E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 526
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добро слънчево лятно утро

Кафето е готово....

Злати благодаря за инфото Hug
Извинявай за глупавия въпрос, но това филм ли ще бъде или мини сериал.

Време е за море.....

Хубав слънчев летен ден Hug

ПП Гости радвам се, за приятната компания HugCoffee

# 106
Здравейте,момичета!

Гости Hug Ани Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията!

Ани,филм ще е,който ще се снима 5 седмици.

нова от Аслъ....

Снощи даваха 2 еп. на ''Приказка на острова''

който желае с руски субт.,когато има бг.превод ще го пусна...
https://turkru.tv/skazka-ostrova-2-seriya1.html

Желая ви приятна слънчева сряда!

# 107
Среднощен привет Hug
Минавам да се обадя...
Скрит текст:
Утре сутрин рано заминавам на село и няма да имам възможност да се обадя.....да не стане като миналия път...Да ме заете де....

Злати благодаря за споделеното...Гледам снимки на Алп и Айча, добре изглеждат като двойка...

Лека и спокойна нощ Sleeping

# 108
Здравейте,момичета!

Ани Hug,като видях сутринта късния ти пост и се досетих преди да вляза в темата! Wink Спорна работа!

Вчера е имало пряк ефир с Йозджан,но за сега не намерих пуснато видео...а само снимки ...

Скрит текст:

Желая ви приятен летен ден!

# 109
Привет момичета
Ужас. Изкълвах един.пост на мижавата клавиатура на телефона и в опита да сложа усмивка загубих поста.
Ще я карам без усмивки
Злати снощи попаднах случайно на едно видео Ози говореше. Беше облечен като на снимките и с шапката "идиотка". Ама нищо не разбрах и не го ноизгледах. От теб разбирам, че я бил на живо. Дано мамашите направят превод.
Хубава вечер и прохладна нощ. Извинявайте за грешките, но ми е трудно да пиша от телефона.

# 110
Здравейте,момичета!

Ани Hug

Скрит текст:
Окъснях,че трябваше да изпратя внучката на плаж със сина и снахата.

Първият кадър на  Аслъ и Каан за филма....харесаха ми...Hands Plus1
Скрит текст:
🆕🆕🆕
Первый кадр со съёмок фильма «Ты посмотри, чтобы жить»😻😻😻
Продюсерская компания: TAFF Pictures.
Режиссёр: Хакан Кетче.
Сценарист: Хакан Бономо.

Приятен горещ ден!

========================================================

Приказка на острова

епизод 2 бг. суб.
Превод и субтитри: Doni J, Mina G
https://askim-bg.com/Prikazka-na-ostrova-epizod-2-bg-..
https://www.vbox7.com/play:47ae6b0fc0
https://dood.la/d/pz6d65cx7qw7sy3qzvzv7ty6w3zb6osk
https://waaw.to/f/ttXHipY97AS8
https://ok.ru/video/2318706281178
Преводът принадлежи на група
"ASKIM - най-новите турски сериали".
Благодаря на екипа! Flowers BouquetFlowers Bouquet

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 20:16 от Zlatina3

# 111
Среднощен привет момичета. Тази нощ освен жегата, една огромна луна ще ме умори. Май няма да се спи.
Злати благодаря за епизода на Острова. Утре когато се.прибера ще го изгледам.
Една новина от фейса. Еркан е дарил 20 хиляди турски лири за лечението на дете от рак. Много благородна постъпка. И Йозджан наскоро финансиралячепието също на дете.
Много дами ги плюят, по ние си ги харесваме, защото освен големи актьори са големи Човеци.
Лека и спой,на нощ.

# 112
Среднощни привети!

Трябваше да се обадя и да покрия Злати, но както "обещах" на Ани забравих! Но гледам, че се е справила та затова не ми е напомнила! Smiley Smiley  Едната усмивка е заради теб, Ани!

Видях това фотосъчетание и ми хареса. Отговаря на двойната ни тема и реших да споделя с вас. И да е сложено преди, ще си ги припомним. За съжаление не мога да я увелича.

Дали може да се намери някоя нова снимка на Йозджан с попорасналото му момче?

И за сутринта

Рано е, но и аз рано ще изляза и поне 2 дни ще съм при децата.

Лек уикенд и дано е с някой и друг градус по-малко!

# 113
Добро утроо!

Криси Hug,е пуснала кафенцето с маргаритки за сутринта,а от мен да има и морско ! Wink

Ани Hug,благодаря за инфото свързано с Еркан!

Ето и снимка,заедно с Дидем са се включили в ефира....
....новината от Бирсен...
Скрит текст:
Новость от Бирсен Алтунташ👇

Прекрасный выходка от известного актера который заслуживает похвалы, который своей игрой дал уроки актерского мастерства в Сериале #КраснаяКомната
Эркан Петеккая помог семьи больной девочки по имени Мира Лине для лечения
дал 20 тысячи TL

В последно време много турски актьори се включиха в инциативата за подпомагане на болни деца за лечението в чужбина.Особено сега по време на пандемията имаше много преки ефири.Аз нали харесвам доста актьори,да не ги изброявам по именно знаете ги и те се включиха!

Приятен горещ ден!

# 114
Добро лятно утро

Завърнах се....
След два дни умопомрачителна жега, започнаха дъждовете...и природата се развихри....Дано следващите два месеца да имаме истинско лято

Криси, Злати прекрасни сте момичета

Отдавна не бях влизала в темата на Айча Варлъер в дизито....Пуснали са много снимки с новата визия на актрисата...

Да припомня историята й....Тя е учила в щатите и мечтата й е била да играе на Бродуей.....Но след като паднаха кулите на 11.09.2001 г. е имала две възможности - да се омъжи проформа за американец и да остане, или да се завърне в Турция. Тя не е искала да се омъжва без любов и се е върнала в Турция. Става известна като актриса в ролята на Пънар в "Перла", а след това с ролята на Сабиха в "Любов на заем".....Междувременно играе и в мюзикали в Турция и в други сериали и игрални филми....
От Гости разбрахме, че отново се е върнала в Щатите и там ще създаде семейство....
Желая й здраве, щастие, любов и късмет HeartFlowers Four Leaf Clover

Слънчев, усмихнат и щастлив почивен ден

# 115
Добро късно утро!

Ани Hug,благодаря за инфото за Айча.И аз й желая щастие и да сбъдне мечтите си в щатите!

Скрит текст:

Аслъ на снимките на филма...

Скрит текст:
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456240424%2F19088 … pl_wall_-87501705

Скрит текст:
Изпратих внучката на плаж със сина и снахата.Ние вече не можем да стоим дълго на слънце,дори и под чадъра. Wink

Желая ви безгрижен релакс в неделя!

# 116
Добро да е утрото ви и още по-добър денят ви....

Усмихната и ползотворна нова седмица за всичкиНека щастие да огрява сърцата ни HeartFlowers Four Leaf Clover а слънцето лицата ни Nature High Brightness

Заповядайте да си изпием заедно кафето

Злати благодаря за всички новости, за които ни информираш Hug
Аслъ това лято няма да почива, но пък това са жертвите на професията....Предполагам, че ще бъде удовбетворена от участието й в новия филм....
Преди една година Аслъ беше споделила снимки от почивката си в Гърция с приятели.........

Малко спомени.....

Успешна нова седмица- дано е прохладна и наситена с емоции

# 117
Добро късно утро!

Ани Hug,благодаря за кафенцето с пожелания и снимките! Flowers Hibiscus

Те филмите ги снимат за 4-5 седмици.Аслъ ще има време за почивка август месец!

Къде ли почива Йозджан с новата си любов Самар Дадгар? Wink

Скрит текст:
нови снимки на Самар...
🆕 Новое от Самар (девушка Озджана)

Желая ви приятен ден и лека седмица!

# 118
Добро утро на Петровден Flowers Hibiscus
С Петровско пиле и Петровки ябълки Flowers Green Apple
Пилето и ябълките ще ги пропуснем, ще започнем с кафето Coffee

Честит празник на всички,които празнуват на днешния ден - живи и здрави и много щастливи Flowers Four Leaf Clover

Злати благодаря за споделеното Hug
Сигурно си чула, тя е една от любимките ти....
Туба и Мурат Боз ще се снимат в нов филм....Но се носят слухове, че преди да са започнали снимките двамата често се срещат....Дали е вярно или не, незнам....

Покрай Аслъ Енвер се запознах виртуално с Мурат Боз...Казват, че е добър певец....Но за мен е голям келеш....Но двамата са свободни, така, че може да са решили да изживеят една неангажираща любов Revolving Hearts Пък знае ли човек....може да излезе нещо по-сериозно....

За Ози незнам къде ще прекара лятната почивка с новата любима....не съм срещала никакво инфо....освен една снимка ...."опознай света, за да го обикнеш".....

Хубав слънчев летен ден

# 119
Привет преди обед!

Скрит текст:

Ани Hug,няма как да не знам за Туба. WinkЗа Мурат Боз не е вярно естествено,тъй като за него се писа на скоро, че влиза в каста.Срещнаха се за първи път преди дни за да говорят за снимките!Туба го е правила и с др.си партньори преди началото на даден проект.За Мурат Боз това е първо снимане в сериал за Нетфликс и е имало за какво да си говорят.До сега е участвал във филми.Все пак повече е известен като певец и жури в ''Гласът на Турция''!

нова снимка на Еркан с приятели...

Приятен летен ден!

Общи условия

Активация на акаунт