Любители на котки - Тема 159

• 33 859
  • 742
  •   1
Отговори
# 210

Помага по математика Joy

# 211
С ножичките как се справя, или друг изряза, тя само лепи Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 15:31 от MarietaYo

# 212
С ножичките как се справя, или друг изряза, той само лепи Simple Smile
Тя мързелана като мини собственичката си Simple Smile

# 213
Здравейте, момичета, имаме напредък с моята маца, опознава стаята и се погали. Естествено другата стая е табу, но пък е с една идея по-спокойна. Хубава вечер от мен Simple Smile

Може да й вземете играчка с лакомства, за да задействате инстинкта й за лов.

Много ви благодаря за споделеното! Доста по-лесно (и безболезнено) стана с кожените ръкавици и увити в плат. Надявам се да се разминат само с промивки диваците, защото ще видя зор ако трябва да ги водя ветеринар да ги види. Има ли нещо друго което мога да направя освен почистването с разтвор за очи и отвара от лайка?

Тубракулин - капки за очи. При малко възпаление (прозрачен секрет със зачервяване)
и Тубракулин Д - за силно възпаление (жълт и гъст секрет)
Антибиотици са, но Д е с дексаметазон, който е кортикостероид и подтиска имунната система, чиято усилена работа понякога пречи.
Питайте вет. - кой от двата вида и по колко да слагате (прилагат се не повече от 10 дни).

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 13:18 от Анонимен

# 214
  • София
Капките Тубракулин са много добри. Изписвали са ми ги много пъти  заради сълзящо или издрано око. Но когато спасихме две котета с болни очички (едното остана с едно око), докторът предписа антибиотичен крем. Не помня какъв беше, но може и тетрациклин да е бил. Може би като е мазничко се задържа по-дълго по очите от капките.

Изумена съм какви неща могат да погълнат котките! Не бих предположила, че могат да глътнат пръчка от въдица. Предупреждавам, че клипчето е доста гадничко. Вижда се как изваждат чуждото тяло от хранопровода.
Скрит текст:

С мен не влизат в тоалетна, но помещението, което е винаги затворено предизвиква голям интерес, особено у Рижко. При всяка възможност отваря широко вратата и влиза да разучава. Зимата вратата набъбва от студ и влага и не винаги я насилваме да се затвори плътно. Преди 1-2 месеца бях сама и само съм дръпнала вратата. Както си седя на спокойствие, изведнъж вратата се отваря със замах до крайно положение и виждам 5 чифта втренчени в мен очи.  Joy В първия момент се стреснах, после взех да се хиля с глас. Рижко не очакваше да ме види и в добавка със смеха, хукна през глава. Другите пък се стреснаха от неговата реакция и също хукнаха да бягат, блъскайки и бутайки всичко по пътя. Joy

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 13:38 от Тaня67

# 215
  • на брега на морето
Абсурдно е коте да погълне толкова дълго тяло, ще се задави със сигурност. Ако е бездомно най-вероятно са му го  натикали през устата.

# 216
Моменти на нежност:

Скрит текст:

Практикуване на дрямка върху матрак "Шкембетонамама" Joy :

Скрит текст:

И мама като седи седи, че на магарето чуш казва, роши ми козинката и ми се смее. А аз какво да правя, търпя и и се чудя на акъла Joy :

Скрит текст:

# 217
Какви очи има само!

# 218
А маникюра на Джастето видя ли? Като порцелан е!

# 219
Днес ставам на 1г 🎂

Ии обедна дрямка за всички 😴

# 220
Олеле, ама, че голям мъж е Драко, на цяла една годинка. Честит да е! Жив, здрав, палав, обичлив и гушлив. Animal Heart Eyes Cat
Пп Ох, че сладко спят тримата палавници. Душички. Heart

# 221
  • Велико Търново
Честит рожден ден, Драко! Папкай, слушкай, и се оттягай все така блажено! Да ти е пълна купичката и да си много нагушкан!

Пиги ❤️

# 222
Честит Рожден ден на този пораснал сладур! Heart
Жив и здрав! Balloon
Вече е голям мъж и ще прави каквото реши. Wink
Скрит текст:
Тук си го харесвам много.

# 223
  • Пловдив
Честит рожден ден на Драко, да е много щастлив, гальовен и обичан. Аз да покажа снимка на моята страхлива маца, благодаря за съвета за лакомства, както казах лесно ми беше с Лили (предната писана), тук си трябва ухажване!

# 224
Въшка сладка, кога стана на годинка, да е жив и здрав и да не тормози много Марсел.Joy

Поздрави от спящо Ушатче.

Общи условия

Активация на акаунт