E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря за споделената информация...
Честито на празнуващите...моята сестра е една от тях....Почерпете се...

# 121
Ехооооо
Добро утро принцеси Hug
Днес ще бъде ад....още от рано сутрин е горещо

Злати Hug Гости Hug

Гости да ти е жива и здрава сестричката Flowers Hibiscus Благодаря за почерпката Hug

Злати много се двоумих дали да пиша вчера за това, което бях прочела, но го написах. Извинявай, ако съм те подразнила.

Добре си прекарва лятото Еркан....

Джано вече прилича на млад мъж....

Снимките са от вчера.....

Приятен летен ден - време е за море и плаж

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 09:43 от MAMA-AN

# 122
Здравейте,момичета!

Гости Hug,със закъснение ЧИД на сестра ти! Flowers Hibiscus

Ани Hug,няма нищо!След като журналистите го пишат,няма как да не се коментира!

Желая ви щастлива сряда!

# 123
Добро утро на 1-ви Юли

Да ни е честит новия месец - цветя, слънце, море Flowers HibiscusNature High BrightnessNature Mount Fuji

Злати Hug

Пресата в Турция коментирали тайнствен мъж в живота  на Аслъ Енвер....

Тайнствения мъж май е Сарп Батур - бизнесмен, рекламодател....
Времето ще покаже.

Хубав ден и щастлив месец момичета

# 124
Здравейте,момичета!

и от  Бургас...изглед от морската градина към моста...

Скрит текст:
снимката не е моя....няма как рано,рано да съм там..Simple Smile

Ани Hug,благодаря за инфото.

За Аслъ и аз срещнах какво са писали вчера в пресата...

Скрит текст:
📝Пресса
Сегодня многие издания СМИ опубликовали новость об Аслы и ее таинственном спутнике, ссылаясь на статью Мехмета Утюндага в издании Hurriyet.com.tr (на него, кстати, в прошлом году Аслы подавала в суд за лживые новости и обнародование ее адреса)

АВТОПЕРЕВОД
Выяснилось, кто таинственный парень рядом с Аслы Энвер

Фанаты Аслы Энвер выяснили, что таинственным мужчиной, которого недавно видели вместе с ней, был рекламодатель Сарп Батур. «Следы» дуэта в соцсетях намекают на любовь между ними..

Согласно новостям Мехмета Утюндаг из Хюрриет, Аслы Энвер сама не рассказывала ему об этом, но на этот раз источником новостей являются ее поклонники! Её фанаты узнали, кем был мужчина рядом с Аслы Энвер, которую недавно сфотографировали гуляющей по улице с мужчиной! Хотя Энвер, на плечо которой положил руку загадочный мужчина, идущий рядом с ней, как всегда, хранила молчание по этому поводу...
Её поклонники отследили его в социальных сетях, и обнаружили следующее... Этим человеком является Сарп Батур! Утверждается, что Сарп Батур, бизнесмен, занимающийся рекламой. Он сын Фигена Батура, писавшего гастрономические статьи со знаменитым писателем Энисом Батуром. Аслы Энвер начала встречаться с ним три месяца назад. Говорят, что пара, которая редко появляется, сейчас не может встречатьсч из-за продолжающихся съемок Асли Энвер.
Энвер сейчас снимается в фильме "Ты посмотри на жизнь" режиссера Кетче с Кааном Урганджиоглу, поедет ли она в отпуск со своим новым парнем после окончания съемок? Между тем, у Сарпа Батура есть дочь от предыдущего брака. Поклонники предполагают, что дуэт будет отрицать любые новости, предпочитая скрывать свои отношения и говорить «мы просто друзья». Однако фанаты Аслы Энвер уже создали такие теги, как «sarpaslibatur» и «assar». Они даже обнаружили аккаунт Фигена Батура и начали комментировать фотографии Сарпа Батура!

Желая ви приятен ден и щастлив нов месец!

# 125
Добро юлско петъчно утро

Първо кафе, след това море....второто не за всички....

Злати прекрасна снимка от морето Hug

Госпожа Доктор е била на гости на Сади....

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240685%2Fe5 … pl_wall_-58520450

Биннур Кая на гости на Еркан....

Търсих новости за другите патрони, но не намерих нищо....

Късметлийски ден Flowers Four Leaf Clover

# 126
Добро утро,момичета!

Ани Hug,благодаря за видеото от посещението на актрисата Биннур Кая в дома на Еркан и снимките с Айча!

Снимки от участието на Еркан в сериала ''Червената стая'' с актрисата...

Скрит текст:
Късно снощи при нас преваля дъжд придружен с гръмотевици.Сутринта отново е слънчево и се очертава горещ ден!Да видим следобед ще превалили отново.

Имайте цветен, светъл и усмихнат ден! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 127
Ехо Hug
Сигурно се досещате, защо пиша толкова късно...
Скрит текст:
Утре  сутрин на рано имам намерение да ходя на село...ако не проспя и автобуса...

Лека и спокойна нощ Sleeping

# 128
Здравейте,момичета!

Ани Hug,спорна работа,ако си заминала!
Скрит текст:
На село падна ли градушка,както на много места?

Днес Еркан ще участва в откриването на автокъща във Ван.
Като почетен гост той ще пререже лентата на Автосалона.

нова снимка пусната на сутринта във ВК

Желая ви приятна събота,където и да сте! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 129
.
          Здравейте,

Хубава жена е Айча. И с тъмна и със светла коса.

# 130
Привет момичета Hug
Завърнах се....
Скрит текст:
Нямам представа защо така се случва...Почти нямах мобилен интернет, а много често ми се губеше обхвата...Това ми се случва от преди две седмици...А1 има покритие на всякъде...Започнах да си мисля дали не е причината в апарата...Но и друг път с този апарат съм била на село и не съм имала проблеми...Ще отида да си платя таксата в офис на Мобилтел и ще питам, каква може да е причината...

Злати, Криси благодаря ви, че сте поддържали темата Hug
Скрит текст:
Когато отидох, опръсках и след един час заваля...Пръснах се от яд...Трябваше поне два часа след пръскането да не вали...Гроздето е започнало да се разваля...обадих се на сина ми, че ще му пратя снимки да се консултира с тяхните агрономи с какво да пръскам...Пък той ми каза - абе пръскай си с каквото решиш...Няма значение дали ще има грозде или не...Важното е мероприятието да ходиш на село....Направо ми се подиграва....Какво да ви кажа момичета....

Злати една нощ е имало градушка на сухо, без дъжд, но е било за кратко и е била дребна. При мен няма поражения от градушката - нито по гроздето, нито по плодовете...Дано не се случва нещо по-страшно....Hands Pray
Момчето идва, окоси ми и си набрах малко кайсии, направих на внука компоти...

Еркан няма ли да почива на яхтата....В Анадола си го обичат и го канят......

Цитат
💥Фильм На рассвете / Şafak Vakti, главные роли в котором исполнили Эркан Петеккая, Баран Бёлюкбаши, Тугай Мерджан и Серкан Эрджан выйдет в кинотеатрах 15 июля. В фильме будет рассказано о попытке военного переворота в Турции

Няма ли новости за Ози....Къде се подвизава с моделката.....

Нова снимка на Аслъ..../за мен е нова /

Хубава вечер Hug

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 00:09 от MAMA-AN

# 131
Добро утро,момичета! HugFlowers Hibiscus

Криси Hug

Ани Hug,добре завърнала се!

Снимки на Еркан от 04.07. от откриването на автосалона във Ван!
Скрит текст:
не успях да ги пусна по-рано,тъй като нямаше пост след моя от 03.07.

нова с Аслъ от вчера - фотната е в гръб в Кадъкьой/Истанбул...
Скрит текст:
🆕⚡ Вчера Аслы была сфотографирована поклонниками в районе Кадыкей (Стамбул).

За Йозджан нищо не открих...освен кадри от ИН...в ТТ...

Желая ви хубав прохладен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 132
Привет девойки

Както казва брат ми, когато човек се пенсионира няма време за нищо....Grinning

Злати мерси за снимките на Еркан от откриването на автосалона във Ван Hug
Трябваше да се барне и с бяло сако...много му ходи....

Една мамаша много се е умилила от една снимка на Еркан с очила....

Цитат
Красавчик как ему идёт очки

Цитат
✨"Стамбульская невеста" продолжает показ в США.
На американском испаноязычном телеканале PasionesTV вчера стартовал финальный 3-ий сезон (54-87 серии)

# 133
Добро утро,момичета!

Ани Hug

Последните дни пускам повече снимки с Еркан,тъй като са нови!За  другите патрони не откривам...

още от Ван...

Снимката на Еркан с очилата,която е харесала мамашата е от новия филм ''На разсъмване''...

Ето и тийзър от него.Ани,пусна в предните постове плакат и инфо ...

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240694%2F5f … pl_wall_-58520450

Желая ви приятна сряда!

# 134
Злати сутринта си сервирала кафето, но аз сега сколасах да го пия.....студено против бръчки Grinning

И аз не намирам нови снимки за другите патрони....Еркан след дълго затишие се развихри.....

Късно снощи видях Сиси на балкона, но не е писала.....

Да разнообразим малко с нови снимки от Салих Бадемджи.....

И Мерал Четинкая....

Голяма актриса.....Имахме щастието да я гледаме във "Времето лети" и в Невестата....и в други сериали....
Отново екстравагантна.....

Общи условия

Активация на акаунт