E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро във вторник!

Криси Hug

Еркан с колегите си на представянето на новия филм ''На разсъмване''

Скрит текст:

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240701%2F56 … pl_wall_-58520450

нов сериал с Еркан..предполагам на есен..инфото на някои места е различно...ще видим по-нататък
Скрит текст:
Эркан Петеккая подписал контракт с компанией "O3 Medya" и снимется в новом сериале, рассказывающем историю мафиози Сары, полюбившегося зрителям в сериале "Красная комната".
Сценаристка - Сырма Янык, известная по сериалам "Фазилет и ее дочери", "Жестокий Стамбул".

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

------------------------------------------------------------------------------------
#Teammy_News

💥Эркан Петеккая подписал контракт с компанией O3 Medya на съемки нового сериала, сценарий которого пишет Сырма Янык. Информация о том, что это якобы будет история молодого Сади из сериала Красная комната не соответствует действительности, такой информации в турецкой прессе нет, речь идет о новом сериале.

---------------------------------------------------------

Роль Сади в сериале #КраснаяКомната, сыгранная Эрканом великолепно, заставила плакать публику и вызвала бурю эмоций.
Этот успех преподнес еще одну роль Эркану 👏🏻👏🏻👏🏻
Сценарий в процессе, пишет его Сырма Янык, ожидается новый сериал с Петеккая и мы с волнением ждем 😚 Удачи 🙏🏻
Источник Бирсен

Приятен макар и горещ ден!

# 151
.

Имаше един игрален филм с Еркан и с Берен Саат. Позабравила съм го,  както и името не мога да си спомня. Но там също играеше образ от тъмния свят. Не мафиот, а май атентатор. Силна роля, както винаги. Той ли или съпругата му споделяха тогава как се е подготвял за ролята гледайки се в огледалото.

# 152
Здравейте,момичета!

.

Имаше един игрален филм с Еркан и с Берен Саат. Позабравила съм го,  както и името не мога да си спомня. Но там също играеше образ от тъмния свят. Не мафиот, а май атентатор. Силна роля, както винаги. Той ли или съпругата му споделяха тогава как се е подготвял за ролята гледайки се в огледалото.

Криси Hug,игр.филм е  ''Gecenin Kanatları/Крилете на нощта''!Участват още Мурат Юналмъш,Явуз Бингьол и др.!

Скрит текст:

Приятен,макар и горещ ден!

# 153

Криси Hug,игр.филм е  ''Gecenin Kanatları/Крилете на нощта''!Участват още Мурат Юналмъш,Явуз Бингьол и др.!

Приятен,макар и горещ ден!

"Крилете на нощта'', точно така! Сега като ми припомни си се чудя как така съм го забравила това заглавие!  Мурат Юналмъш го гледах после и в един сериал. Не ми е попадало нищо за него  напоследък.

Еркан не съм го гледала чак от Парампарча. Доста време мина. Тогава му се бях ядосала много даже. Заради историята с Н. Йешилчай. Не защитавам актрисата, но  от това, което се пишеше тогава поведението на Еркан беше много двулично. И сега продължавам да мисля така. Без  отрицателните ми емоции, слава Богу!     

По-леко да изкараме жегите!

# 154
Привет момичета Hug
Завърнах се...
Скрит текст:
По-рано от предвиденото, но в събота ще ходя пак, защото се договорих с едно момче да ми свърши работа, която аз не мога да свърша....Разчитах, че ще я свърши сина ми, но той ме изпързаля....

Злати, Криси - хубави новини и спомени....
Крилете на нощта го гледах с български превод....Може би заради Берен, бяха превели филма....Защото към  Еркан, а сега и към Ози има много негативно отношение....Но независимо от мнението на по-младите зрители, двамата са актьори от класа и това никой не може да им го вземе.....
Преди дни се бях присетила за филма с участието на Йозджан "Вода и огън"...Един прекрасен филм...

Ако Еркан играе в нов сериал, се надявам Сиси отново да се присъедини към нас...Тя ми обеща, ама....

Хубава вечер и дано да се разхлади Hands Pray

# 155
Здравейте,момичета!

Ани Hug Криси Hug

нова

зад кадър от филма...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240704%2F71 … pl_wall_-58520450

Джано с приятели,с якета са...предполагам не е нова,но сега я пускат...

нови с Аслъ пуснати вчера....подпис:''Още 5 минути''

и друга...

Приятен горещ ден!

# 156
Ехо

Да се разхладим в най-горещия ден от седмицата....

Злати благодаря за новите снимки с нашите любимци Hug
И от мен малко нови снимки...

А бе каква е тази мода мъжете да са обути с обувки на бос крак....

Мечтайте за море и прохлада

# 157
Добро утро!

''- Лятото ни учи как да се държим слънчево и топло с всички,
а животът - как да го правим целогодишно!''

Ани Hug,благодаря за новите снимки...

пуснати сутринта...

Еркан вчера - участие в магазинно предаване...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240706%2F01 … pl_wall_-58520450

Цитат
Долгожданный фильм "На Рассвете"
Сегодня на Кинотеатрах Турции 🇹🇷🎞
Фильм состоит из реальных событиях
который призашло 15'ое июля 2016'ым году
Произошло придателство по приказу придателям свои же
 военные открыли огонь своему же народу, результаты чего
погибло более 300 человек и десятками были ранены....
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240705%2Fb5 … pl_wall_-58520450

Желая ви приятен ден!

# 158
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря ви за споделените новини и снимки...
Искахме слънце и топло и сега не можем да дишаме от жега...

# 159
Привет момичета Hug

Както казват хората "Внимавай какво си пожелаваш..." Пожелахме си лято, слънце - ама ни дойде малко в повече....

Злати, Гости  благодаря за споделеното Hug
Въпреки възрастта Еркан е хубав мъж....В едно интервю беше казал, че може да изяде на едно хранене килограм месо, но не му личи....
Пък аз за година пандемия трупнах /срам ме е да кажа/ колко килограма, но се примирих...
Като гледам Богдана Карадочева, Маргарита Хранова и се успокоявам....Аз поне не се показвам по телевизията....Joy

Спомени с любимата ми двойка.....

Последната партньорка на Ози, Ирем, беше направила едно изказване, че той е виновен да не се получи химия между тях в последния сериал....
Сори, ама такава дървена игра от страна на партньорка не съм гледала в нито един сериал....Химия се създава от двамата актьори....Но в нея не видях дори опит да го направи....
Често си пускам клипове от Невестата...Еми там Фарук и Сюрея са като един за друг родени....
Снощи гледах клипчето, когато Сюрея направи изненада на Фарук на яхтата....Двамата танцуваха и се прегръщаха....Толкова любов имаше в тази сцена и не само в нея.....
Съжалявам, сега не намирам това видео.....
Поздрав с един друг момент....

https://www.youtube.com/watch?v=OdfJokSd8vg&list=RDCMUC7xHX8 … u6SmQ&index=5

Хубав следобяд

# 160

Въпреки възрастта Еркан е хубав мъж....
.................................

Последната партньорка на Ози, Ирем, беше направила едно изказване, че той е виновен да не се получи химия между тях в последния сериал....
Сори, ама такава дървена игра от страна на партньорка не съм гледала в нито един сериал....Химия се създава от двамата актьори....
....................................

Често си пускам клипове от Невестата...Еми там Фарук и Сюрея са като един за друг родени....
Снощи гледах клипчето, когато Сюрея направи изненада на Фарук на яхтата....Двамата танцуваха и се прегръщаха....Толкова любов имаше в тази сцена и не само в нея.....

Крайно ми е неприятно, когато някой прехвърля на друг  свои грешки и неумения. Тази Ирем много неколегиално е постъпила. Най-малкото е неколегиално. Дори и да играеше добре. А тя дори и на това не е способна!  А Йозджан и с Хатидже направи хубаво дуо, че и с  други. Но с Аслъ най-се получи, сякаш. Гледайки ги тях двамата в игра,  все едно гледаш действителност. Много хубава, хармонична и пълнокръвна връзка между герои и изпълнители..

А що се отнася до Еркан, ми май не е на много години. Сега ще погледна в Гугъл. Само че той изглежда така от доста време. Което го отдавам на заболяванията му и на алкохола от едно време.

# 161
Момичета, намерих клипа, за който писах....Фарук и Сюрея на яхтата....

https://www.youtube.com/watch?v=EZopkwnp2uo

Криси права си. С всички партньорки на Ози му се е получавало...Дори съм си мислила, че той има голям принос за прекрасната игра на двойката. Защото освен актьор, той е и режисьор и има всеобхватен поглед за сцените, за играта....Но с Ирем не им се получи...Не съм се интересувала от биографията на актрисата, но през цялото време имах чувството, че тя е манекенка на дефиле....Изправена стойка, ограничени движения.....Вдървеност, не само в сцените с Ози, а и с останалите актьори.....

Момичета,
Скрит текст:
Налага се утре отново да ходя на село...Ако свърша работата ще се върна в неделя сутрин...Но ако не успея - в понеделник. Не зависи от мен. Ще имам работник....

Лека и спокойна нощ Sleeping

# 162
Здравейте,момичета!

Сутринта не успях да пусна кафенцето,тъй като заминах на плаж!
Така,че ще  е следобедно,а може и още нещо по желание! Wink

Скрит текст:

Ани Hug,дано успеете всичко да свършите!Благодаря за клипчетата!

излизат още снимки от премиерата на филма с Еркан...друго ново не откривам...

Скрит текст:

и Дидем е присъствала...

Скрит текст:

Еркан с малка фенка...

Скрит текст:

видео от срещата с детето...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240707%2Fee … pl_wall_-58520450

Приятен следобед на всички!

# 163
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
От жега не се спи... ...

Любимата снимка на Фарук...

# 164
Добро късно неделно утро

Разхлаждащи лятото глезотийки - безалкохолни са....

Злати, Гости - завърнах се...
Скрит текст:
Момчето дойде в късния следобяд, свършихме работата и както бях казала, днес рано сутринта се прибрах....

На снимките с Еркан виждам и Дидем...Скоро не съм я виждала....сякаш Еркан ходеше сам на събитията...
Независимо от кусурите на двамата,  това е едно от семействата в актьорската гилдия, които продължават да са заедно....

Не знам дали снимката е нова, но е актуална - лято, море и спокойствие....

Прекрасен летен ден

Скрит текст:
Днес при нас ще бъде най-горещо...Ако оцелея ще пиша....Joy

Общи условия

Активация на акаунт