Любители на котки - Тема 159

• 33 854
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Драко да е честит и здрав, голям котак да стане Simple Smile
Ние сме опнати на дивана ...

# 226
Представям си ако видя Късметка на живо, милата тя ще избяга с писъци като ме види какъв дзвер съм.Joy То затова си ходя все надрана, одеве тръгвам да галя и мачкам ушатия и го отнесох, хем си знам, че докато спи не трябва да притеснявам Негово котейшество. Joy

# 227
# 228
Честит рожден на Драко! Да ви радва още много години (както големите, така и голо бутче и Марсел).
Осиновената пораснала писана е голяма красавица. Като си опознае новия дом със сигурност ще има щастлив живот.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 20:27 от Недоволна

# 229
ЧРД от нас!
Тази осиновена Кака е голяма красавица. А и любопитно гледа Simple Smile

Я какво птиченце имам на дървото Simple Smile

# 230
Момичета,
Моля за съвет.
Котенце е затворено в необитаема сграда в София на ул. “ Бенковски” 16 от миналия петък. Все още не са успяли да го освободят. Звънят на брокер , чийто тел го има на сградата, но той обещава, че ще отиде и не отива.
Постът е в ФБ група- Аз обичам котките
И тази вечер не са успяли да го освободят

# 231
Момичета, имам нужда от съвет. Давали ли сте ензими на коте на 10 години. Гледам има различни видове и се чудя какво да взема. Няма разстройство но често повръща. Тъй като е персийско мислех , че е от козината. Подстригахме го , но продължава. Водих го на лекар правихме изследване за бъбреци- наред са. Давам му сега лечебна мека храна, но искам и ензими за по -добро храносмилане да добавя. Вие  давате ли ензими на вашите котки?

# 232
Кошмар за затворената животинка. За съжаление нямаме зоополиция и май единствения вариант е някой да счупи стъкло, за да се измъкне мустакатката. И да си понесе последствията от това, а няма да е леко наказанието. Но не ми е ясно как котка може да влезне някъде и след това да не излезне. Най-вероятно някой е отворил врата и животинката е влезнала вътре.

# 233
  • София
Честит рожден ден на Драко!   newsm59    ura    bigdance2     newsm18    nbirthday       
Скрит текст:
Спящата тройка е прекрасна!  Heart
Абсурдно е коте да погълне толкова дълго тяло, ще се задави със сигурност. Ако е бездомно най-вероятно са му го  натикали през устата.
Домашно е. В коментарите пише, че е дръжката от любимата му въдичка. Даже са сложили снимка. Бездомните си нямат любими играчки. Но и аз не мога да си обясня как го погълнало. Всъщност съм виждала как става с връзка. По някаква причина започва да гълта единия край и тъй като не може да го изплюе или да го издърпа с ръце, инстинктивно започва да гълта все повече и повече. Веднъж имах такова приключение и едва издърпах връзката. Вече няколко сантиметра от нея беше  погълната. Сигурно и с пръчката е станало така.

alice_ in_ wonderland, много е красива! Скоро ще се отпусне! Heart

rosss, дали са звъннали в полицията? Ако много им се досажда, сигурно ще помогнат. Би трябвало да имат правомощия да разбият ключалката.

Недоволна, много вероятно да е имало оглед на помещението.

# 234
Единственото, което ми хрумва е да се обадя утре сутрин на брокера и да му предложа пари , за да дойде да ми отвори. За оглед - например.
И аз съм в шок. Преди час прочетох .
Писах си с авторката. Не е дошъл днес и цял ден ги е лъгал, че ще дойде

Танче,
Авторката няколко пъти е писала, че 112 не е вариант. Явно са ги отрязали.

# 235
  • София
Единственото, което ми хрумва е да се обадя утре сутрин на брокера и да му предложа пари , за да дойде да ми отвори. За оглед - например.
И аз съм в шок. Преди час прочетох .
Писах си с авторката. Не е дошъл днес и цял ден ги е лъгал, че ще дойде

Танче,
Авторката няколко пъти е писала, че 112 не е вариант. Явно са ги отрязали.
Ясно. Ами за оглед ще дотърчи веднага. Дори не е нужно да му се предлагат пари. Само настойчивост, че вече почти си избрала друго заведение, но искаш да видиш спешно и това преди да сключиш договор за другото.

# 236
Не мога да лъжа. Личи ми от 200 км и ще заеквам.
Предпочитам да му дам 30 лв.
Но с този тел не откривам да са някоя от познатите брокерски агенции.

Колко време може да изкара коте без храна?

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:48 от rosss

# 237
Извинете, че така нахлувам, но ми стана мъчно за котето.Не може ли наистина да се позвъни на 112 за съдействие.А след това да се напише на брокера, че полицията е уведомена.Може би ще се забърза.Бих му изтипосала номера, за да му звънят повече хора денонощно.И заплаха от някоя организация за съд за проявена престъпна небрежност...Горкото котенце...

# 238
  • София
Това май е собственикът, не брокер.

ДЖЕЙ И КО ООД, гр. София 1000, район Оборище, ул. Георги Бенковски №14, тел. 0888533043, plamen.kostov@yahoo.com

https://www.mi.government.bg/bg/registers/sredstva-za-podslon-me … c239-113-690.html

В МВР има сектор "Престъпления срещу животни и кинология", по телевизиите са давали инспектор Камен Николов да говори от тяхно име. Дали някой може да му  намери телефона на този инспектор?

# 239
  • Бургас
Уф...този как може да не мине да освободи котето...
Моето си играе,обаче не е много ок.
Днес му приключва антибиотика,но под едното оче взе да оплешивява...
Сбъркахме го от лекарства това коте, Стронгхолд,Амоксицилин,Каниверн...
Според лекаря е от калицивирозата...
Можела да си се развива с месеци...
Вярно ли е?

Няма секрет от очите,няма хрема...
Няма друго място,което оплешивява...
Само дупето е леко подуто,още два пъти ще се обезпаразитява.
Жената,която го даде беше много мила,но каза,че са ги водели на лекар,че са здрави,после каза,че след като ѝ писах за калицивирозата,никое друго не е болно,а след като показах глиста...спря да пише...
Не знам,аз ще го лекувам,но аз самата имам болести и алергии към лекарства за съжаление...
Ще мине ли тази калицивироза изобщо?
Той вече търчи и препуска,няма диария,малко му е подуто дупето,но при наличие на паразити...
Поне токсоплазмоза не мога да хвана,от малка прегръщам де що видя котета и съм я карала.
Този мъник обаче какво да го правя,страх ме е да не се влоши,че много се привързах.

Общи условия

Активация на акаунт