Любители на котки - Тема 159

• 32 863
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
През уикенда ще ходим да се презентираме на този котарак, надявам се да ни усети като неговите хора и да го вземем да живее при нас:

# 301
Мире, жива и здрава да си!
Пухкавелка ще си има компания.Heart Eyes
Стискам палци.

# 302
Олеее, какви очи има 😍
Много е хубав!

# 303
  • Велико Търново
Мира, много красиво коте 😘
Нашият Широ днес е много поспалив, чак ме притеснява... Може би, защото досега щурееше като има хора около него, хапне, пийне, мине през тоалетната и после се почва голямото тагадъкане 😉 сутринта, както обичайно, ме събуди в 5.00 /тази вечер ще го оставям да спи сам, защото ми идва ранен час за ставане вече цяла седмица / и оттам насетне, хапва и после спи.. Паучовете ги яде сутрин и вечер, а за обяд му оставям гранули, но почти не яде от тях, около 1/3 от количеството, което оставям.
Мария, и нашият котьо имаше такава раничка под окото, ветеринаря каза, че е одраскано, мина след няколко дни.

# 304
  • Варна
Искаме котка за двора, няма да живее с Късметка. Мазата ни е 140 кв.м. ще царува там и в градината. Пусто ми е навън без котка, а периодично имаме и мишоци.

# 305
Мария, нямаш ли някакво кремче да го намажеш?
Гентамицин?
С риск някой да ми се накара - дори и човешко кремче , с което би намазала рана...

Мира, голям красавец! Братчето на наш Шошо беше такъв - късокосмвст черен, лъскав - луксозен чак Simple Smile мъжо го кръсти Лукси !

А ето как днес наша Джуджи съпричастно присъства с мен на един семинар/workshop.

Но след 20 Мин се врътна Simple Smile

# 306
  • София
Фусидин.

# 307

Любовта ми Heart Eyes

# 308
  • София
За съжаление затвореното котенце не е излезнало все още по думите на Орхидея Михайлова. Сега отворих публикацията, за да видя какво се случва. 2 пъти са му отваряли вчера, но явно се плаши и се крие. Оставили са му храна и е яло горе-долу.
Ще се опитам днес след работа да отида и да бутна и аз нещо под вратата. Някаква жена е успяла да бутне парченце филе отдолу, а пък Орхидея му е изсипала консерва храна на пода.
Оказва се, че помещението е на две нива, което затруднява излизането му и намирането му, явно наистина е подплашено жестоко милото.

# 309
Да ви покажа един от 27броя хрантутняци  Wink от моя двор
Шарко

# 310
Мира, стискам палци да се харесате. Много красив котарак! И Фин и Зак са котки, взимани за детето. Това дете от както е родено играе с играчки-котки. Когато проговори искаше само котка. Дори сега, когато взехме Зак през септември и слвд месеци я питах какво иска за Коледа, каза"нищо, нали ми взехте коте" ❤️И Зак и Фин я обичат/ха много. На Фин му казваше "моят брат" На мен остава да ги чистя, храня и обгрижвам хахаха. Каза ми, че като стане на 18 и се изнесе от къщи, ще си вземе и котката.
Иначе, докато тя спи и в къщи е тихо и лежврно, навън вали, цяла. нощ. имаше буря, Закарски го играе термо възглавничка с вибрация

# 311
# 312
  • Варна
Голям смях, Pinko, благодаря, че сподели Simple Smile На мен тази конфигурация ми е мечта, ама само с котката ми се получава засега Simple Smile
Следобяд ще ходим да се видим с кота, в една от варненските вет клиники го гледат. Лекар от екипа на клиниката беше споделила поста и го видяхме на приятелски стени.
Намислила съм да занеса букет с божури от градината ама имат мравки и се чудя дали е добра идея да вкарам мравки в клиниката ...
Ама там пък да се оправят Simple Smile

# 313
Вижте това:
https://youtu.be/kG2JvYSqGR4

Много е яко!

# 314
  • Варна
Котаракът вече е вкъщи Simple Smile Настанен самостоятелно, като цар, с неговото си одеалце и всички консумативи Simple Smile
Много е красив, лъскав хубавец. Стресира се като го извади докторката от клетката и ръмжи, но ще се успокои. Ще му дадем време, важното е, че се намерихме Simple Smile Няма си име още ...

Общи условия

Активация на акаунт