Смени жената 2021

• 101 855
  • 1 708
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Да, и пак бащата ожален, че майката не го допускала до сина му да го прави мъж. На него така му е било удобно, на практика той дете не е гледал, развявайки се насам-натам.

# 1 606
Да, и пак бащата ожален, че майката не го допускала до сина му да го прави мъж. На него така му е било удобно, на практика той дете не е гледал, развявайки се насам-натам.
Нали майката каза, че когато му поверила сина след това заварила че бащата го е оставил някъде на произвола  улисан в своите си задачи.

# 1 607
Като е бил на две. Като е на десет дали може да го гледа?

# 1 608
Сестрата на Иван сигурно не харесва Зорница като бивша наркоманка, освен това е от провинцията, това са предразсъдъци. От 14 до 24г е разбрала, че обича семейството си, и с Иван се обичат, решена е, че това е човека,  подхождат си, народни песни и танци има тука!  Наркоман пее ли така? Ако Румен младши е успял с английския, то тя е победила себе си, има добра работа (май казаха), домакиня е станала, скоро и майка. Ще  я приемат накрая. Тя самата каза, че е опитвала да стопи ледовете, и тя го иска.

Руменчо пък, така са го възпитавали, че жените ще тичат по него, заради положението му, кое точно положение?

# 1 609
  • София
Няма нужда от героизиране, макар, че е често срещано. Победила себе си - първо натворила простотиите, а после победила себе си.  Да не би да е изкачила Еверест или нещо друго? Най ме дразни да се изкарват силни хората, които първо са съсипали всичко. Медал да й дадем за олимпиада.

# 1 610
  • earth
Това си е твое мнение. Значи се чудиш на 2/3 от младото поколение. Ако е стилно и е с мярка, не мисля, че е лошо.
На мен татуировките ми казват - води се по трендове, импулсивна е, не мисли в перспектива, не се грижи за тялото си.

Съвет към младите мъже когато си избират приятелки - помнете, че промискуитетът оставя следи под формата на татуировки.

# 1 611
Няма причинно следствена връзка между промискуитета и татуировките. Simple Smile
Това да не са русалките и сърцата от преди години.

# 1 612

Съвет към младите мъже когато си избират приятелки - помнете, че промискуитетът оставя следи под формата на татуировки.
това не го разбрах 🤔🤔🤔

# 1 613
Щот няма смисъл.

# 1 614
  • earth
Ей сега разбуних татуираните и тези с татуирани дечица бг мами Simple Smile

# 1 615
  • София
Пубертет, дрога, бягане от къщи можете да се сетите до какво водят. Парите трябва да се появяват отнякъде, алкохолът и дрогата не безплатни. Да не говорим за комбинацията от незрялост и помътнено съзнание. Големи хора сме. Тя е много демонстрационен и егоистичен тип, дори сега обслужва само своите импулси - импулсът на добра съпруга и бъдеща майка, изкуплението под формата на праведен живот. Затова семейството на мъжа й си имат едно на ум. Бурното минало винаги се отразява на бъдещето, човек си ги носи някои неща като предразположености.

# 1 616
Нали майката каза, че когато му поверила сина след това заварила че бащата го е оставил някъде на произвола  улисан в своите си задачи.
Това е така, но детенцето е вече на 24! Тя навсякъде ли още ходи с него?
Да не настине, да му стане нещо и т.н.
Нямало да яде по-силна закуска защото стомахчето му нямало да я понесе?!?!
Това е 24г. мъж, а дори изглеждаше ужасно недохранен. Отдавна е спрял да расте и явно маминка не готви вкусно, а той е от типа дето гладен ще умре, ако не му сервираш.
Нарочно се избират крайности, чак не мога да повярвам, че има такива хора.
За протокола, аз съм от София и на 17г започнах да работя и да уча. На 23г изтеглих ипотечен кредит и се изнесох от нас. Можеше и по-рано, но не исках да давам пари за наем.

# 1 617
  • Sofia
Режеше си сам магданоза за салатата,но ми се видя,че с пръсти се храни 🤔

# 1 618
  • earth
Затова семейството на мъжа й си имат едно на ум.
Те трябва да си имат едно на ум и неодобрението им преди да се оженят може да е било оправдано. Но сега когато вече са семейство и очакват дете е по-добре да я приобщат и отнасят с нея добре.

Какъв е смисълът на лошто отношение към нея в момента? Какво целят да постигнат с него? Какво очакват да постигнат?

# 1 619
  • София
Само въпросче едно да питам - колко хора са готови за себе си и за семейството и рода си да приемат за снаха или зет човек с такова минало? Може на думи и когато не ги засяга пряко хората да са много толерантни, но на практика, когато стане съвсем лично, отношението им е подозрително. Девиантното поведение през пубертета с всички произтичащи от него последствия дават и представа за характера на човека, това не е подхлъзване на един купон. Роднините му може да се отнасят с нея добре, но явно не я приемат. Тя се чувства зле, че не приемат миналото й. Не са и длъжни да го приемат, всеки си носи последствията.

Общи условия

Активация на акаунт