Любители на котки - Тема 159

• 33 766
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Я пак да попитам,на някого дали се е случвало на котето под оченцето да стане така:

# 286
Ееее, какво е това сега?
Моето имаше конюктивит и не е имало такова нещо. Прилича на рана. Разчесало ли се е...
Горкото коте, няма ли да се оправи вече...
С какво му лекуваш очите?

# 287
  • Бургас
На очите му няма нищо...
Вчера лекарят каза,че или е алергия,или от вируса калицивироза...
Котето е добре,яде,играе,няма диария...
Каза,че гъбичните инфекции изглеждали по друг начин и били на други места...

# 288
Ветът не знае - кой да знае?

# 289
  • Бургас
Те и хуманните лекари са така...
Толкова заболявания имам,само вдигат рамене...
А за колко изследвания разбрах от форуми и групи...

# 290
  • Велики Преслав
Мария, прощавай ама духа на тази тема, трябва да е весел, мил и добър. Дотегнало ми е от болести. Ако може да не говорим повече за тях.

# 291
Брей, вече и тон на темата ще задава. Притеснява се жената, нормално е. Може пък на някой потребител да му се е случвало същото с котето и да може да помогне със съвет, след като сподели.

# 292
Те и хуманните лекари са така...
Толкова заболявания имам,само вдигат рамене...
А за колко изследвания разбрах от форуми и групи...

Лекарите, нищо лично към тях, но нямат лично отношение към пациента, затова е така. Тук-там има някой човечен, другите са на работа.

За мен се е самоодрало. Ама моето мнение е безполезно за котето.

# 293
  • Велики Преслав
Кой говори за болестта, но котето. За човешка болест говоря

# 294
  • София
Малко добри новини,
Страх леко почна да се кротва след кастрацията, макар да си има периоди на дивеене.
Вчера ми писа и собственичката на Феликс, много е добре, като предишното активно коте е, възстановява килограмите си, хапва стабилно. Спрели са му вече и лекарствата. Simple Smile

# 295
  • Между гори и планини
Радвам се за Феликс и за Страх.
Нещо Стейси и нейната Женя ми се губят.
Мария според мен е доста наплашена покрай собствените си здравословни проблеми и е леко хипохондрик. Имах такава колежка, малко е натоварващо  за околните,  но се свиква.

# 296
Затова форума има теми. Тук е котешката. Аз съм абс. сигурна, че поне 10%от пишещите тук имат мн здравословни проблеми. Вкл. и аз, вече 13 год. Пазя си го за мен. И мен ме натоварват поатоянното намилане на човешки здравословни проблеми. За котешките, в котешка тема вече си е друго. Нищо лично🌻
А лекарите, ако имат лично отношение към ясеки пациент трябва да луднат. Аз ги разбирам защо се пазят. Ама лично отн. и отдаденост са различни неща.

# 297
  • Между гори и планини
Напълно съм съгласна с теб. За това всичко което не е по темата,  просто го прескачам. Избирателно четене. Исках да напиша същото като теб, но явно нямах смелост.

# 298
  • Бургас
Котето може да се е самоодрало.Не се чеше,няма никъде други такива петна...
Очите му нямат и нямаха конюнктивит.
Ще сменяме лекаря така или иначе,другата седмица ще видим...
Накрая на месеца може и да се ваксинираме.
Да,хипохондрия яко ме гони,признавам и се извинявам,ако досаждам
Но така го обикнах това котараче,най- накрая и аз да имам другарче,което да спи до мен.
Така яко сме се успали днес...
До 12 и нещо.Не ме буди,спя ли аз,спи и то.Я върху мен,я до мен...
И е изключително гушливо.
Прибрах се от работа преди малко(за малко да закъснея днес),хапнах,легнах с "котешката" блуза (надърпа я) и сега е върху мен,мъркоти на върха на щастието.
Най-мило ми е,че ме прегръща и целува...
Кога ще започне да иска да ходи в другите стаи?
Синът не го иска,т.е. е тийн и се занимава с приятели и най-вече компютъра...и не му обръща внимание,рядко идва да му се порадва.
Майка ми,която иска да се сприятелят,малко се сърди, защото то бяга от нея...
Когато няма никой в коридора,излиза и търчи напред-назад.
Най-интересни са му банята, тоалетната и мокрото...
И естествено моето легло явно е вече "нашето легло",доооста  се излежава.И с мен,и без мен.
Днес не е ял пауч,свършиха антибиотиците,ще яде вече по-рядко пауч...

# 299
  • София
Моят син е “изкласяващ” тийн, но Барни най-много обича него. Има си го за братче или играчка.

Общи условия

Активация на акаунт