Любители на котки - Тема 159

• 32 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Мира Иванова,да,кучето изглежда мило и добро.
Щом ми се прииска да го гушна...а по принцип при вида на куче ми се прииска да избягам...Не броим йоркита,чихопинчери,Джак ръсели и т.н.

# 466
Да започна с малко глупави въпроси.
От развъдника ни дадоха пелети за тоалетната. 1.По моята логика тях би трябвало да ги сменям всеки ден цялото количество, което сме сложили, нали така? А ако искам да минем на друг вид тоалетна, то трябва да смесвам с пелетите докато свикне?
2. За храната ни даде суха, но каза че тя е за развъдници и най-близката по състав е роял канин за британски котета. С нея пак трябва да смесвам нали? И 2кг трябва да ни стигнат за около 2месеца, т.е. по около 33-35гр на ден.
3. За мократа ни препоръча консерви Нуево и каза че количеството е по около 100гр на ден. Това добре ли е като грамажи?
Гледала съм коте, но в минали век и тогава ядеше сварени патешки крака, а тоалетната беше с пясък, та новите технологии не са ми много ясни:).

# 467
  • София
Няма нужда да сменяш всичко всеки ден. Махаш само топките пиш и другото. Simple Smile
Храната да, най-добре постепенно да въвеждаш, макар че аз директно предложих новата, слава Богу, без последици. Но и не съм с малко коте де.

# 468
  • Варна
Sisku, само даровете махаш от тоалетната, с лопатка като сито или с торбичка на ръката. За храната аз бих започнала с препоръките, които имаш за да си дадеш време да усетиш котето и да видиш стига ли, не стига ли, коя харесва.
Тоалетните не смесвай като ще сменяш. Мястото по-скоро да е едно и също, и направо новата.
Пелетите са най-едрата тоалетна, после е силиконът и най-силната е бентото. На Късметка и беше трудно да рови в пелети, а беше пораснала котка с голяма, яка лапа.
Искам да кажа, че по-ситните тоалетни по-удобно се ровят Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 07:57 от Мира Иванова

# 469
Пилетите като се изпишка стават на прашинки и май трудно бих могла да отделя само напишканото.
Всъщност някой от вас ползва пилети за тоалетна? Или това е само в развъдници, заради големия брой котета?

# 470
  • Варна
Пишаното май само при бентото става на топка и се маха донякъде.. При силикона остава на дъното на тоалетната. Аз сменям силикона като почне да намирисва пишаното, с лопатката може да се поизвади, но пишано остава, заровено.

# 471
А за хора, които нямат време ( така твърди щерката, а аз му викам мързел) има чувал с размера на тоалетната. Слагаш чувала, сипваш силикона и веднъж в седмицата изхвърля целия чувал с всички хубавини в него .

Дебне гълъби. Любимо занимание. Не знам кое обича повече това или да лови мухи. С един замах ги лови. Ох, даже се мъчи и да си яде плячката.

# 472
  • София
Растителните тоалетни стават на топки и се хвърлят в тоалетната.

# 473
  • на брега на морето
Гледам Лара и се влюбвам все по-силно в нея. Мире, помачкай я вместо мен Simple Smile
Много искам куче като Лара; предлагаха един Тими, същия като нея, но в сив нюанс. Обаче два пъти дневно качване по стълбите не ми е възможно.
Ето  го Тими:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 474
  • Варна
Котьо, ако си на варненския бряг на морето или наблизо, заповядай да се запознаеш с прайда Simple Smile Лара гони непознаните котки, обаче когато котката спре и Лара спира Joy Тими е прекрасен, но е за двор, не е за апартамент.

# 475
  • Бургас
Тими е същият като онзи Хари,когото толкова обичах...
Но...и на мен не ми се разхожда куче...
В Лара и аз съм влюбена.
Дано Тими има късмет,да го вземат любящи и грижовни хора.
Защо не може в апартамент?Близки имат куче 1:1 с вълк в апартамент...

Редактирам:
Биокан М му сложиха...
Вет казва,че с две или три ваксини ще мине...
Каниверм пак... и малко повърна,но е добре и мърка...
Още веднъж ще му сложа след 14 дни,продължава да изхвърля мъртви глисти...
Не ме намрази,плаче за мен и пак ме гушка....
Дано всичко понесе леко...

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 16:38 от mariqivanova799

# 476
  • на брега на морето
Котьо, ако си на варненския бряг на морето или наблизо, заповядай да се запознаеш с прайда Simple Smile
Де да бях на морския бряг; в полите на планината съм Blush

# 477
  • Варна
Котьо, ако си на варненския бряг на морето или наблизо, заповядай да се запознаеш с прайда Simple Smile
Де да бях на морския бряг; в полите на планината съм Blush
ААА, идем ние тогава, аман тука от морския бряг Simple Smile

# 478
Това е любимката на нашият комплекс. Днес, докато паркирам, и ми се хвърли на капака да спи на топло. Цялата ми кола в лапички, но не ми пука.... 

# 479
И у нас прайдът спи или се готви

Общи условия

Активация на акаунт