Смени жената 2021

• 101 991
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 170
Хахахах, значи то въпросът "колко пъти седмично правите секс" не е актуален.
Трябва да се пита "колко време отделяте за секс"
Променили са се нещата за 15 години, откакто съм с мъжа ми...
Дано да не ми се налага пак да си избирам мъж, че май тегло ще тегля Joy

# 1 171
Имам чувството, че жената на бургазлията е била медицинска сестра или нещо в тази сфера.
Аз заложих на учителка😊. Дали още са заедно? Някой от Сарафово няма ли да ни осветли?

# 1 172
Падам от смях темата в каква посока зави. Joy
А пък как нелепо се облича тоз бургаски гларус,жена му -тоже.

# 1 173
  • София /Абсурдистан
Това за мъжете от Бургас как си гледали жените изобщо не е вярно. Имам разни познати от там, мъжете им направиха уникални простотии, така че не вярвам аз.

# 1 174
Абе толкова глупости избълва.Каквото и да тръбиш,можеш да го твърдиш за своето семейство и обкръжение,няма как да знаеш какво се случва в другите семейства.Били те от Бургас, Варна и тн.И това натъртване за хранене навън,правиш го щото имаш възможност,ако няма пари ми е интересно да го видя в действие.Клоун. Grinning

# 1 175
Абе толкова глупости избълва.Каквото и да тръбиш,можеш да го твърдиш за своето семейство и обкръжение,няма как да знаеш какво се случва в другите семейства.Били те от Бургас, Варна и тн.И това натъртване за хранене навън,правиш го щото имаш възможност,ако няма пари ми е интересно да го видя в действие.Клоун. Grinning
Да, това за храненето навън също много го натъртваше. Аз не виждам нищо впечатляващо в това всеки ден да ядеш в ресторант - това за лукс ли се приема? Първо, че предполагам е много уморяващо всеки ден да се гласиш, да излизаш, да търсиш заведение. Второ, вероятно бързо омръзва такъв начин на живот. Трето, понякога по ресторанти съм попадала на храна със съмнителен вкус и качество. Много по-добре е сама да приготвя храната, поне знам какво слагам и следя за хигиената. И за Бога, като не искат да им мирише на манджа къщата, да си инсталират един абсорбатор и ще си решат проблема. Яко комплекси ги тресат и двамата.

Семейството от Синеморец е в другата крайност. Там мъжа е пълен мунчо и мухъл. Жена му върти всичко, той знае само да я действа и командва, а в замяна не дава нищо. А да забравих - дал ѝ е подобие на стълба към пералното, всяко минаване по която е изпитание и риск да си счупиш крака.

# 1 176
И като му сервира Ели консервата, той се развика - да бе, ще ям консерва, ами няма да сляза долу в ресторанта на прясната храна...Ако си мисли, че в ресторантите всичко е качествено и прясно и хигиенично...

# 1 177
И като му сервира Ели консервата, той се развика - да бе, ще ям консерва, ами няма да сляза долу в ресторанта на прясната храна...Ако си мисли, че в ресторантите всичко е качествено и прясно и хигиенично...
И за мен всяка вечер да се обличам и да ходя на ресторант ще ми е изморително. И не само. То не е ли да ти е удобно, да се отпуснеш...Като не искат да им мирише,  да си поръчат храна за вкъщи.

# 1 178
  • София
Той е такъв тип мислене, представител на определена прослойка от близкото минало. За него тези неща са важни.

# 1 179
Малко се преиграва с ролята й на слугиня, каквато се вижда, че не е. Просто тоя живот го водят хиляди нормални семейства:  не всички след работа излизат в Южняка на разходка, а уикендите да опънат одеалце на Златните мостове. В много, много семейства след работа се ходи да се ремонтира апартаментът, купен с ипотека,  уикендите се строи вила на село. Или се гледат (да се разбира - сеяд, садят, копаят, плевят , поливат и т.н.) зеленчуци в градината.
И не е задължително това да не е приятно (освен изморително) на вършещия го.
Ако това е животът на "нормалното семейство" в България през 2022 година значи аз съм заобиколена от ненормални хора. Жалко, много жалко, че толкова съфорумци виждат живота на Ели като нормален и приемлив. ТКЗСта, труженички и героини на социалистичестия труд.... Колко поколения ще трябва да се извъртят, за да се промени слугинската психика на българката?
И не, консервата не е домашна храна и уют, сори. Консервата е храна за излет - ако няма заведение наблизо.

# 1 180
Шефът на хотела вярно трябва да оправи това недоразумение с пералното, че ако жена юу си счупи нещо, той направо е загинал.
Ели трябваше да поръча храна от капанчето, да изхвърли опаковките, да му я сервира в чиния и да му гледа сеира на баровеца като почне да се оплаква от домашната храна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 181
Муньо се разрева, че трябва да сади китки, а има алергия. Елитууу никга нямаше да го остави така да се мъчи завалията.

# 1 182
То няма гаранция, че в заведение всички продукти ще са качествени.  При едно кашкавал пане дали ще ви сложат от скъпия кашкавал? Или някой имитиращ продукт, възможно най-евтиното? При шопска салата дали ще ви сложат овче сирене, козе или биволско? Ще ви сложат или най-евтиното краве сирене, или имитиращ продукт. Доматките в салатата няма да са от розовите, а от най-евтините светлочервени. Яйцата да не мислите, че ще са от свободни кокошки или че ще са яйца със селен? Възможно най-евтините ще са. И масълцето не е президент. И зехтинчето не е студенопресовано, ако изобщо ползват зехтин. Повечето пъти олио. Да не говорим, че картофки и т.н. масово се пържат в свинска мас. Имам приятели, които работят в заведения, всички са категорични, че се купуват на едро най-евтините продукти

# 1 183
Това е вярно за много заведения, но в хубавите ресторанти се готви с качествени продукти. Това описаното можеда е вярно за квартални кръчми и ниско ниво ресторанти, но не е общовалидно. Не обобщавайте.

# 1 184
Не обобщавам. Ама в кв. Сарафово в Бургас, нали не очаквате Тома и жена му да вечерят в ресторанти със звезди Мишлен? Естествено, че хапват в кръчми край брегa. А и в пицерия някъде в центъра на Бургас да хапват, нали не мислите ,че пицата е поръсена със скъп кашкавал или сиренце? Всичко е имитиращ продукт.

Общи условия

Активация на акаунт