Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 58 644
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Може ли да ми кажете, трябва ли да си прави изследване за кариотип моя мъж щом има вече здраво дете от предишен брак?

# 91
Здраво дете не гарантира 100% че няма кариотип . Може да има кариотип но да не се е проявил до колкото ми обесниха , как то и шанса да го има е минимален ! По скоро вие си правете

# 92
Здравейте, знаете ли кой лекар препоръчва Сигридов за раждане в София ? Simple Smile

# 93
Здравейте, д-р Чучумишев обръща ли внимание на витамините и тромбофилиите, както Сигридов?

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 16:59 от Ivyyy

# 94
  • София
Здравейте, д-р Чучумишев обръща ли взимание на витамините и тромбофилиите, както Сигридов?
Обръща внимание, но не изпада чак в такава крайност. По-скоро балансира по средата.

# 95
  • София
Да споделя...на последния ми преглед в 28 г.с.при д-р Сигридов се разбрахме да се видим в 32-33 г.с. но излизам на рецепция за да запиша часа и се оказа, че томно тогава д-ра ще отсъства, записаха ме при д-р Чучумишев. Попитах кога ще се върне Сигридов, първия своб.час беше на 09.07. Не пожелаха да ме запишат при Сигридов, защото тогава ще бъда вече в 34 г.с., а тогава вече само се следели тонове???? Записвали при Сигридов единствено за ФМ, а аз съм била минала и трите. Изненадах се, че повече няма да се видя със Сигридов. Така ли е наистина? Просто ме разкараха любезно и ме прехвърлиха към д-р Чучумишев.

# 96
А др. Калчев дали коментира витамините и тромбофилиите?

Здравейте, д-р Чучумишев обръща ли взимание на витамините и тромбофилиите, както Сигридов?
Обръща внимание, но не изпада чак в такава крайност. По-скоро балансира по средата.

# 97
Aria Mia на мен ми е пускал витамини, придобита тромбофилия и основен пакет вродена. Коментира и следи витамините и хомоцистеина, но пак не толкова подробно като Сигридов и Ковачев. Но и при тях зависи от случая. Да, Сигридов ми пусна доста неща, заради MTHFR мутацията, но според Ковачев резултатите ми не са никак лоши и не ми изписа огромния списък с добавки, които някои момичета показваха тук. Всичко е според случая

# 98
  • София
Здравейте, знаете ли кой лекар препоръчва Сигридов за раждане в София ? Simple Smile
Д-р Ташков
Д-р Богданова

# 99
  • София
Д-р Ташков
Д-р Богданова
От коя болница?

# 100
  • София
Д-р Ташков-Надежда
Д-р Богданова-Токуда
От коя болница?

# 101
  • София
Момичета, знаете ли коя хранителна добавка препоръчва д-р Сигридов за намаляване нивото на кръвната захар?

# 102
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате Омега-3 киселина, която да приемам при подготовка за замразен трансфер? В момента пия (и следя) вит. Д, вит. Б 6, вит. Б 9 и виир. Б 12, като съм хомозигот по PAI 4G и хетерозигот по MTHFR, затова приемам само метилираните форми на витамините от Б групата. Предистория: две неуспешни инсеминации, мъжки фактор, едно ин-витро със загуба в 12 г.с. миналата година и второ ин-витро без бременност тази година, от което поне имаме замразени душички. Благодаря предварително на отзовалите се! 🙏🍀❤️ Бъдете здрави! 🍀🍀🍀

# 103
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате Омега-3 киселина, която да приемам при подготовка за замразен трансфер? В момента пия (и следя) вит. Д, вит. Б 6, вит. Б 9 и виир. Б 12, като съм хомозигот по PAI 4G и хетерозигот по MTHFR, затова приемам само метилираните форми на витамините от Б групата. Предистория: две неуспешни инсеминации, мъжки фактор, едно ин-витро със загуба в 12 г.с. миналата година и второ ин-витро без бременност тази година, от което поне имаме замразени душички. Благодаря предварително на отзовалите се! 🙏🍀❤️ Бъдете здрави! 🍀🍀🍀

Овега 3 на Fortex

# 104
Омега в ранна бременност трябва да е или само ДХА или Повече ДХа от ЕпА .Аз пия на Минами от здравис само ДХа . Иначе да се оплача че все още си чакам снимките от Скрининга , вече 4 пъти звънях да напомням , файда няма . Много е тъпо чесно казано особенно предвид факта че бащите не присътстват на цялата тая милост

Общи условия

Активация на акаунт