E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 524
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро

Злати Hug Гости Hug Лу Hug

Момичета, пожелавам,  здраве, оптимизъм и успехи през новата седмица Flowers Four Leaf Clover

Гости къде гледаш Невестата....За сега само си мисля...особено когато нощем не мога да спя, както стана миналата нощ....

На мен много ми харесва решението на Фарук да сключи брак със Сюрея и тогава да отиде в конака....

Това беше голяма изненада за мен и много добро решение.....
Другия момент който ми хареса беше, когато султанката организира парти уж за рождения й ден, но основното беше развода на Фарук и Сюрея....И изненада....Фарук пристигна със Сюрея  по-влюбени от когато и да било

Хубави спомени......

# 661
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, дано съм била полезна...

Гости къде гледаш Невестата....За сега само си мисля...особено когато нощем не мога да спя, както стана миналата нощ....

На мен много ми харесва решението на Фарук да сключи брак със Сюрея и тогава да отиде в конака....

Това беше голяма изненада за мен и много добро решение.....
Другия момент който ми хареса беше, когато султанката организира парти уж за рождения й ден, но основното беше развода на Фарук и Сюрея....И изненада....Фарук пристигна със Сюрея  по-влюбени от когато и да било

Хубави спомени......
-------------------------------------------
Стигнах и до момента с Озгюр...Отново ще кажа...оф бе....тази какво си въобрази...Че Фарук ще зареже Сюрея заради проскубаната и коса ли...Грубо е, но тя не може да стъпи на малкия пръст на Сюрея. Да не говорим за душевността и отдадеността и на семейството....

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 12:57 от gostenka68

# 662
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug Гости Hug,дано вече си добре. Hands Pray

Пуснали са 2-ри тийзър на филма ''Сълзите на моя дядо'' с Еркан...от 18 март ще е по екраните на Т-я

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240866%2F9f … pl_wall_-58520450

зад кадър по време на снимките на филма

Желая ви приятна вечер! Two Hearts

# 663
Привет момичета Hug
Пак окъснях....ама така е....
Скрит текст:
При счетитата сега е жътва....Освен ДДС-то трябва да се огледа всичко....и така....Надявам се утре да свърша и в други ден да нося платежните...Вече ми писна и мисля да се отказвам...Те искат едва ли не без пари да им работя...

Гости благодаря за линковете...но ще започна да гледам след като мине офанзивата...макар, че докато подам декларациите все има какво да правя....

За бившата на Фарук съм на същото мнение...Особено когато реши, че ще се бори за Фарук ми беше много отблъскваща...Но трябваше да е жива, за да види как султанката прогледна и Сюрея стана любимата снаха....

Злати след като пуснат филма по кината, ще го пуснат и в ютюб, ама едва ли някой ще го преведе....

Днес прочетох във фейса, че Фейза ходила или ще ходи, не запомних на курсове по актьорско майсторство и щяла да става актриса.....Боже, боже...тая май наистина не е добре.....

Други новини нямам....
Останете си със здраве и се усмихвайте като нашето момиче....от сърце Heart

# 664
Здравейте,момичета!

И при нас вчера следобед падна малко сняг,колкото да побелее земята! Nature Snowflake

Ани Hug,благодаря за споделеното! Hug
За филма с Еркан ще следим при рускините ако го преведат.За Фейза и аз го срещнах инфото.
Чуди се с какво да започне.Изобщо има ли някаква професия? Thinking

Още една  снимка на Аслъ Енвер за Mercedes-Benz Türkiye

Хубав студен,зимен ден. Flowers Four Leaf Clover А при нас в момента се показа и слънце! Wink

# 665
Здравейте момичета Hug
Пак окъснях, но свърших работата...
Слагам ви от сега кафето, че утре сутрин няма да имам време....

И да почерпя.....

Скрит текст:
за кръглата годишнина BirthdayWine Glass

Да ви е сладко

Злати да се надяваме, че при рускините Еркан все още има фенки.....Ще бъде чудесно ако има поне руски превод Hands Plus1
Нова снимка на Хати...

Лека и спокойна нощ

# 666
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Скрит текст:
Пак окъснях, но свърших работата...
Слагам ви от сега кафето, че утре сутрин няма да имам време....

И да почерпя.....

Скрит текст:
за кръглата годишнина BirthdayWine Glass

Да ви е сладко

Нова снимка на Хати...

Ани
Много здраве и спокойствие от сърце ти пожелавам....

# 667
Добър ден!

Ани Hug,честит юбилей,мила!
От сърце ти желая да си здрава,щастлива и обичана от близки и приятели още дълги години!
Благодаря за почерпката! BirthdayChampagneWine Glass

Приятен ден на всички! HugFlowers Four Leaf Clover

# 668
Добро утро прекрасни

Стана голям студ..... или аз имам такова усещане....

Гости, Злати благодаря за поздравите, пожеланията и цветята за рождения ми ден Hug
Скрит текст:
На баба слънчицето ми е изпратил картичка направена от него и написал пожеланията с ръкописни букви....

От фейса научих, че Аслъ Енвер се среща с бизнесмен.....но държали връзката си в тайна.....

Ще кажа само нашата поговорка - "Хубавите ябълки прасетата ги ядат".....

Хубав петъчен ден

# 669
Здравейте,момичета!

Ани Hug,браво на внука за картичката! Hands Plus1

Скрит текст:
И при нас е студено.....през нощта -6 градуса,а в момента е -2 градуса.
И внучката ни направи картички за Нова година,когато беше при нас.Също за сина и снахата.

И аз срещнах инфото,но няма потвърждение от Аслъ.Или е било преди време и вече е свършило всичко.
Мисля,че четох,че той се срещал сега с друга,забравих й името.То едно и две ли е да помниш. Wink Чета за толкова актьори!Но може и това да не е вярно.Те си знаят какво да правят!

И за Йозджан....майка му не била съгласна с новата му връзка.Отново девойката е млада,доста са си изпатили от Фейза и сега не иска да стане нещо подобно.Напуснала дома на сина си.

Скрит текст:
#DZMnews

❥ Кризис в семье Озджана Дениза!

Хотя Озджан Дениз завел роман с Самар Дадгар и очень счастлив, семья Дениза не очень довольна этими отношениями. Озджан Дениз, оказывавший финансовую и моральную поддержку своей юной возлюбленной, уже однажды «удачно» женился на молодой девушке по имени Фейза Актан.

Вся семья была вовлечена в драматические события, и они попали в повестку дня с драками.

Мать актера - Кадрие Дениз, которая не одобрила эти отношения, якобы ушла из дома, где жила с сыном и заблокировала сына в соцсетях.

Женщина не хочет, чтобы ее сын снова грустил после расточительного развода и в своем прямом эфире заявила, что «не согласна» на этот союз.

Желая ви спокоен ден!

# 670
Добро слънчево, но студено януарско утро

Злати  новината за Ози и майка му и ми стана забавно....Той е мъж наближаващ петдесете и едва ли мама ще успее да му повлияе на решението....Макар, че е права....

Прочетох във фейса, че мъжа, който спрягат до Аслъ е казал, че е вярно, че имат връзка..Била в началото, но се надявал да продължи.....Все още се опознавали....
Аслъ е нежна и приятна млада дама....А той е малко дялан с теслата...Но не винаги външната красота е гаранция за душевна.....

Аслъ и Йоджан са хубава двойка, но той е голям палавник.......

Продължавам да не мога да влизам в руските сайтове и чакам Злати да ни информира какво се случва с нашите любимци......

Хубав и забавен почивен ден

Скрит текст:
Аз днес отново ще се местя...Парното ми не работи там където съм сега и стана много студено и не става....

# 671
Здравейте,момичета Hug

Ани Hug,каквото видя във ВК го пускам.Но като те чета,тези от фейса явно взимат инфото оттам и го превеждат.Така,че си информирана поне за Аслъ и Йозджан!За Еркан пускам нови снимки ако има.

Онзи ден пуснах една,сега и друга снимка на Еркан с дъщерята на своя приятел и певец Ферман Топрак..

Вторият тийзър на новия филм"Сълзите на дядо ми"...
От 18 март във всички кина в Турция...
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240866%2F7d … pl_wall_-58520450

Досетих се,че днес имаме две рожденнички,но едната вече не пише!Така,че...Wink

Гости Hug,Честит рожден ден!
От сърце ти желая здраве,сбъднати мечти,обич и приятели добри! TadaBirthdayGiftWine Glass

Приятен ден на всички!

# 672
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати, благодаря за пожеланията...
Растем, но не стареем...

https://www.youtube.com/watch?v=PG8ORbFCs_0

Относно новата връзка на Аслъ...не е важно дали е красив или на нейната възраст...важното е спойката между двамата и да си вярват...

# 673
# 674
Добро късно утро Hug

Лу - прекрасно кафе си ни сервирала Hug

Злати и аз си мисля, че във фейса публикуват новините от руските сайтове, защото за Аслъ и Ози се припокриват...Но за Еркан не пишат - не го харесват....А за Хатидже ми излизат снимките от арабските сайтове....

Гости злото да те забрави миличка...../не съм влизала в темата след като писах сутринта/
Честит Рожден Ден на патерица

Бъди здрава и нека всички пожелания и мечти да станат реалност!

Честит рожден ден и на Боби

Скрит текст:
Вчера се местих, защото там където се бях установила парното ми прави проблеми...До сега не беше много студено и вечер пусках за 2-3 часа климатика и ставаше....но вече не става...Вчера като си видях сметката, колко съм платила общи части, реших, че няма смисъл да плащам общи части, а пък да използвам допълнително ток, за отопление и се изместих в една от спалните.....Това го правих и миналата година...
Снощи след като свърших с преселението започна да ме наболява гърлото...и ставите...Познайте какво си помислих и малко се притесних...Тази сутрин ми се обади моята дружка и каза, че ще ходи на работа, защото в сградата има представителство на мебелна фирма и всички били ковидясали....и имали контакти с тяхния офис...Попитах я от кога го знае....каза ми от миналата седмица...А аз ходих там в четвъртък...каза, че и тогава го е знаела....но не се е сетила да ме предупреди....Историята се повтаря от по-миналата година, когато тя и съпруга й се разболяха...Казах й, че повече няма да ходя в офиса им...защото не е коректна....

Общи условия

Активация на акаунт