
имате ли линк на инфлуенсърката? - да видя какво 'предлага'

https://toptrends.bg/category/bijuta/obetsi/

# 1 031
# 1 032
Полина не е качвала нищо от 1 година. Защо така? Преди май беше доста напориста. Мъкнеше се с други инфлуенсърки, в На кафе май съм я засичала, и в Смени жената се е намърдала с цел популярност, само където късно го излъчиха.

# 1 033
Има си още едно детенце, почти на годинка, мисля. Изявява се основно в инстаграм. Попаднах случайно на нея преди 3 години и я следя с интерес. Харесвам я.

# 1 034
  • sofia
Трябваше да излизам и хванах само 10 минути в началото. Но ми  направи впечатление, че Патрик се сети да поднесе букет на жената, а онзи превъзбуденият си води... щерката. С тези шарени дрехи и въобще с този външен вид, много ми заприлича на един застаряващ, грозноват къдравелко от "Новите съседи".
На Макси предполагам Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт