E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 44 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ехо....Окъснях....

Злати - днес и при нас е много студено...сух студ без сняг за сега.....

За ролята на Сади в "Червената стая"  си мисля, че след като връщат героя му в сериала, го правят заради рейтнига....
Изненадва ме високия рейтинг на "Опасни улици" след толкова сезони...Гледала съм два сезона по наша телевизия, защото харесвах двама актьори....но след като актьорите излязоха от сериала и се отказах....
Наистина историята е по-различна от сюжетите в другите сериали, но там не се чувствах като канарче Joy

Днес ми секна ентусиазма....
Скрит текст:
и не ми спореше работата....Обади се сина ми и каза, че май няма да дойдат за празниците...Боги започнал да кашля - нямал температура, водили го на лекар, казала докторката, че няма нищо страшно, кашлицата отново е от сополите, които се стичат в гърлото и му изписала сиропче и да прави инхалации...вече почти не кашлял и бил добре...и с него говорих.....Ама снаха ми кашля много....Говорихме тази вечер, тя каза, че два пъти си е правила тест в две различни лаборатории, няма корона...но кашлицата не минава...По цяла нощ кашляла, каза, че е като разглобена...каза имам мускулна треска на корема....Казах й тази вечер да си сложи мед на гърдите....Лично аз чувствам голямо облекчение и ми минава бързо кашлицата...като се има предвид, че съм пушачка, а тя не е....Дано да се оправи бързо....Казах им ако не се чувства добре да си стоят в къщи.....Аз ще им изпратя питка и торта ако куриерските фирми работят....Ще видим как ще се чувства в следващите дни....

Още не мога да влизам в руските сайтове, така, че чакам новини от теб....

Пожелавам ви хубава вечер с Фарук и Сюрея....

# 616
Здравейте,момичета!

Ани Hug

Скрит текст:
Днес следобяд след училище зетят ще доведе само внучката за ваканцията.Внукът също беше със сополи и дъщерята го спря миналата седмица от яслите.Започна и да кашля и минаха на антиботик и инхалции.Пооправил се и вчера го заведе за един ден на яслите за да му даде подаръка Дядо Коледа.Днес си го остави в къщи.

Нова снимка на Аслъ Енвер за Mercedes-Benz Türkiye ...

Приятна подготовка за празниците!

# 617
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Утре е Бъдни вечер и дълги коледни празници, които ще посрещнем със семействата си.
Пожелавам ви да ги посрещнете в здраве и сърца изпълнени с любов.

# 618
# 619
Привет момичета

Злати, Гости, Лу и на всички дружки   спорна подготовка за Бъдни вечер и Коледа
Благодаря за пожеланията Hug

Бъдете здрави и благословени вие и семействата ви Hands Pray

Скрит текст:
Ще имам гости, но в неделя....

Хатидже Шендил на парти със съпруга си с нов тоалет....

Лека и спокойна нощ, че ни чака много работа за Бъдната вечер Hands Plus1

# 620
Здравейте,момичета!

Момичета Hug,бъдете здрави,щастливи и благословени,вие и семействата ви!

Ани,ще си имаш радост в неделя!

Вечело посрещане на Бъдни вечер и Коледа!

# 621
Бъдни вечер е

Светли и споделени празници! Да сте здрави, весели, щастливи и от Бог благословени! Да се сбъднат всичките желания на всички момичета и семействата им дай Боже амин Hands Pray

Злати здрави щастливи и сбъднати мечти Hands Pray По Коледа стават чудеса Hands Plus1

Днес е било делото за сина на Йозджан и Фейза. Съда е постановил, детето остава при майката, като увеличават времето на срещите на Йозджан със сина му Кузей....

Пожелавам много уют и топлина у дома и весело посрещане на Коледа

# 622
Здравейте,момичета!

Коледа е!Честито Рождество Христово!
Нека във вашите семейства има мир,радост и много любов!
Бъдете здрави и много щастливи!Обичайте се!

Ани HugTwo Hearts
Благодаря за инфото!Дано да се разберат и да не водят повече дела.

Снимки от новия филм "Сълзите на дядо"/''dedemingozyaslari''
Филмът ще излезе на 22 март по кината в Турция
Еркан  ще играе ролята на много агресивен шеф/началник на журналисти..

инфото и още снимки на линка:
https://vk.com/erkanpetekkayafan?w=wall-58520450_38408

Приятни празници ви желая!

# 623
Честито Рождество Христово

Да бъдем здрави и щастливи Flowers Four Leaf Clover
Да обичаме и да бъдем обичани Heart
Да бъде мирна и благодатна годината която идва Hands Pray
Весели празници и да се сбъднат всичките ви желания!

Злати  - живи и здрави цялото семейство Heart Нека мечтите ви да станат реалност Hands Pray

Не знаех, че Еркан междувременно е участвал в игрален филм....Обича си той актьорската професия - желая му здраве и още нови роли!

За Ози не съм си мислила, че съда ще реши друго....Но всичките тези дракания между възрастните дано да не се отразят зле върху детето....
За мен Фейза си е златотърсачка, а след като посяга към чашката, не мисля, че е добра майка...Струва ми се, че ще използва Кузей, за да вреди на баща му...

Малко спомени....

Весели празнични дни и да бъдем здрави

# 624
Добро утро,момичета!

Ани Hug,днес ще си имаш гости!Да сте здрави и щастливи всички от семейството! Hands Pray

За Еркан,че се снима във филм,може и да съм писала,но съм забравила.Но рускините превеждат и знаят всичко.Сега са писали,че филма ще е на екран не на 22 март,както се писа вчера,а на 18 март 2022 г.
Скрит текст:
💥Фильм Слезы моего деда / Dedemin gözyaşları, главную роль в котором сыграл Эркан Петеккая, выйдет на экраны Турции 18 марта 2022 года.

Приятен празничен втори ден на Коледа!

# 625
Привет момичета

Изпратих си гостите и отново съм на линия.....

Злати благодаря за поздравите и пожеланията Hug
Скрит текст:
съжалявам, ченямах възможност да те редувам....но за три дни гости, кое по-напред....Първо правих торта, месих питка и подготвях за посрещането...и след това готвене по желание....Големите единия ден пожелаха зелен боб, а внука каза на него да му изпържа любимите му картофки....
В свободното време се занимавах с внука...играхме на новите му игри....Всеки ден ми чете по една приказка...Много се зарадвах, че чете много хубаво...Каза, че от приказките научавал нови думички...Пораснал е, станал е много разумен....е от време на време имаше и гевезлъци....но все пак е дете....
Компютъра ми в частта където са снимките и колажите ми и от където влизах в руските и турските сайтове се е прецакал и  не можа да се отвори...Ще видя какво мога да направя поне да влизам в руските сайтове....
Днес разбрах от фейса, че Хатидже Шендил ще участва в нов сериал, но не е казала в кой и кога ще се излъчва....
Други новини нямам....

Спорна да е подготовката за посрещане на Новата година

# 626
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Явно внукът ти е четял преди да тръгне в първи клас тъй като не са взели всички букви.На внучката й е трудно с четенето.А и при мен прави номера. Wink Решавахме задачи,прави препис на думи,текстове и диктовки на това,което са взели до сега.Днес предиобед ще си я вземат.
За ВК защо не направиш нова регистрация?

Вчера разбрах,че на Еркан са му направили операцията на бъбреците.
Скрит текст:
Сегодня утром Эркан Петеккая был прооперирован по удалению камни в почках операцию длилось ровно полутора часов
Теперь у него все нормально
Желаем нашего дорогого Эркана скорейшего выздоровления пусть все плохое останется позади
Дорогой наш пусть все пойдет

На 16 януари 2022 г. ще се проведе церемонията по награждаването на най-добрите от миналата година.
Еркан Петеккая ще получи наградата за най-добър актьор на годината.

Желая ви хубав предпразничен ден!

# 627
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Да...Еркан са го оперирали....
Еркан Петеккая претърпя операция!
Известният актьор Еркан Петеккая претърпя операция на бъбрека тази сутрин!
Стана известно, че операцията е продължила 1 час и 45 минути.
Твърди се, че общото здравословно състояние на известния актьор е добро.  Еркан Петеккая беше хоспитализиран миналата седмица заради бъбречно заболяване.

Весело посрещане на новата 2022 г.

# 628
Здравейте момичета
Сутринта беше побеляло от сняг при нас - първия за тази година....Студено е, но по улиците снега е разтопен....

Злати Hug Гости Hug благодаря за новините във връзка със заболяването на Еркан - пожелавам му бързо оздравяване и да се завърне за новогодишните празници у дома и скоро да продължи с професионалните ангажименти....
Скрит текст:
Той често има проблеми с бъбреците...Мисля, че сега за втори път му правят операция...Така съм чувала, че проблема с камъни в бъбреците не е еднократен...Дано този път да е за последно и да няма бъдещи изненади....Hands Pray

Злати
Скрит текст:
Така ми каза снаха ми - още не са взели всички букви и не са преминали към читанката...Но той изглежда се е научил преди това да чете, защото майка му каза, че никога не е сричал...Учителя от занималнята му казал да го запише във втори клас, защото чел по-добре и от второкласниците...Гледахме електронния дневник. Има повече оценки по български език и всички са отлични...майка му и баща му са малко изненадани....Останалите оценки също са отлични, но са по-малко на брой...Майка му нали е програмист и много се радва, че е много добър по компютърното моделиране...Боги ме пита  какво искам да ми нарисува и аз казах, че искам украсена елха...Направи я, но струпваше играчките на едни места и имаше пространства без играчки......добре е...все пак е още малък...Справя се добре с мишката, макар, че преди това не е пипал мишка - на таблета работи с пръсти...Дано да не му омръзне скоро....че момченцата бързо губят интерес....

Четох във фейса, че най-успешните сериали с участието на Йоджан Дениз са Невестата и Съдбата....

Не мога да преценя кой от двата сериала е по-добър....Спомням си, че когато се излъчваше съдбата се бях вкарала във филма...При Невестата не беше така....

Хубав ден и да е спорна подготовката за новогодишната нощ  

# 629
Здравейте,момичета!

Ани Hug Гости Hug,благодаря ви за споделеното! Two HeartsTwo Hearts

Скрит текст:
Окъснях,но нещо лаптопа ми блокира докато пишех поста си  в др.тема и всичко изчезна.
Реших да пусна по-кратък пост тук...да видим...

И тази година се изниза.Гледахме сериали с някои от нашите патрони.Не бяха много успешни тъй като завършиха набързо заради нисък рейтинг.Пожелавам им през Новата година да бъдат здрави и щастливи.За участието им сериалите каквото стане!

Йозджан, Ерджан (брат му), Самар и нейната сестра Шугар(на руски ез. е изписано Сахар) пристигнат в хотел Елексус(мисля,че беше в Кипър), където Йозджан ще има самостоятелен концерт тази вечер.

Скрит текст:
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456242173%2F4cf8 … l_wall_-141466025

Приятна подготовка и весело посрещане на Новата година!

Общи условия

Активация на акаунт