Смени жената 2021

• 102 072
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София /Абсурдистан
Можело смяната да мине и без простотии, както се видя.

# 1 006
Хареса ми тази смяна. Ето това може да се случи, когато в дома ти е дошла гостенка  - за една седмица си перфектен домакин и нямаш време да си покажеш мурафетите. А не като в другите епизоди да ни потрисат двете крайности. Това е ненормално за мен.
Днешния епизод ме разтовари.

# 1 007
  • София
Проблемът на тази серия беше твърде очевидното натъпкване с реклама - рекламираме този, рекламираме онзи и накрая нищо смислено не остана.

# 1 008
Неприятно впечатление ми направи само как Галя занесе кученцето си, без да се позаинтересува дали там няма също домашен любимец? Абсолютен стрес е за котките да й натресат друга котка или куче в собствения й дом? Дори нов човек е голям стрес, а какво остава за друго животно, което даже яде и от храната,  от същите панички. Нарушена е територията и достойнството на животинчето. Доказано е, че изпитват огромен стрес, не могат да спят, като знаят, че в същата къща има друго непознато животно. Никой не мисли за тези неща, важното е човекът да се забавлява. Много тъпо! Да не говорим, че нищо не налагаше това. Галя не живее сама, въпросния мопс можеше да си остане вкъщи при Теди и Ева.
Хората са пълни егоисти.  Котката гледа зад стъклото уплашена и не знае какво става, а главните герои в епизода се забавляват ли забавляват!

# 1 009
  • Sunshine state
Много скучен ми беше епизодът. На Ева семейството са някакви откачалки, баща й определено не го слуша главата и наистина прилича на дърт педеруга с извинение. Майката изглежда много добре, но къщата им е моят абсолютен кошмар - прахосъбирачки докъдето то стигат очите.. 😆  Ева е една глезена инфантилна жена на 26г. Не ми дреме, че не може да домакинства, това не е задължително условие, но да си чак пък толкова вдетинен на тая възраст не ми се вижда нирмално.
Другото семейство ми се видяха по-нормални. Подразниха ме само моралните нравоучения на украинката, ще кажеш, че тя е безгрешна майка и съпруга, та взела и хората да поучава.

# 1 010
Аааа, ама ти не си ли израснала с плочите и касетките на Теди Георгиев?
Скрит текст:
Можело смяната да мине и без простотии, както се видя.
Даже и любов имаше. Галя си падна по Патрик Wink

# 1 011
  • София

Галя и Теди са женени от 27 години и имат едно дете - Ева, която е на 26. Тя е певица, отдадена единствено на кариерата си. Теди е мениджър и продуцент на дъщеря си, а Галя е управител на семейната музикална фирма, както и личният маникюрист и гримьор на Ева.
Смени жената - 17.06.2022 г.

Полина е украинка, а с Патрик са заедно от две години. Двамата се запознават на работна среща и любовта им пламва мигновено. Имат син Максимилян, който е на четири месеца.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 00:41 от Mari_Mar

# 1 012
90 процента от сувенирите от апартамента на техните на Ева бих изхвърлила, останалите 10, айде от мен да мине в някоя витринка/шкафче.

Ева май е сгодена. И хич не е малко момиченце, превземат се, фалшиви са ми с тази позитивност.

Другото семейство ми харесаха повече.

# 1 013
  • earth
Нищо мъжествено няма в тоя льольо. Не мога да си представя някоя жена да е сексуално привлечена към него.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 04:42 от morisay

# 1 014
Много неадекватна смяна. Дъртаци сменени със хора с малко бебе.
Поне да са от един век, така не е честно.

Ева колко ехидна и инфантилна, ужас. Жена на 28г, цялата и стая в плюшки.
Най ми харесаха кучето и котарака, дето не се харесаха.

Бащата на Ева го пере сачмата. Жена му пък изглежда в ред....
На витошка живеят, ама къщата им прилича на бунище. Добре, че дойде русата млада майка със криви зъби да им го каже....
Скучен епизод.

# 1 015
Аз пък се чудя с какво извън музиката се занимава това семейство, за да се издържа. За бащата не съм чувала, а за Ева разбрах от Ергенът. Майка й ми хареса много.

# 1 016
  • Буркина Фасо
трябваше кучето да схруска котката.

# 1 017
Извинявам се, ако ще прозвуча грубо, но бащата на Ева прилича на застаряващ хомосексуалист. И в движенията, и в действията ... прекалено маниерничи и се превзема, а това че започна да плаче истерично пред камерата беше върха. Освен това ми се струва, че си боядисва косата. Този наситено черен цвят хич не ми изглежда естествен, още повече на неговата възраст - предполагам е около 50. Подозирам, че е и голяма клюкарка. Като някоя леля - тотка, дето по цял ден гледа сериали и люпи семки пред блока.

Не знам как жена му (която между другото много ми допадна) намира някакво сексуално привличане в него. На мен ми бе неприятно да го изтърпя 1 час, а тя горката близо 30 години е с него.

# 1 018
Жена му е сухарка. Той - артист-палячо. Противоположности, които явно са се привлекли.

Само нещо не разбирам: от кога брокерите почнаха да се изживяват и като лайф-коучове и защо носят костюмите си от абитуриентската?

# 1 019
Галя,  Теди, с детенце Ева - за съжаление не са се реаизирали така както искат те самите и цялото възпитание е протекло, Ева да направи музикална кариера. Тя е поела подсъзнателно този товар да стане известна и успешна. Епизодът е сниман преди снимките на "Ергенът", където я видяхме малкара  порастнала глезла в друга светлина. Само, че е малко вероятно неуспешен човек да стане  импресарио на друг и той да успее.  Да живееш на Витошка не е толкова престижно си мисля. Може да е било от времето след построяване на НДК, но в днешно време хората не търсят да живеят с прозорец към  вечен шум, но те са си застинали и са си свикнали, даже липсата на шум ще им липсва. Този апартамент е застинал в годината, когато са сложили на Ева розовите тапети.  Правилно им каза Поля, че трябва малко по-малко - днес пирон, утре слушалка за ваната, този Теди въобще няма мъжка енергия вече, като живее с две жени и той е станал женствен. Да, имат си някаква хармония тримата, най-хубавото е чувството за хумор и това, че се смеят. Колекциониране с мисъл да продаде колекцията в труден момент, този мотив ме изуми. Това, което коелкционира е тъгата му по това, че не е станал известен певец като Васил Найденов, щом е ходил по Златни Орфеи, значи е имал връзки, оттам някъде е получил и централен апартамент, което навремето си е било голям престиж. Защо не събира автомобили, запалки или нещо мъжко, ами куклички с цигулки и др, т.е. принадлежност към музикалния свят. Влязли са в предаването да вдигнат рейтинга на Ева малко, тя хубаво пее, но според мен не си подбира добре песните. След това я пратиха  и в "Ергенът", очкавам  и в още предавания да я видим. Тук не виждам някакъв голям труд, например Крисия от малка ходи на уроци. А Ева, добре завършила музикалната академия, но това съвсем не е достатъчно, ти трябва нон-стоп да пееш, да твориш, да репетираш, вместо това мама и прави ноктите и май са го ударили на дрешки и аксесоарчета, и ходене по заведенията. Ако е много талантлива да стане известна, но не видях да се труди. Лили Иванова колко труд влага в изпълненията и ги изпипва до най-малък детайл, да не говорим за грижата за външния вид. Майката като, че ли домакиня го раздава, какво я изпълня тази жена, пазарува на Женския пазар и общува с циганите зад щанда? Говори с чистачката си? Е, добре, караоки, признавам и това забавление. Тя също сигурно има някакви нереализирани мечти, които не смее даже да ги изрази, потънала във водовъртежа на ресторантите. Не осъзнават обаче, че вредят на Ева малкото си бебче. Вместо да продадат апартамента, ако държат да не плаща наем и да купят 2 по-малки, те май и стаята  и даже взели пък нея я преместили в друга стая. Ева не осъзнава, че и вредят и тя трябва да се разгърне, тя не си вярва, че може. Тя е като едно 13 г момиченце и не си е представяла сама да живее или нещо друго да прави без мама и тати.

Патрик и Полина - браво на Полина, добре говори бъггарски, нито веднъж не попита да и се обясни някоя дума, членуваше. Патрик щом много пътува, нормално е да не му се иска да излиза. Щом е инфлуенсърка, ще и се вдигне и на нея рейтинга след предаването. В тяхното семейство май тя командва, наистина трябва да му дава и той да подреди поне някое помещение по негов вкус, но като гледам той обича убран стил като нея.Че няма да ходят на караоке, е ясно. Гале искаше да го отприщи малко, да издаде някаква емоция. Този човек защо не ходи на фитнес примерно? Те пък по ресторанти не ходят, на него му е писнало и иска си домашна храна. Но как си купува месо от е-шопа? Не му се ходело в хипермаркета? Всеки ден сигурно е куриер след куриер при тях. На мен ще ми писне да слизам долу.
Бебенцето- не му се много радваха в другото семейство, те забелязват само себе си. Май ако Полина беше дошла с котката, повече щеше да ги впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт