Д-р Иван Сигридов - Тема 5

• 57 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Мисля, че и водата има отношение, когато човек е дехидратиран кръвта много се сгъстява, логично е и обратното. Аз забременях 42 кг (вече съм 46 де) и си пиех около 3 литра, което за тези килограми е доста. Сега гледам да стигам до към 2 литра. Чудя се храната дали оказва влияние? Ама за нея по-скоро мисля, че не. Все пак ако някой има инфо от доктор, да сподели

# 556
За спрея на Бетър ю, и аз пръскам зеления, но явно няма ефект при мен, днес го изследвах и е 15.9 при горна граница 26. Сега чакам отговор от Ковачев дали да сменя с друго. Хемоглобина също ми падна много, до 3ти месец беше супер 130, после в 4ти 108.... Наблегнах на месо и яйца уж. Сега пуснах само желязо, ако сменя препарата ще видя след 2 седмици как са и двете пак.

П.С. и на мен приятелка ми препоръча отварата от коприва

Аз започнах да си правя фреш от портокал всяка сутрин и така вдигнах желязото. Всеки организъм е различен, при мен това работи, желязото ми е на горна граница вече без добавки

# 557
Коя Омега с повече ЕPA препоръчвате? Да е с добро съотношение цена- качество

# 558
  • София
Коя Омега с повече ЕPA препоръчвате? Да е с добро съотношение цена- качество
От тази и съседната тема най-често се препоръчва тази,днес я получих и ще пия за пръв път

# 559
Здравейте , момичета това някой да го е пил ? Как е било ходенето до тоалетна ? че аз съм с проблеми и май ще се наложи да пия желязо и няма да се разбера с нито едно на пазара . Странното е че желязото ми е ок , но хемоглобина пада доста и е 121 при долна 120 . Утре съм при Аг и да се подготвя с варианти че предполагам вече ще настои за тотема .А аз хич не я искам

# 560
  • София
Bochinka, а протеина как ти е? При мен се оказа, че и това проблем.

# 561
Протеина ми е  64 при 57/82 стойности като имаш предвид че аз НЕ ям месо ! Защото ме хваща растройство от всички меса и яйца и самочувствието ми е ужасно. Не знам ще търся веган протеин на прах май

# 562
  • София
Bochinka, а протеина как ти е? При мен се оказа, че и това проблем.
Това реално в стойността на белтъка ли?

# 563
да Simple Smile Албумина е  42 при 32/48 което е ок . Днеска ми е яко отпаднало или си внушавам или наистина вече заради падналия хемоглобин но а тва хранене и с тая алергия и с тия черва направо не знам как да се нагоди всичко чесно

# 564
  • София
64 не е толкова зле, при мен беше по-малко, при все че съм си месоядна.
На мен общият белтък ми беше нисък, и хемоглобина тръгна нагоре, чак когато го оправих. Желязото през цялото време не е било ниско.

# 565
не знам вече много тегаво.Страх ме е че тоя протеин за бременни пак няма да ми понесе защото е телешки , дали ще ми прави такива драми като месото ?

# 566
не знам вече много тегаво.Страх ме е че тоя протеин за бременни пак няма да ми понесе защото е телешки , дали ще ми прави такива драми като месото ?

Аз по-принцип не ям месо и консумирам конопен протеин в смути сутрин. И общия белтък и албумина са ми в горната граница.

# 567
препоръчай марка ако може Simple Smile и от къде да търся ? Имаме тука един един магазин до нас . Ще ида и там да видя

# 568
Бочинка, ето този поръчвам от Зоя - https://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%BD-% … BE-500-%D0%B3.738.

Да знаеш, че има доста фибри и при мен се отразява на ходенето по голяма нужда. Много ми стана редовен стомахът.

# 569
е тва е другото че аз напоследък прекалено често се прочиствам с стомаха . И вече не знам от какво е това . Дали пък нее от Акарда .

Общи условия

Активация на акаунт