Любители на котки - Тема 159

• 32 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Аз влизам само за да споделя тази снимка. Много се хилих днес, когато ММ ми я прати.

# 481
  • Пловдив
Аз ползвам тоалетна от соя, май Jozi беше марката, когато се изпишка става на топче и с лопатка се хвърля, разградима е, не мирише, а Бони свикна с нея веднага. Определено е много удобна и най-вече няма миризми. Ползвах силикон с Лили, защото беше свикнала, но не е ок, налагаше се често чистене и сменяне.

# 482
Вижте какви били охранителите на мотори в Бали! много са сладки!
( снимката е крадена)
Прекрасни събота и неделя!

# 483
  • София
Вчера бях на работа след болничен 10 дни. Маци ме посрещна още на плаца (голяма радост беше). Нагушках я, нахраних я и тя изчезна навън.
След час се върна и ми тръшна в краката голяма мишка (гледаше  ме в очите и мяукаше, не ми оставаше друго, освен да й благодаря 😹).
Та се сетих какво чухме по едно радио с колегите:
"Защо котките носят на стопанина си мишки?"
... "Защото го мислят за смотана котка"😹

... сега всички знаят, че съм смотана котка...

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 11:16 от AnyHr

# 484
  • Велики Преслав
А на мен ми донесоха смок. Аз какво съм?Satisfied

# 485
  • на брега на морето
Ужаааааааааааааас, жив ли беше?

# 486
  • Велики Преслав
Не, смок не много голям. Докато бях на двора ми го донесе. Иначе мишки, рядко съм виждал да носи.

# 487
  • София
Сменяхме пелени... страшен е големият свят (и искаме да се скрием)

... но сме любопитниии 😻

А щом и мама е тук, всичко е наред

Бебешорите- на 3 седмици 😻😻

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 12:45 от AnyHr

# 488
# 489
На мен ми донесоха прилеп в леглото, от балкона.

# 490
Здравейте ! Търся информация за породата Канадски сфинкс.
Ако тук има някой, който е имал наблюдения върху тези котки или е отглеждал, нека пише.
Най-вече се интересувам за секрецията на кожата, дали има миризма и черните точки, които им избиват.

# 491
Здравейте ! Търся информация за породата Канадски сфинкс.
Ако тук има някой, който е имал наблюдения върху тези котки или е отглеждал, нека пише.
Най-вече се интересувам за секрецията на кожата, дали има миризма и черните точки, които им избиват.
Преди имаше жена с някакъв Сфинкс на име Демон, но изчезна незнайно защо. Дано всичко при тях да е добре. Взели са безкосместа котка заради алергия.

# 492
  • Велики Преслав
От приятели които имат ми е казано, че ако не я окъпят мирише на пот.
Защо искате плешива котка.
     Аз много исках мей кун. Така се стекаха обстоятествата че осинових и нея нямаше как да взема.
Та вие глесал ли сте ги.
   Ако мисълта за свинкса е да го минавате с мокра кърпа, не няма да стане.

# 493
Насочила съм се към тази порода защото не пуска косми, но пък потенето или секрецията на кожата сигурно е по-голям проблем. Освен това четох, че са много любвеобвилни и имат кучешки манталитет. Да си призная, много са ми интересни на вид, харесвам ги.
Никога не съм гледала котки, имам и деца, обмислям го, дали няма да ми дойде много зор.

# 494
  • Велики Преслав
https://Умни са, но са вироглави. Аз съм гледал за кратко мей кун. Боже това нещо уникално.
Умна, кротка, тиха, любвеобилна и нежна. Обаче ако си я храниш повечко може да е 30 кг. Тази беше 18. Много беше хубав. Ако нямах други бих си взел. Свинкса ми е как да кажа, като котка на химиотерапия. Все като ги видя такива, се сещам за това.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 23:16 от Vasil Vasilev 676271

Общи условия

Активация на акаунт