Смени жената 2021

• 102 035
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 095
Права си, Адариел.
Може да са си поделили отговорностите - той да дирижира проекта, строежа, да харчи парите. Тя да шета и гледа децата, както и да носи парите. Аз не разбрах той какво прави? Работи ли?
И една вметка - свекърите ми строят къща в момента. Те принципно се карат често, но когато създаваха проекта за къщата, свекърът ми на всеки пет изречения питаше дали ще е удобна на жена му. Всичко е съобразено до последният детайл с нея, а после, ставайки дума за нашите стаи -включително и с мен и моят съпруг.

# 1 096
Фокуса е бил да построят къща и да дават стаите под наем. А, че в тази къща ще живеят и те, защото някой трябва да чисти тези стаи след гостите, че ще са там преди сезона, за да я подготвят, че ще е студено да се готви във външната кухня, че ще притърчат за всяко нещо, че постоянно ще хвърчи до пералното по тази паянтова стълба. Ами диванчето какво беше смотано? То не събира и 4-мата, ами масата за хранене вътре беше с детски размери. И това за хора, твърдящи, че прекарват времето си у дома и обичат уюта. Аз не видях нищо уютно в къщата. Може би само лятото вънка на барбекюто ще е готино.

# 1 097
  • Бургас
Имаше една друга "фермерка", устата ямболийка, чието име не помня, която също участваше в "Смени жената", сещате ли се?  Децата нямаха режим и ограничения почти, нещо такова...
 Мъжът й беше построил голяма къща, а пералното помещение беше на един таван. Дърпаше подвижна  стълба, напред- назад,  до двора за простиране. Още тогава си помислих, колко ли трябва да "обичаш" жена си, за да й причиниш подобна хамалогия с пълен леген мокри дрехи. Та, този с неговото мазе, същата работа. Направо подигравка...

# 1 098
Тия две семейства са ми две, неприемливи крайности.

# 1 099
И за мен така.
Едните си хвърлят живота и младостта за една къща.
Другите пък като тийнове обикалят кръчмите само. Като си представя по заведения как се готви, не съм ли аз да съм сигурна в хигиената на 100 %. Simple Smile

# 1 100
  • София

Любо и Ели се влюбват като много млади на парти в Свищов. И до ден днешен са неразделни. Двамата живеят в Плевен под наем, имат две малки деца, но третото им отроче е къща в Синеморец, която градят тухла по тухла от десет години, влагайки всеки изкаран лев и всяка свободна секунда в строежа.
Смени жената - 24.06.2022 г.

Тома и Радостина се познават от пет години, но са заедно от една и живеят в бургаския квартал "Сарафово". И двамата имат деца от предишни бракове. Тома има и внук на 10 години, но двамата осъзнават, че им е време да обърнат внимание на себе си.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 09:51 от Mari_Mar

# 1 101
Още един нелеп епизод.
Плевенчанката си призна, че иска да живее в миналия век и разбиранията му. Заробена във къщата, къщата.Мъжа и е отвратителен. Най жалко е за децата, дано имат поне баби и дядовци да ги наглеждат, че с тези вманиачени родители...
Бургазлията е прав, за повечето неща. И рибната консерва беше откровена обида към него. Жена му е загубила представа за реалността. Айде взела я е мъж със пари, ама чак толкова бързо да загубиш битови навици. Трябваше да сготви не децата нещо хубаво.

# 1 102
Тоя Любо е страшен тъпак ... Хем не може да си организира бюджета и къщата е ужасна отвътре, хем с големите претенции ...
Няма нормално перално и жена му трябва да слиза по тази разбира стълба.
Няма нормална кухня и трябва жена му да готви в студ и дъжд навън.
Пак жена му чисти и поддържа стаите.
Жена му се занимава с децата.
А той къде е в цялата тази история? Аз не разбрах той какво прави?
Не разбрах и защо трябваше другата жена да гони темпото на неговата, че и тоя глупак да обяснява как не я карал на сила ама била мързелива и за това не можела да свърши всичко ...
Търсеше си слугиня той, която да замени липсващата такава, ама уви.

Много ми е интересно дали тази къща в Синеморец към днешна дата им носи доходи и дали тази жена още го търпи? Ама навярно ще си е с него предвид думите за баба й Close

Тома каза доста истини и макар неговата крайност също да не ми е по вкуса, то крайността на Любо ми е недопустима, дори не особено нормална. Жалко за цена му и за децата им!

# 1 103
Най-накрая да влезе една фина и изключително възпитана жена в това предаване.
Ели изглеждаше много наясно със себе си, с целите на семейството си и много уверена в позицията си, като си я отстояваше, без да нагруби никого. Лъчезарна и щастлива. От това, което прави сега, в момента, с удоволствието за бъдещи спокойни години. Нали из фейса  се подмяташе лозунгът, че е най-сладък пътят към победата, а не самата победа?!
Всъщност като Ели живеят много български жени: работа-деца-къщна работа§допълнителна работа. Ели си е намерила начин това да я зарежда, да е в хармония с това, което се случва с нея и семейството й и да му се радва.

Бургаското семейство изглеждаха като травмирани невротици. Любов, любов  и "живей за мига", ама има и по-зрели начини да му се радваш на тоз живот. Радостина не можела едни пердета да изпере, че и реве, щото я накарали... Бургаският джентълмен псува като пират пред гостенката си, като се държи брутално неуважително към усилията й да му сготви вечеря и да промени нещо. Нали по презумпция, участвайки в това предаване, се съгласяваш на някои промени и че в къшата ти ще има някой друг... тоя друг човек не ти се е натресъл непоканен, подписал си договор, че го искаш в дома си, барабар с цял снимачен екип... По-добре да се отдадат и двамата на психотерапия, отколкото да се показват по телевизията. Макар, гларусът, все пак да е една идея симпатичен с умението си да се наслаждава на дребните неща.

А, и още нещо: в тоя епизод някак много ясно си личаха репликите, подготвени от сценаристите...

# 1 104
Репликата на пирата (много ми хареса 😂) “Заклевам се” си беше чисто негова. Бургазлиите на фона на другото семейство изпъкнаха като по-симпатични, иначе и те не са стока.

# 1 105
То добре да се отдадеш на живота, ама отнякъде трябва да идват пари за този живот. Гларусът е избухлив грубиян, ама неговата го търпи, нали уж я глези. Другият пък, като взе да сади цветята, и се вайкаше, че е със сенна хрема и било опасно за здравето му. За другата работа сигурно го боли кръстът и така Ели поема всичко.

# 1 106
Имаше наистина нещо в младия баща.., което те кара да не му вярваш толкова. Нещо между редовете ще е, защото уж видимо всичко е наред. Жената е по - положителният образ. С бургазлията и двамата са много искрени и разговорите между тях бяха приятни за гледане, леко комични..., но той наистина искаше да и предаде от опита си и философията си...Изложи се покрай вечерята, но личи, че е добронамерен и искрен. На мен този епизод много ми хареса, но пак са сравнени по-възрастна двойка със семейство с малки деца...съвсем различни етапи от живота са това. Възрастната двойка на младини, ако се бяха срещнали, няма как да бяха така релакс, кой ще ги храни...Другите са прави да се напъват да постигнат нещо, но са прекалили...Къщата им е погълнала живота.

# 1 107
Ели е свикнала с трудностите. Това е лошото. Може да обожава да готви, да чисти, да се занимава с децата. Но да си чупи краката докато стигне до пералнята, да готви навън на вятър и студ през зимата.... Ами това в един момент ще я изтощи.
Тя нищо чудно че не спи с мъжът си в едно легло. Първоначално смятах че той не я привлича. Сега съм на друго мнение - покрай цялата тази работа ( каза, че работи 20 часа на денонощие) няма да ѝ остава сила и за секс. Дори и да е от хората с високо либидо, то тя се е научила да превръща енергията си в работна сила.  То това няма лошо, но за бога поне да направят усилие да намалят неудобствата, които ги изтощават повече.
Между другото ММ не си призна че Любо не е мъж на място, но видях физиономията му като чу парите и срока.... Тя бе много красноречива 😆
Няма по-голямо наказание за семейство където мъжът настоява да управлява парите, а не може да го прави.

# 1 108
Да стопанисваш къща за гости не е лесно и не за всеки. Чух, че Ели каза, че след 10-15 години ще е достроена, ще са върнали кредита и ще живеят. Ами, не. Тая къща ремонти ще иска преди всеки сезон. И да, по-възрастната дама имаше право да се сърди. И аз останах с впечетление, че я ползват, за да им почисти преди сезона и да я употребят на макс. Пердета, спално бельо на къща за гости в домашна пералня? В тези населени места има обществени перални. Не бих спала в чаршафи прани в пералнята в мазата.
В Плевен не ядем моцарелата с червен пипер. Да се знае🤣

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 10:51 от beba2

# 1 109
Кой знае дали е купувала моцарела. Сигурно гларусът е казал, че такова си хапва. Да беше нарязала един домат, вместо пипер. Ама така си знае жената.

Общи условия

Активация на акаунт