E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 532
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
На всички момичета в темата - пишещи и само четящи желая весело посрещане на Новата година

Бъдете здрави и много щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover

Злати благодаря за новините за Йозджан Hug Самар - приятелката на Йозджан ли е....?

Пожелавам на всички наши патрони здраве, щастие и още много професионални успехи HeartFlowers Four Leaf CloverHands Plus1
Не мога да правя колажи, така, че слагам каквото съм си откраднала....Joy

До догодина момичета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
Честита Нова Година!

Нека Новата година да бъде най-най-щастливата за всички ни,
изпълнена с много любов, здраве, късмет и сбъднати желания!
Нека да е мирна, светла и добра!
Бъдете здрави, щастливи, обичани, обичащи!
Щастлива и здрава Нова 2022 година!

Честит рожден ден,Сиси Hug!
От сърце ти желая да си жива и здрава! Kissing Heart

Ани Hug,за питането...да,приятелката на Йозджан се казва Самар Дадгар,ирански модел.

Аслъ се е фотнала с елхата си...

https://youtu.be/fpfdEZVWo3g

Приятен празничен ден!

# 632
  • Плевен / София
Честита нова година момичета....
Скрит текст:

# 633
Честита новата 2022 година

С пожелание за здраве и след това, една година, пълна със сбъднати мечти Flowers Four Leaf Clover

Злати Hug Гости Hug и на всички момичета от темата с които всеки ден се срещаме зад един екран, пожелавам Новата година да донесе на всички вас и семействата ви здраве, мир, сполука, сбъдване на всички мечти и да изпълни сърцата ви с любов Heart
Благодаря за пожеланията и инфото Hug

Сиси Честит Рожден Ден Бъди здрава и силна да преодоляваш всички предизвикателства на  живота!
Скрит текст:

честит имен ден на всички които празнуват днес - с пожелание за здраве, щастие и любов Flowers Four Leaf CloverRevolving Hearts

Хубава вечерна всички

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 20:49 от MAMA-AN

# 634
Самар Дадгар - приятелка на Йозджан

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 00:45 от Лукреция

# 635
Здравейте,момичета!

Гости Hug Ани Hug Лу Hug

... Джан на концерта....на Нова година...
от рускините  ...ето за кого е пял...с/у него е Самар Дадгар...

част от песните
https://vk.com/ozcan_deniz?z=video-14843695_456239395%2F273547c0 … pl_wall_-14843695
https://vk.com/ozcan_deniz?z=video-14843695_456239397%2Ffd9a80f3 … pl_wall_-14843695
https://vk.com/ozcan_deniz?z=video-14843695_456239392%2Fd7b850b7 … pl_wall_-14843695

допълвам и др. на Аслъ пред елхата й...

Желая ви лек почивен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 636
Привет

Окъснях, защото нищо ново нямах, което да сложа...Не, че сега имам някакви новости....

Лу Hug Злати Hug  прекрасни сте Hands Plus1

За нашите патрони няма информация във фейсбук, а в руските сайтове не мога да влизам...
Наскоро бях чела, че Алп Навруз и Айча Туран са си признали, че имат връзка извън снимачната площадка....Хубава двойка са, дано да се получи нещо повече....

И на мен ми попаднаха снимки с Ози и гаджето му....

Ще видим колко ще се задържи тази връзка...Момичето е хубаво,  но ако и тя е златотърсачка, няма да продължи дълго.....

Хадитже беше подхвърлила, че ще участва в нов сериал , но няма никакво инфо по въпроса.....
Нейните фенове са направили колаж за Нова година....

Приятна и забавна вечер

# 637
Здравейте,момичета! Hug
Лаптопът ми не работи.Обадих се на техника.Днес почива.Утре сутринта ще го оставя.Да видим кога ще го оправят.За първи път пиша от телефона във форума.Не знам и как да намеря снимка.Така,че очаквам от вас ако има нещо ново за Еркан,Йозджан и др. актьори.
Приятен ден! Heart

# 638
# 639
Здравейте момичета

Злати Hug Лу Hug

Злати лоша работа....дано утре да ти оправят лаптопа...На мен ми е много трусно да пиша от телефона, не знам при теб как е...Аз също не мога да слагам снимки през телефона...
Нищо ново няма във фейса за Йозджан и Еркан...Надявах се ти да пускаш новини от руските сайтове....

Има новина за Алина Боз, която не е потвърдена....

Алина Боз ще си партнира с Чаатай Улусой в нов сериал....Но няма никакви подробности....или по-точно аз не ги намирам...
Тази вечер дали ще има епизод на Не пускай ръката ми....Сумру постави условие на Азра - да се раздели с Дженк, за да получи Мерт...И Азра разбира се ще го направи, без да сподели това с Дженк....

Останете си със здраве и хубава вечер

# 640
Здравейте,момичета!

Проблемът с лаптопа е решен.Изтрих сутрешния си пост от телефона за да напиша нов!

Лу Hug Ани Hug
...това написах сутринта...
На мен не ми е толкова трудно писането от телефон.Вчера разучих някои неща.Не знам само как да вляза във ВК за снимк?.За Алина и  Чаатай и аз четох в др.теми,не я харесвам много.Снощи даваха "Не пускай ръката ми".Довечера свършва "Вятърничав" по ДФ.От утре започва "Домът,в който си роден е твоята съдба" с Демет Йоздемир и Ибрахим Челиккол.Аз съм го гледала,Гости Hug,също.

Допълвам нови снимки...
....на Йозджан и Кузей...

...Има много от Кипър...

Скрит текст:

Скрит текст:

Желая ви приятен остатък от деня! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 641
Привет

Злати радвам се, че проблема с лаптопа се е разрешил бързо Hands Plus1

Снощи написах, че Азра няма да каже на Дженк за условието което постави Сумру...Но се оказа, че съм забравила подробности...Наистина не му казва, но не защото искаше да скрие, а защото Дженк не пожела да я чуе....Но нали комшиите са по интригите....та трябваше да има причина да ги разделят...за да се засили драмата.....
Злати - и аз не харесвам Алина Боз....Оставам с усещането, че не се развива, както се случва с други актьори....Еднотипна игра....но това си е мое мнение, само го споделям...
Гледам Вятърничав и чух в реклама по телевизията, че новия сериал ще започва от 03.01. и се притесних, да не би снощи да е бил финала, но не изписаха "финал", че се наложи да погледна в програмата и разбрах, че финала ще е довечера....Както винаги изчистиха образите на лошите и накрая ще бъде пили, яли и се веселили....

Вчера ми попаднаха нови снимки с Йоджан и любимата му...

За мен има повече любов в очите на Фарук със Сюрея, отколкото в Йозджан...

Приятна вечер момичета Hug

# 642
Здравейте,момичета!

Ани Hug...навсякъде драми и накрая избелват лошите,които са останали живи!

...още с Йозджан и фенки/американки... докато беше в Кипър...

Желая ви приятен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 643
Ехо

Злати много хубав колаж за "обещавам ти"...ще го ползвам....

Ози не трябва да си пуска брада и мустаци....с побелелите коси и гладко избръстнат с няколко контри е по-готин!

Попадна ми една снимка, ама не зная какво означава....

Какво ще се случва на 29 януари в Анкара в ресторант Cunay ????

Хубава вечер момичета Hug

# 644
  • Плевен / София

Попадна ми една снимка, ама не зная какво означава....

Какво ще се случва на 29 януари в Анкара в ресторант Cunay ????

Сигурно пак ще пее...Какво друго
-----------------------------------------
Тази вечер в "Не пускай ръката ми" Дженк си сърба, това което надроби започвайки "връзка", за да нарани Азра...Е нарани я отново, след като всички я смятат за жена, която "краде" чужди мъже.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:30 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт