E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 526
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,момичета!

Честито Богоявление-Йордановден и на всички именници,живи и здрави да са! Flowers Bouquet

Скрит текст:

Ани Hug Гости Hug

...новото за Йозджан...пуснато от рускините...
На 22 януари в Истанбул ще се проведе музикалната вечер на Йозджан Дениз.

... за др.снимка(няма да е цитирам),която  пусна Ани са писали...
А на 29 януари той ще изнесе концерт на концертната площадка в Анкара в ресторант Günay.

Желая ви приятен ден!

# 646
Здравейте, дами Hug

Честито Богоявление!
Бог да благослови всички ви и дари със здраве, щастие, любов, късмет и успех!

Днес имам чудесен повод да почерпя: моя малък пораснал внук е именник. 
Да бъде здрав, да се бори за мечтите си и да има много късмет във всичко, с което се захване.  Hands Pray
Весел празник на всички, които празнуват на днешния ден Flowers Hibiscus

Почерпете се.

Скрит текст:

Да ви е сладко Hug

Злати благодаря за новините Hug

Ози беше позанемарил пеенето, но отново се връща към него.....

Някой гледал ли е сериала, който се излъчва на мястото на Вятърничав....

Малко спомени....попадна ми един мой стар колаж....

Хубава празнична вечер

# 647
  • Плевен / София

Ози беше позанемарил пеенето, но отново се връща към него.....

Някой гледал ли е сериала, който се излъчва на мястото на Вятърничав....

Малко спомени....попадна ми един мой стар колаж....

Хубава празнична вечер
Гледала съм го. Заслужава си.
Благодаря за почерпката. Честито на именниците....

# 648
Привет! Hug

Ани Hug,честит имен ден на внука! Flowers Hibiscus
Да расте здрав,весел и много да ви радва с успехите си! BalloonBirthdayTada
Благодаря за почерпката! Tropical DrinkWine Glass

Аз също съм гледала сериала и писах назад в темата!Интересен и труден за гледане!

Приятна вечер! Flowers Four Leaf Clover

# 649
Добро утро

Празниците идват, за да ни покажат, че любовта, разбирателството и добротата имат силата
да ни променят и направят света истински рай HeartFlowers Four Leaf Clover
Ивановден е!

Честито на всички именници с пожелание за здраве, щастие и сбъдване на всички мечти Flowers Four Leaf Clover

Гости, Злати - благодаря за поздравите и пожеланията за имения ден на моя внук Hug Дай Боже да се сбъднат Hands Pray

Злати ако не греша днес твоята внучка е именница - да е здрава, много щастлива и с лекота да сбъдва мечтите си
Gift HeartFlowers Hibiscus

Нямам новини за нашите патрони....Но драмата в "Не пускай ръката ми" се засилва....Както се казва, крушата не пада по-далече от дървото...Джансу е нагла като майка си.....

Нещата ще се променят, но нали трябва да има драма.....

Приятен и весел празничен ден

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 08:54 от MAMA-AN

# 650
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Както се казва "от кал да е, Иван да е..." Честито на всички, които празнуват днес...
Много празници, много ядене и пиене...и в това време се върнах назад към Истанбулска невеста гледах отново първи сезон...Завистта на Ипек към любовта на Фарук и Сюрея...манипулативната Есма Султан готова на всичко, за да държи под контрол всички в конака и най вече Фарук....Човек се променя, вярно е...но защо ли не повярвах в промяната на Ипек...да изгориш детска люлка, защото не си ти първата, която ще родиш...Нали знаете, че първият внук на клана Боран от много време вече е наличен....

Бъдете здрави...

# 651
Здравейте,момичета!

7 януари - Ивановден!
Честит Празник на всички, носещи това прекрасно име!
Бъдете здрави, щастливи, изпълнени с любов и щастие !
Бог да ви Благослови вас и вашите близки!

Ани Hug Гости Hug,благодаря за пожеланията! Two HeartsTwo Hearts

за внучката Йоана...
Скрит текст:
Да ни е здрава,весела,радостна и отлична ученичка...HugKissing Heart

Нови снимки на Аслъ с фен от вчера....
...Какво е написал той....превод на руски ез.
Скрит текст:
📸Новые, сегодняшние фото Аслы с поклонником.

Поклонник пишет о дружелюбии и скромности Аслы. Они немного побеседовали. Он под таким большим впечатлением, что написал большой пост:
(АВТОПЕРЕВОД)
fathzkn В жизни есть люди, о которых вы говорите: «О, если бы я только мог видеть». Взаимодействие в тот момент, когда вы видите, так же важно, как и то, что вы хотите увидеть. Потому что человек в ваших снах и человек, которого вы встречаете наяву, могут быть очень разными личностями. Большое волнение от встречи с мистером @ aslienver смешалось с его улыбкой, скромностью и дружелюбием, когда я его увидел. Осталось ощущение сладкого волнения после чудесного сна, сладкое сердцебиение. И большое счастье... 2022 год принес большой сюрприз. Большое спасибо, что скрывали от меня свое улыбающееся лицо и милую беседу. Есть несколько моментов, когда мы сходимся во взглядах за небольшой промежуток времени, но рецепта нет. Ты делаешь меня счастливым. @ aslienver

Скрит текст:
Започна да ме боли лявата ръка,още преди празниците.Вчера бях при ревматолога,който ми лекува есента рамото.Назначи ми да направя снимки на врата и шийните прешлени(след малко излизам),тъй като и там от време на време имам болки.Насочи ме и към невролог( имам час за следобяд на часно) и после др. седмица с резултатите отново при ревматолога.

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 652
# 653
Добро утро

Скрит текст:

Честит празник на всички баби - да са живи и здрави и щастливи, че са станали баби HeartFlowers Four Leaf Clover На младите момичета пожелавам да изпитат това щастие Hands Plus1
Да се почерпим....
Скрит текст:

Гости Hug Злати Hug Лу Hug благодаря за споделеното, поздравите и пожеланията Hug

Гости стана ми много приятно от спомените за Невестата....и аз не повярвах, че Ипек се промени...по-точно се нагоди, за да се впише в семейството....Повярвах в промяната на Есма султан и Адем.....

Злати благодаря за почерпката за имения ден на внучката - да сте живи и здрави всички Hug

Скрит текст:
И аз имам такива болежки, но няма оправия.... Не пия лекарства, защото много вредят на стомаха, а аз и там имам проблеми....Облекчавам болките с разни мазила....Бързо оздравяване Hands Pray

Лу, след Сиси и Криси ти си бабата с най-дълъг стаж - живи и здрави Hands Plus1

Попадна ми една снимка на Салих Бадемджи с дъщеричката му.....

Дай боже всекиму такова щастие Sparkling HeartFlowers Four Leaf Clover

Живи и здрави момичета

# 654
Здравейте,момичета!

Лу Hug,Ани Hug и на останалите баби от темата,честит празник!Да сме здрави за да помагаме! WinkHands Pray

Ани,
Скрит текст:
Аз взимам мерки,че да няма усложнения.В момента съм с хапчета - от витамини с болкоуспокояващо.При невролога всичко е наред с нервите на ръката.Във вторник съм отново при ревматолога за да видим какво ще реши.

...нови снимки с Еркан....оф оставил си е мустак...дали ще заради ролята му в ''Червената стая''.
И там са спрели снимките заради много заразени...

Желая ви приятна почивка! HugTwo Hearts

# 655
Злати
Скрит текст:
Дано да проведат правилно лечение и да ти помогнат за бързо възстановяване Hands Pray

И аз не харесвам Еркан с мустак....предполагам, че е свързано с ролята в сериала, защото по принцип той май предпочита да не е с мустак..... Дори сме виждали, че след приключване на роля в която през целия сезон е с мустак, веднага го маха.....Мисля, че дори имаше видео след приключване на снимките във "Времето лети", където мустака беше много буен и беше ходил в бръснарница да му го махат....
Скрит текст:
ММ като студент беше на лятна  бригада в Девня...Нямало условия за бръснене и си бил пуснал мустак и брада....Когато свършила бригадата се обръснал и о, ужас...На мястото на брадата и мустака лицето му бяло, а останалата част с тен....Joy Във влака го гледали като полезно изкопаемо. Joy

Вече е потвърдено, че Алина Боз и Чаатай Улусой ще бъдат партньори в нов сериал. Той е споделил, че имал желание да си партнира с Алина....Снимките ще започнат в края на януари, а премиерата ще бъде през март....

# 656
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за инфото! Two Hearts

Скрит текст:
Окъснях,но лаптопът реши да се обновява сутринта....

Нова снимка на Аслъ Енвер за Mercedes-Benz Türkiye 💫
....пусната е на 7 януари...

Желая ви приятна неделя!

# 657
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Аз продължавам да си гледам ИН...Е няма такова змийче като Ипек....Колкото и пъти да гледам този сериал мнението ми за нея ще си остане същото, като при онлайна...Еда се разболя и Сюрея я пита има ли нужда от помощ....Тя изкара всичко около раждането на Еда и нейното "боледуване" след това, като вина на Сюрея...а тя е бременна...Нито веднъж Сюрея не упрекна Ипек, но тя го прави като за световно....Ох, ядосах се...
Добре, че
Скрит текст:
хремата ми се оказа не ковидна...теста ми е отрицателен...Че то сега и да кихнеш е симтом за Омикрон

Бъдете здрави...

# 658
# 659
Здравейте,момичета!

Гости Hug Лу Hug

нови снимки с Еркан,не пише от къде са...

Желая ви приятен ден и спокойна седмица! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт