Любители на котки - Тема 159

• 33 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Сега галя мъркащата и галеща се Мъри и видях, че горните мустаци са само над дясното око. Отляво горе има само едно мъничко. Някой друг с не симетрични горни мустаци, или както се наричат?

# 196
Ето един пролетно втален и съблякъл дългия косъм Пришо.

# 197
  • Пловдив
Здравейте, момичета, имаме напредък с моята маца, опознава стаята и се погали. Естествено другата стая е табу, но пък е с една идея по-спокойна. Хубава вечер от мен Simple Smile

# 198
  • Бургас
Моят малък котак си стои в моята стая.
От майка ми бяга панически,тя се смее и казва"Ям котки..."
Понякога излиза и тича из коридора,но явно мен прие за мама,лежи върху мен,спя ли,пак е до мен.

Вашите ревниви ли са?
Този момък,който няма 3 месеца още,скача като лъв да бие и хапе телефона ми и успява да ме издере...
Иначе ако само с него се занимавам,внимава с ноктите и зъбите.
Ох,така ми напомня на сина като малък...Синът със засилка скачаше отгоре ми,котакът само да ме види,че лягам и с един скок е върху мен.
Гали си главичката в лицето ми...

Мърка...
Дано няма сериозни котешки болести.
СПИН и левкимия могат да се докажат на 100% с PCR,какъвто в България рядко имат...
Е ок,ама ако има,да слагам ли ваксина?
Той така или иначе малко трябва да се възстанови от тази калицивироза...
Езикът му беше син и в язви,сега е много по-добре.
Още ще яде лечебна храна,сега с тези обезпаразитявания...
Нали шансът да се зарази с нещо в апартамент на 7 етаж е минимален?
При обувките не ходи,всеки си мие краката при прибиране от отвън лятото...

# 199
Хей Марияяяя....
Върни се:) Hug
Последните ти постове бяха супер!

# 200
Откакто съм я взела, вече 4 лета, не пропуска да е с мен в тоалетната. Всеки път ме усеща. Няма значение дали съм в някоя стая, но вляза ли там и край. 😂 Почва да дере вратата, врещи на умряло. А си мислех, че този период с децата като бяха бебета отмина. Тцъ. Пет човека сме в домакинството, обачееееее😂😂😂

# 201
  • Бургас
Ох,и с мен идва в тоалетната...Ама се плаши от сифона.Синът като малък все с мен идваше в тоалетната...

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 11:42 от mariqivanova799

# 202
# 203
Респект! Браво, има още хора....

# 204
  • Велико Търново
Нашият Широ също се върти само около мен, макар и щерката да се занимава с него. Вечер обаче си ляга при мен, но преди лягане започва една дива игра, хапе ми пръстите на краката, катери се по главата ми, а докато мия чинии, се качва по краката ми - изподрани са целите, но то е защото се опитва да се закрепи, милия... Сутрин става винаги към 5-5,30, и ми е раничко, така че ще се,, отбиваме,, 😉ще го оставям вече сам да спи, той през деня мързелува , а аз трябва да работя 😉

# 205
Мария, скача по телефона защото има мърдащи неща по дисплея и иска да ги лови.
На Сиси като й пусна ей този клип и скача и подмята телефона като луда Joy И три протектора ми счупи така ... 😁
https://youtu.be/atr9l6UpdFY

# 206
  • Варна
Много ви благодаря за споделеното! Доста по-лесно (и безболезнено) стана с кожените ръкавици и увити в плат. Надявам се да се разминат само с промивки диваците, защото ще видя зор ако трябва да ги водя ветеринар да ги види. Има ли нещо друго което мога да направя освен почистването с разтвор за очи и отвара от лайка?

# 207
Много ви благодаря за споделеното! Доста по-лесно (и безболезнено) стана с кожените ръкавици и увити в плат. Надявам се да се разминат само с промивки диваците, защото ще видя зор ако трябва да ги водя ветеринар да ги види. Има ли нещо друго което мога да направя освен почистването с разтвор за очи и отвара от лайка?
На мен вет. ми даде антибиотик - крем. Не съм сигурна, но мисля че беше тетрациклин. Почиствах с лайка и после мехлема, на двете очички. Много бързо се оправи.
Проблема беше, че едното оченце не беше се отворило добре.

# 208
  • на брега на морето
Здравейте, момичета, имаме напредък с моята маца, опознава стаята и се погали. Естествено другата стая е табу, но пък е с една идея по-спокойна. Хубава вечер от мен Simple Smile
Продължавайте по този начин. Продават лакомства като гранулки; когато дойде да се погали й дай 2-3 да види, че
у вас е хубаво Smile

# 209
Този човек съм го гледала и в предаване по телевизията

Общи условия

Активация на акаунт