E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 537
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро!

Ани Hug,благодаря за новите снимки и инфо за Салих Б. и Мерал Ч.!Снимат се непрекъснато!

Салих ще започне снимки в нов сериал...с Бурчин Терзиоолу ...в главните роли..
Скрит текст:
Официально!

Бурчин Терзиоглу и Салих Бадемджи стали главными героями нового сериала «Лжец / Yalanci» (ремейк британского сериала «Лжец). Съёмки начнутся 1 августа.

Двое взрослых, состоявшихся людей, чувствуя взаимное притяжение, отправились на свидание. Она – учительница его сына, он – успешный хирург. Одна ложь тянет за собой другую, простое свидание оборачивается чередой обвинений, и всё это чревато весьма неприятными последствиями. На утро учительница обвиняет врача в изнасиловании. Две стороны, и у каждого своя история. Но, кто из них лжец?

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Еркан е в родния си край - Диарбекир и е бил награден...
за сега има само видеа...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240695%2F0d … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240697%2F7e … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240696%2F9e … pl_wall_-58520450

Приятен слънчев ден!

# 136
Здравейте момичета

Злати благодаря за инфото за нашите любимци Hug
Еркан изглежда много добре при посещението му в родния край....въпреки проблемите с бъбреците...
По едно време беше много отслабнал, но сега ми се стори дори подмладен....
Снощи гледах едно кратко видео с Хатидже и Бурак...Не разбирам защо прическата й е зализана...Сигурно е модерно, но тя е много слаба в лицето и ми е малко оцъклена....
https://m.facebook.com/groups/1667052756806519/
Май са в Южна Америка - ако правилно съм разбрала от коментарите...

И малко спомени от любимите и незабравими Фарук и Сюрея Heart

Хубав летен ден

# 137
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Снощи гледах едно кратко видео с Хатидже и Бурак...Не разбирам защо прическата й е зализана...Сигурно е модерно, но тя е много слаба в лицето и ми е малко оцъклена....

Прекалената слабост не винаги изглежда добре....
Скрит текст:
Аз приключвам един труден одит и затова нямам много врече да пиша, а повече ви чета...

# 138
Здравейте,момичета!

Ани Hug Гости Hug

от 04.07.2021 г.

Приятен летен ден! IcecreamTropical DrinkBeers

# 139
Привет прекрасни

Злати, Гости благодаря за споделеното HugHug

Скрит текст:
И аз като Гости тези дни имах много работа...Днес вече си пуснах ДДС-то, останаха ми да пусна само още 4 декларации, които се пускат на тримесечие, но много ме боли главата и чакам да ми просветне...
Ако си имах другарче, нямаше и ден да се занимавам повече със счетоводство....но така все пак съм ангажирана и съм сред хората...Иначе самотата ще ме убие....

Днес ми попадна снимка на Айча Туран и Алп Навруз....Мамашите пишат, че по време на снимките  на Островната приказка се е създала близост между двамата актьори....и двамата имат връзка...
Млади, красиви, нека да бъдат щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover ако е вярно.....

Тази снимка на Аслъ не съм я виждала, не знам дали е нова....

Хубав остатък от деня и да бъдем здрави

# 140
Добро утро!

Ани Hug,и аз четох за Айча и Алп.Снимали са фотосесия двамата.В повечето сериали правят на ГГ за засилване на интереса към сериала.Аз продължавам да го гледам  с бг.превод.

Йозджан с Кузей са поздравили Нимет за рождения му ден...
кратко видео....снимка не успях да открия...
https://vk.com/ozcandnzfc?z=video-43059533_456242015%2F72e90414c … pl_wall_-43059533

друга снимка на баща и син....

Желая ви приятна почивка!

# 141
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес татко става на 79 г...за негово здраве  ...

Хубаво е да видиш баща и син заедно ...

# 142
Привет девойки Hug

Злати:hugs:, Гости Hug
Рано сутринта се бях засилила с кафето...Забравила съм, че вчера писах късно и съм последна...
И макар, че е почивен ден, задачките ме подеха и едва сега сколасах да ви предложа нещо за разхлаждане

Гости честит рожден ден на татко ти

Скрит текст:
Да си щастлив значи да си здрав, да имаш много приятели, семейство, което да те обича. Е, аз му ги пожелавам всичките тези неща да ги има в изобилие и да им се радва истински

Благодаря за почерпката CakeCocktail

Ози е щастлив с малкото слънчице Кузей Hug Може би нещата са се оправили и има възможност да вижда сина си....

Снимки от новия филм в който играе Еркан - премиерата ще бъде на 15 юли....

Хубав остатък от деня и прохладна вечер Hug

# 143
.

Среднощни привети!

Благодаря ви за  новостите и хубавите видеа на Еркан и на Йозджан. Бихте ли ме подсетили на каква тематика ще е новият филм на Еркан? С тези знамена и униформени около него ми напомниха за събитията в Гези парк преди доста лета, но едва ли ще си го позволат да снимат за подобно събитие. Освен, ако е друга, угодна на властта гледна точка.

Гости, честит да е твоят баща! Жив и здрав, да ви се радва, а и вие на него!

Лека ви!

# 144
Добро късно утро

Кафенце от мен за лятно щастие

Криси не съм срещала писания каква ще бъде историята във филма с Еркан.....Може би Злати ще ни каже повече....

Интервю с Еркан по повод награждаването му в родния му край....

Цитат
Эркан получил награду своём родном краю как гордость и слава Диярбакира
.
Интервью Эркана
Журналистка задаёт вопрос
Как вы себя чувствуете?
что вы можете сказать по поводу награды?
Эркан:
Мне очень приятно получить награду на своем земле,
Это мой родной край, хоть я здесь не вырос
Ну я пришел суда 1993 году и начинал работать здесь театре, 12 лет здесь жил
Журналистка:
Вы получили роль в сериале Красная Комната, вошли как качестве приглашенный звезда,
Ну на короткие время стали Феноменом
самым любимым персонажем сериала
Вы не думали ли сделать отдельный сериал, Смельчака Сади?
Или же сделать похожий роль?
Эркан:
Если честно мы думали сделать отдельный сериал, персонажа Сади
ну потом передумали,
Пусть лучше Сади останется в памяти зрителей коротким ну не забываемым
Может со временем сделаем фильм Сади
ну не сейчас
У меня сейчас есть другой проект
Журналистка:
Можете ли вы передать привет зрителям
таким же акцентом как Сади
Эркан:
Нет я могу говорить этим акцентом только в кино, как только говарится раз, два, три, камера
Спасибо всем спасибо что вы есть 🙏🏻

Хубав летен ден

# 145
Здравейте,момичета!

Гости Hug,със закъснение да е честит баща ти!Да е жив и здрав още дълги години! Flowers Hibiscus

Криси Hug Ани Hug,във филма с Еркан - ''Şafak Vakti/Зазоряване'' или ''В зори'' ще се разказва за опита за военен преврат в Турция на 15.07.2016 год.!Още като видях датата за премиерата - 15.07. ,както и тийзъра се досетих каква ще е тематиката!Навършват се 5 год. от събитията!Предполагам филма ще има гледаемост!

Снощи филма са го обявили в новините по Шоу тв.
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video497094011_456240344%2F25 … pl_wall_-58520450

Скрит текст:
Сутринта бяхме на плаж,после гласувахме,обяд и за това сега наминавам в темата...

Желая ви лежерен следобед! Ice CreamBeersTropical Drink

# 146
.

Както и в по-предишния пост писах, съмнявам се в достоверността и обективността  в сценария за този филм. Само, че предположението ми беше за събитията в Гези, а то е за преврата. Но нещата са свързани. Едното следва другото. Гези беше откровено спонтанен, а превратът е...май самонаправен, за да има повод за разправа и саморазправа.

Искам да ви попитам: знаете ли нещо за съдбата на този пръстен с тъмен камък /може би оникс/, който Еркан носи навсякъде и във всяка роля?  Може и да съм чела нещо някога, но сега да не си спомням. 

Хубава, неделна вечер!

# 147
Добро утро Hug

Нямам много време....
Скрит текст:
След малко заминавам на село....

Злати, Криси

Криси - накратко за пръстена на Еркан....
Носил го е когато се е родил сина му Джано. Запазил го е като мил спомен от този момент....

Хубав ден и успешна нова седмица Hug

# 148
Здравейте,момичета!

Ани Hug Криси Hug

Относно пръстена и аз си спомням от темата,както е писала Ани! И още, когато подписва договор за снимки в сериал или филм е казал,че няма да сваля пръстена си!За това го виждаме постоянно с него!

нови пуснати сутринта във ВК

Приятен ден и лека седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 149

Криси - накратко за пръстена на Еркан....
Носил го е когато се е родил сина му Джано. Запазил го е като мил спомен от този момент....

Благодаря за отговора! За договора имам някакъв смътен спомен, но за раждането на Джан...не си спомням. Което е странно, защото той  не само играе, а е любящ баща. Така го усещам.

По повод на едни снимки на Мерал Четинкая от "Истанбулска невеста" и "Времето лети" - два сериала с двамата ни патрона, гледали сме я най-напред в "1001 нощ". Аристократичната  майка на силния герой Онур Аксал. Силна актриса, чудесно въплъщаваща се във всякакви роли.

Общи условия

Активация на акаунт