Смени жената 2021

• 101 017
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 410
Моля за превод на gold digger.
Буквално злато копачка Simple Smile
Ели изисквания няма към себе си, само да "мъжете да дават". Не знам, може пък да е нелоша позиция в нашето общество (бяла конвенционално красива привилегирована градска българка)

# 1 411
а Бети каква кариера е направила в работата си?

# 1 412
Следващият петък ще дават последния епизод на "Смени жената", пише го в програмата

# 1 413
  • Пловдив
Ели е набор 89, Никола не ми изглежда кой знае колко по-голям. Познавам я от детство, като пътищата ни се разделиха с тийн годините. Като цяло ми се развалиха впечатленията от избора й на партньори. Мисля, че с Никола е оцелила доста.

# 1 414
Бети къде е живяла та във фермата са се шегували с акцента и?

# 1 415
В Англия дълго време, там е учила. Намерѝ някъде петия сезон и гледай, интересен е.

# 1 416
Все по-режисирани ми се струват сериите.
Намирам Бети за позитивна невротичка. Има един тип хора, дето кипят от енергия и усмивки, но тая им неспокойност може да бъде много изморяваща за околните. Партньорът й добре уравновесява двойката, вероятно затова за заедно.
Ели пък ми изглеждаше много уравновесена, спокойна и наясно със себе си. Имаше поведение и обноски. Далеч от кифленска пошлост. При това, забележете, готвеше. И въобще, прави ми впечатление, че много от обявените за златотърсачки, са доста добри домакини и майки.

# 1 417
Златотърсачката не е чак толкова красива. Хубаво тяло и до там. Озъбена и перхидролена.  Родила едно дете във времето в което не е пилона, голяма работа.

Бети, е млада, със неизживяно детство. Би била готова за дете, ако има стабилен мъж до себе си, но тя има някакъв безличник.

Културен епизод. На фона на това, което гледахме до сега....

# 1 418
И аз не харесах мъжът на Бети, добро момче, но всичко е до там.

# 1 419
  • earth
Такива епизоди с нормални хора са по-приятни.

Бети обаче - учила във Великобритания, държи много на образованието и да си развива кариерата, а работи като брокер на недвижими имущества. За това какво образование е необходимо? Това е една от най-низшите професии, наред с used car salesman.

# 1 420
Такива епизоди с нормални хора са по-приятни.

Бети обаче - учила във Великобритания, държи много на образованието и да си развива кариерата, а работи като брокер на недвижими имущества. За това какво образование е необходимо? Това е една от най-низшите професии, наред с used car salesman.
Абсолютно не съм съгласна с подчертаното
Много от богатите хора са се занимавали/занимават точно с това … не бъркай нивото на компетентност на нашите брокери с това, което е в чужбина и както между впрочем трябва да е !!

# 1 421
О, благодаря за снимките от сватбата. Докато гледах се чудех дали изобщо Бети и Митко са заедно.
Ех, кога мина това време и аз я помня Бети от Фермата.
Да, епизодът беше интелигентен, нямаше натоварващи моменти.
Останаха ми очите в къщата на Николай и Ася ли беше.
А дали Митко и Бети вече имат дете.

# 1 422
  • София
На мен тази серия ми се видя малко като рекламна за героите, твърде позитивна, всички бяха почти идеални. Ако в живота жените са такива, пак са ми твърде идеални в позитивизма си, чак са ми подозрителни. Като видя твърде позитивни хора заставам нащрек и се питам "за какво лъжеш, какво има под този пласт".
Дори да съм гледала точно тази ферма, Бети изобщо не я помня. Всички ми се сливат.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 09:31 от Andariel

# 1 423
  • earth
Каква компетентност се изисква, за да си брокер у нас и как тя е различна от тази на брокерите в чужбина?

Низшите професии са (някои от) тези, при които печалбите не са в резултат на полезна дейност, а дори вредна. Ниско ниво на професионална специализация   + възможност за бързи печалби без полезна дейност = низша професия.

# 1 424
Останаха ми очите в къщата на Николай и Ася ли беше.
А дали Митко и Бети вече имат дете.
Къщата всъщност е партерен апартамент. Преди 1-2г се продаваше и сме го гледали за покупка. Така и не стигнахме до оглед, защото местоположението не ни устройваше. Даже като се замисля  май се продаваше и когато е сниман епизода или излезе малко след него.

Общи условия

Активация на акаунт