Смени жената 2021

• 101 871
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 335
Като човек, който си в закупил сам жилище но преди това от детинство живота му е преминал в мизерни квартири ще кажа че не си спомням нищо с приятни чувства...не съм мазохист...От друга страна пловдивчанката не скри това че е получила помощ, не виждам нищо лошо...моя приятелка получи апартамент на "аванта" у вкара в него пари за ремонт колкото самият апартамент и в никакъв случай и не мога да кажа че помощта е била малка но и това което тя направи пак не е малко и е грозно самото омаловажаване...

# 1 336
Ами и аз съм мизерствала по квартири и съм студувала и съм гонила хлебарки. Да, от квартира до квартира, има разлика. Но има едни периоди в живота на човек, в които може да си позволи да живее в евтини дупки и да съжителства с гадни твари. Нормално да си спомняш с отвращение.
Затова и симпатизирам на плодвивчанката, жената си разказваше, че са даже тока са им спирали. Бачкала е на две места, мъжът й също е работил. Дали им е дошло даром или не, изплували са. Това и трябваше да е извода от разказа й - за да изплуваш трябва яко бачкане, а не да чакаш някой да вземе от богатите и да даде на теб, понеже ръцете са ти в гъза.

# 1 337
да, но извън България хората не работят на две, три места...

# 1 338
Всеки е ковач на съдбата си. България не е от най-развитите страни, но всеки имал късмета да се роди на такова място, особено сравнително по-младите хора, може да се премести някъде, където “да не му се налага да работи на две-три места”. Ако човек в работоспособна възраст без здравословни проблеми обаче не иска да се премести, дори и в рамките на държавата в място с повече възможности за работа и добро заплащане,не виждам защо трябва да му съчувствам, че е на минимална.

И между другото не е вярно, че в чужбина не се налага на някои хора също.

Аз пък живея от 18 годишна на квартира, която сама си плащам, и не виждам какъв е проблемът.

# 1 339
Я пак.

# 1 340
Я пак.
искам да кажа, че в БГ вече се е наложила тенденция да се работи на няколко места. На българина остава ли му време за развлечения, почивка?

# 1 341
За коя част на страната става въпрос? Аз имам познати основно в София и не познавам хора да работят на две места.

# 1 342
И аз не познавам да работят на 2 места. Не само в София.

В тази тема продължавате да разкривате изненадващи "тенденции" в бита на българина.

Първо онази вманиачената Ели била стандартна българска жена, която денем работи, вечер строи. Сега и това...

# 1 343
Може ли салона на Красимира или някакъв фейсбук връзка с нея

# 1 344
Я пак.
искам да кажа, че в БГ вече се е наложила тенденция да се работи на няколко места. На българина остава ли му време за развлечения, почивка?
Aз в БГ не познавам човек който да има втора работа, но пък тук в чужбина, доста имигранти доработват или поне мъжа. Тук няма майчинство и за да си гледа детето една жена, то мъжа и трябва да работи яко за да се издържат.

# 1 345
Lucky, тихо да не те чуе Радо, че лошо ще му стане.
Той така се надява да се уреди в чужбината Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 346
Тоя Радо хем е флегматичен, без грам живец в себе си, хем е страшно мрънкало, че и простащината не му е чужда ... Да се чуди човек, какво е намерила в него девойката Rolling Eyes
Познавам един подобен тип. Цял живот мрънка за нещо, цял живот все другите са по-добре от него, а той все прецакан ...
Такива хора не се оправят и бе задържат хора до себе си за дълго. То просто е трудно да се търпи подобно поведение 24/7 🙄

# 1 347
Радо и половинката му се обичат, това поне видях аз. Това ги държи заедно.

# 1 348
Със сигурност това ги държи. То няма какво друго.

Мен такива мъже като Радо ме потрисат. Жена му изглежда не съвсем лоша, но само като й погледнеш половинката, разбираш какво е и нейното ниво. Освен любов, един мъж трябва да може да предложи сигурност, рамо, подкрепа, сила, приятелство. А, този само мрънка и философства, онепрадвания той. Все другите са му виновни защо е в това положение. Надеждите й да се промени след детето, ще останат напразни. Колкото се е променил след “първата палачинка”.

# 1 349
Ох, и аз го гледам това предаване. Интересно ми е и си вадя поуки и изводи за моето семейство. Понякога тактично го пускам и мъжа ми докато си е вкъщи, забелязвам, че и той се замисля Grinning
  Радо и Ваня са още влюбени, до 3 години се води прясна връзката. Много добро впечатление ми направи тази жена. Как ревностно защитава своя партньор и застава зад него, нещо че в очите на другите е неудачник. Това само доказва, че с любов и разбиране всичко е възможно. Много жени плюят по мъжете си и мрънкат за щяло и нещяло, отпускала съм се и аз. Сега виждам колко е неетечно. Да стоиш с кофти човек е тъпо, ама да мрънкаш и да продължаваш на стоиш с него, още повече. Отделно че като гледам какви мъже има и се чувствам късметлийка в живота.
Радо обаче каза някои истини. Разочарован е видимо от живота и циничен, обаче е прав, за фризьорите е прав и за апартаментите от мама и тати е прав - по принцип, поне според мен. Не подценявам труда на фризьори и козметици, но услугите им са силно надценени. Съвсем реално е да си докарат оборот от 20х месечно, а какви са им разходите и дали плащат данъци...Не помня да ми е давана касова бележка. Такова ни е обществото, не са виновни, пазарът определя, на българката й е топ приоритет да "се направи". Но пък придобиват стандарт и самочувствие и понякога стават дразнещи, като се замогнат.
Иначе Красимира е много приятна и внимателна жена, Радо несправедливо изкара огорчението си на нея. Мъжът й също е свестен, симпатичен. Намерили са се. Е, наистина прекрачи границата в разговора си с Ваня накрая, но тя не и остана длъжна, хареса ми как я постави на мястото й.

Общи условия

Активация на акаунт