E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 44 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Добро утро

Кафето е готово Coffee

Злати Hug Гости Hug

Злати Честит рожден ден на патерици на дъщеря ти да ти е жива и здрава и да бъде много щастлива HeartFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Благодаря за почерпката Hug

Радвам се за Салих Бадемджи за наградата, която е получил - пожелавам му още професионални успехи и много лично щастие и любов Flowers Four Leaf CloverHeart

Снощи не можах да гледам "Не пускай ръката ми" - заспала съм и хванах само края....
Появи се съпруга на Сумру и се разкри още една нейна лъжа....и още ще се разкриват....
Добре е, че Дженк се освести....

Приятен и спорен съботен ден Hug

ПП докато пиша и Лу се е погрижила за кафето ни Hug

# 602
Здравейте,момичета!

Гости Hug...Ани Hug,благодаря за пожеланията за РД на дъщерята!Да сте живи и здрави! Two Hearts

Лу Hug

Не съм догледала ''Обещавам ти''.Започнах ''Присъда'',мисля че писах в темата,
а и други нови сериали започнаха и не ми остава време! Wink

Йозджан в нова реклама за агенции на недвижими имоти Екпа...
Видях я снощи докато гледах ''Азиз''  онлайн....
Намерих я във ВК....търсих в ЮТуб,но не я открих...
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456242169%2F1300 … l_wall_-141466025

Желая ви хубав спокоен ден!

# 603
Добро слънчево зимно утро

Кафето е готово Coffee

Злати - и Йозджан изглежда като Хатидже се е прехвърлил в рекламния сектор...
С това бързо финализиране на  сериали изглежда е рисковано да се захванеш с нещо сериозно....
Мисля си, че все по-често рейтингите на сериалите зависи от актьорите които играят в тях, а не толкова от историята в сериала...Като имам предвид, че Невестата един от много харесваните сериали в чужбина нямаше висок рейтинг в Турция...
Един любим момент Heart

Желая на всички приятен ден, само с положителни емоции и да бъдем здрави

# 604
Здравейте,момичета!

Ани Hug,така е за сериалите!Ако не в реклами,някои се прехвърлиха на платформите.Кратки епизоди и всеки сезон е от 8-10 епизода!
В последно време с висок рейтинг са историческите сериали от различни епохи-този с Ебру Шахин от 8 век.с Мурат,от времето на Ататюрк и др.!Както и тези занимаващи се с разследване:''Присъда''-с Каан У. и Пънар Дениз,а също и  ''Заключен''- с Онур Туна и Исмаил ...Има и военни,младежки и семейни драми.Най-разтоварващ ми е ''Забранената ябълка/Опасно изкушение'' ! Simple Smile

Спокойна неделя ви желая! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 605
  • Плевен / София

Останаха две седмици до края на 2021 г.....

Спокойна по- кратка работна седмица....

# 606
Привет девойки

Злати Hug Гости Hug благодаря за споделеното Hug

Относно "Опасно изкушение" явно, че проблема е в моя телевизор...Joy
Както и преди съм споделяла за мен интересна е историята на Зейнеп и Алихан...Трудно издържам хитрата и винаги като маслото отгоре Ендер...Чета във фейса, че много й се възхищават, каква игра, каква визия...За мен пък не е така....Да се разхождаш през деня с вечерни тоалети и грим не е признак на  добър вкус....И с нейното "бай, бай" ми е много елементарна....Разбира се това е мое мнение и не оспорвам ничие друго различно от моето....

Алп Навруз и Алина Боз са дали интервю пред Милиет...От там е и снимката публикувана от Гости

Още снимки пак от там....

Приятна вечер на всички

# 607
  • Плевен / София

Както и преди съм споделяла за мен интересна е историята на Зейнеп и Алихан...Трудно издържам хитрата и винаги като маслото отгоре Ендер...Чета във фейса, че много й се възхищават, каква игра, каква визия...За мен пък не е така....Да се разхождаш през деня с вечерни тоалети и грим не е признак на  добър вкус....И с нейното "бай, бай" ми е много елементарна....
+1
 Иза мен е така Ани...И това чупене на пръсти и примигване с очи...Простее ми...Следя какво става в сезоните след края на историята на Алихан и Зейнеп заради Йълдъз...Иска ми се най после да попадне на "истински" мъж...но къде ти....Съдбата си е нейна...все на изневеряващи мъже попада...
Да довърша фотосесията...

# 608
# 609
Добро утро на Игнажден

Нека първия гост в домовете ни да бъде Здравето, втория гост да бъде любовта и третия гост да бъде късмета и щастието Flowers Four Leaf CloverHeart Честито на всички които празнуват на днешния ден - здравето и обичта да бъде винаги с тях Revolving Hearts

Гости Hug Лу Hug благодаря за пожеланията и вие бъдете здрави и щастливи Flowers Four Leaf Clover

Гости
Цитат
И това чупене на пръсти и примигване с очи...Простее ми...
Точно Hands Plus1
На мен ми харесват актьорите с естествена игра....За Шевал Сам оставам с впечатление за една надменност....Дори ролята на Ендер да е на хитра и манипулативна жена, играта й ми  идва в повече....

Предпочитам естественост.....

Приятен ден и успешна нова седмица с един от най-големите празници Коледа

# 610
Здравейте,момичета!

Честит Игнажден!Честито на празнуващите!

Ани Hug Гости Hug Лу Hug

Аз писах,че сериалът ме разтоварва.Променя се сюжета,влизат нови герои във всеки сезон.Никъде не съм споменала,че Ендер ми харесва.А и не играе само тя.Както и да е ! Дадох ви тема за разговор и пуснахте повече постове! Wink

от Аслъ
Красавиците  Енвер ...
Аслъ с майка си, Анил, Лилита и Изабел на летището в Истанбул.
Изглежда, че изпращат Изабел и Лия за Мексико...

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456240714%2F1c329 … pl_wall_-87501705

Приятен ден и спорна работа в подготовката за празниците!

# 611
Добро първо зимно утро Hug

Дано зимата да е мека и по-кратка Hands Pray

Злати коментирах изказвания във фейсбук във връзка с "Опасно изкушение" - почти за всеки сериал, който се излъчва в България има фейсбук страници в които се коментират сериалите....Не разбрах защо се засегна, но извинявай, ако съм те обидила Hands Pray

Нова снимка на Хатидже.....

Приятен и усмихнат зимен ден

# 612
Здравейте,момичета!

Ани Hug,за написаното във ФБ го разбрах.Преди това си писала,че ''проблема е в твоя телевизор'' и че  трудно издържаш ''хитрата и винаги като маслото отгоре Ендер''...Това коментирах тъй като аз не бях я споменала,а говорех общо за сериала!Естествено,че и аз най-много харесва ЗейАл(така съкратено ги пишем в др. тема Зейнеп и Алихан).Много се изненадахме,когато разбрахме,че актьорите напускат.Чудехме се дали да продължим да гледаме сериала.Някои се отказаха!Но с вкараните нови герои и завъртяните интриги сериалът си е интересен и гледаем.След като вече 5-ти сезон е с висок рейтинг.Иначе щеше да го спрат,както другите.Продуцентът и сценаристките си знаят работата.Първата режисьорка реши да напусне,но и втората е добра.

Еркан отново ще влиза като гост-актьор в ''Червената стая''

Желая ви хубав,макар и студен зимен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 613
Злати, спирам да коментирам каквото и да било за сериала "Опасно изкушение"....

Преди малко и аз прочетох във фейса, че Еркан се връща в "Червената стая". Не знам какъв е рейтинга, но коментиращите се надяват с връщането на героя, не запомних как се казваше, рейтинга да се повиши.

Още снимки от фотосесията на Хатидже....

Скрит текст:

# 614
Добро утро!

Зимата дойде,студът - също!

Ани,
Рейтингът този сезон на "Червената стая'' не е висок.Дават го в петък,а тази година в този ден се излъчват 6 сериала.В Тотала лидер беше ''Опасни улици'',но ''Азиз'' с Мурат го мина.Започна и новия сериал ''Играта на съдбата ми'' с Акън Ак.(от Вятърничав'') и Йойкю Карайел.И той набира скорост,всеки нов епизод се покачва с над една единица. Може би екипът се надяват с включването на Еркан с неговия герой Сади да се покачи рейтинга!

от 20.12.2021 г.
Скрит текст:
Спасибо вам за прекрасный разговор и за хорошие гостеприимство

Спокоен зимен ден! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт