Любители на котки - Тема 159

• 33 765
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Току що говорих със собственика.
Твърди, че снощи е ходил и е оставил вода вътре, но не бил намерил коте

Много разнопосочна информация нещо. Вярно, че не ми звучи логично до снощи да не могат да се свържат със собственика, а тази сутрин вече да ги съди.

П.п. Като цяло ми е направило впечатление, че Васил си поизмисля.

# 271
  • Велики Преслав
Кукумицинка. Във Фейсбук групата Азобичам котките имаше статия. Сега я търся! Ще направя скрийншот.
   Как ли си измислям? Що за тъпи заядни. Като не вярваш си е твой проблем. Какъв  смисъл има да си измислям?

# 272
Васил,
От ФБ групата снощи си писах с авторката Орхидея Михайлова, която до 20 ч е била там и се е опитвала да плиска вода под вратата , за да стигне вода до котето. Качила е снимки на котето от снощи и твърдеше, че е живо.

Писа ми, че цял ден Пламен й е обещавал , че ще отиде и тя е вярвала.

Намерила съм хора, които след малко ще отидат й ще проверят на място

# 273
Аз нямам фб, но след малко ще мина от там и ще пиша.

# 274
  • Велики Преслав
Публикацията за която говоря беше качена тади сутрин. В нея чонек твърдеше че 2.00 през ноща
са го извадили и са го закарали в клиника и е починало. Сега пуснах запитване.

# 275
  • Варна
Котка не умира тук-тъй....

# 276
  • Велики Преслав

За сега получих само това.

# 277
  • София
Цяла сутрин рефрешвам публикацията тъй като съм на работя и нямам възможност да отида на място. Орхидея Михайлова сподели, че съседите са й се обадили и са казали, че рано тази сутрин са отворили вратата и са чакали да излезне котенцето. Сега тя ще отиде да го търси и да се погрижи за него.

# 278

току що и аз получих този отговор от жената, която е поела инициативата за спасяването на котето.

# 279
  • Велики Преслав
Да тя ми писа че е ЖИВО. Но пък друга жена че е починало.

# 280
  • София
Васил, вие пишете в различна група. Има 2 групи във фб с еднакво име. И явно хората не са запознати добре.

# 281
  • Велики Преслав
Различна, ама чак да си измислят, че е починало е гадно.

# 282
Няма такова нещо, не е мъртво. Инфото, че е мъртво - не знам кой мозък го съчини, но не е.
Минах към 9:30 ч. имаше няколко човека - нямаше коте и това, което разбрах е, че е отворено и котето излязло яко дим.

# 283
Това, за което пише Васил Василев, вероятно е друг случай, четох за него снощи, но сега не мога да намеря публикацията. Котето е било заклещено между два магазина, извадили са го, но малко по-късно е починало. Било е преди време. Групите във ФБ са наистина две, с еднакви имена, за този случай с починалото коте четох в отворената група, вероятно новият случай е в другата група, която е затворена.

# 284
  • Варна
Чета ви и стискам палци на котето, беше затворено.

Общи условия

Активация на акаунт