E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

Гости Hug,Лу Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Много болни има.С/у нас на етажа живее на ММ първа братовчедка.Обади ми се сутринта,съпругът й е с Ковид(има пневмония).На 5 януари си е сложил бустерната доза.Сега са под карантина.Тя си е сложила декември месец бустерната доза,работи в ДСК.А при тях е свекърва й на 93 г.

За Еркан нищо няма пуснато.За това една усмихната Аслъ! Heart

Приятен слънчев макар и студен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 676
Добро утро Hug
Време е за кафе....

Злати днес си имаш именник - да е жив и здрав и много щастлив:heart:Flowers Four Leaf Clover

Весел празник на цялото семейство

Днес нямам новини....

Зимна приказка.....

Хубав ден и успешна нова седмица Hug

# 677
Здравейте,момичета Hug!

Ани Hug,благодаря за пожеланието за ИД на сина. Two Hearts

Скрит текст:
Най-важното да е здрав. Hands Pray

Открих нови снимки на актьорите от ИН!

Линк за да видите всички....https://vk.com/istanbullgelin?w=wall-141466025_42401

Приятен зимен ден и лека седмица!

# 678
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати, да ти е здраво момчето и много успехи занапред.
Аз с удоволствие си гледам "Не пускай ръката ми"

------------------------
Днес е Атанасов ден...последния празник в месеца....

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 09:39 от gostenka68

# 679
Добро утро
Атанасовден е Flowers Hibiscus  Св. Атанас е покровител на снеговете и ледовете.
Този ден бележи средата на зимата и след него тя започва да си отива...
Народа е казал "Tанас гилди, яз гилди" сиреч "Атанас дойде, лятото дойде"...

Да са живи и здрави именниците HeartFlowers Four Leaf Clover

Злати Hug Гости Hug

Злати благодаря за почерпката Hug

Гости и аз гледам "Не пускай ръката ми"...Снощи епизода беше много драматичен...с падането на Мерт в басейна...И преди и сега ми се струва, нереалистично, че двамата мъже не направиха нищо, за да помогнат на Фатма....Гледат и чакат Азра да прави изкуствено дишане и да върнат жената към живота....Те би трябвало да са професионални спасители.....Но както често става в турските сериали с драми, на някои герои се приписва благородство....В случая Фатма създаде много проблеми на Азра, но тя спаси живота й....Разбира се Фатма на по-късен етап ще върне жеста....и ще помогне на Азра да си върне братчето....

След случилото се в басейна, Мерт ще промени отношението си към Азра.....

Хубав и щастлив вторник Revolving HeartsFlowers Four Leaf Clover Да бъдем здрави на фона на рекордите във вторниците.....

# 680
Здравейте,момичета!

Скрит текст:

Гости Hug,Ани Hug,благодаря ви за споделеното!И аз гледам ''Не пускай ръката ми''.Ако пропусна нещо,тъй като вечер гледам понякога онлайн друг сериал,има повторение на др ден от 13,30 ч. по ДФ!Качват го и в Нова плей!

Приятен ден,макар и доста ветровит да е при нас! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 681
Добро утро приятелки любими

Злати

Снощи малко изпуснах епизода на Не пускай ръката ми....но нали все пак съм гледала сериала....
Чудя се, как Сумру цял живот е лъгала дъщеря си, уж за нейно добро както се изрази лисицата....
Може някой да каже, че е егоистично, но не съжалявам Джансу....Когато й е удобно, тя защитава майка си и причини много страдания на Азра и Мерт....Джансу е същата като майка си - използва всяка възможност за лична изгода.....
Джансу постъпва нечестно и с Мелис....Тя не й казва, че познава Кадир, но я предупреждава да внимава....
Серап също е голяма двуличница...Въпреки, че Дженк изрично я предупреждава да не разказва нищо на Сумру, тя изпя всичко за срещата на Азра и Фатма и, че Фатма е в болница....

Въпреки, че Фатма нарани много Азра, тя й казва, че не може да й прости, но и не я мрази.....

Снощи много ми хареса Арда, когато разказва на Мерт разни случки от своя живот и как брат му го е защитавал....което ще помогне на Мерт да промени отношението си към Азра.....

Злати, Гости имам поръчение от моята приятелка да разбера от Изкушението
Скрит текст:
Кой е бащата на Ерим.....Тя мисли, че е Кая, но аз не съм убедена, като знам колко подвеждащи са някои очевадни неща, а в последствие става точно обратното.....

Хубав, слънчев януарски ден

# 682
  • Плевен / София
Добро утро приятелки любими

Скрит текст:

Злати

Снощи малко изпуснах епизода на Не пускай ръката ми....но нали все пак съм гледала сериала....
Чудя се, как Сумру цял живот е лъгала дъщеря си, уж за нейно добро както се изрази лисицата....
Може някой да каже, че е егоистично, но не съжалявам Джансу....Когато й е удобно, тя защитава майка си и причини много страдания на Азра и Мерт....Джансу е същата като майка си - използва всяка възможност за лична изгода.....
Джансу постъпва нечестно и с Мелис....Тя не й казва, че познава Кадир, но я предупреждава да внимава....
Серап също е голяма двуличница...Въпреки, че Дженк изрично я предупреждава да не разказва нищо на Сумру, тя изпя всичко за срещата на Азра и Фатма и, че Фатма е в болница....

Скрит текст:
Въпреки, че Фатма нарани много Азра, тя й казва, че не може да й прости, но и не я мрази.....

Снощи много ми хареса Арда, когато разказва на Мерт разни случки от своя живот и как брат му го е защитавал....което ще помогне на Мерт да промени отношението си към Азра.....

Злати, Гости имам поръчение от моята приятелка да разбера от Изкушението
Скрит текст:
Кой е бащата на Ерим.....Тя мисли, че е Кая, но аз не съм убедена, като знам колко подвеждащи са някои очевадни неща, а в последствие става точно обратното.....

Хубав, слънчев януарски ден
Относно въпроса ти...
Скрит текст:
На Ерим баща си му е Халит...."Крилата кучка", както я нарече Фили в другата тема има друг син от Кая, който още не се е появил
"Не пускай ръката ми" наистина те държи на нокти всяка серия...Езра понася удар след удар...Кой ли не си изля гнева върху нея. Когато тя обаче се гневи получава упреци за това....Джансу в много моменти е манипулативна като майка си и така и не успях да повярвам в промяната и към Азра.

# 683
Здравейте,момичета Hug!

Ани Hug Гости Hug,знаете аз гледам за първи път ''Не пускай ръката ми'' и ми е интересен.Следя коментарите ви с интерес. Wink

Ани,за питането Гости, ти е отговорила!Да допъля и аз нещо,че да гледате вечер с интерес! Wink
Скрит текст:
Ендер е забременяла от Кая по-рано и е изоставила  бебето в родилното отделение.Отраснало е при бедни родители.Казва се Йиит и ще открие Ендер.И какви ще ги свърши.Има да гледате...Simple Smile
На 16 февруари свършва 2-ри сезон и започва 3-ти без Зейнеп и Алихан.Но с Кая и сестра му - Шахика  като се появи става също интересно.Йълдъз ще забременее....ще роди момченце - Халит Джан и т.н.,но спирам. Wink
За началото на 3-ти сезон проверих в Уикипедия за ''Опасно изкушение'',там го пише.

Желая ви приятен следобед! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 684
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 685
Добро утро и от мен Hug

Гости и аз в момента си пия кафето
Злати, Гости - Момичета, благодаря ви за инфото в скритите текстове Hug

Довечера май ще ходим на рожден ден на Азра....Ще видим дали ще бъде в този епизод или в следващия....
Дженк ще направи изненада на любимата си....

А иначе гадостите на Сумру ще продължат...Както видяхме снощи, Сумру научи в коя болница е Фатма....И ще я посети....ще се представи за Мерием, приятелката на Фатма, медицинската сестра....

Да се порадваме на слънчевия зимен ден, преди да е дошъл снега.....
Бъдете здрави и се усмихвайте като слънцето

# 686
Здравейте,момичета!

Гости Hug
Ани Hug,благодаря за споделеното за ''Не пускай ръката ми''.Предстои и делото за попечителство над Мерт.И там сигурно ще завърши зле.Като гледам адвокатът какви ги върши,Сумру и останалите също.

Скрит текст:
Сутринта имах излизане и не успях да стигна до темата!Но нищо с по-късния пост я задържаме на 1 стр.!
Отидох да платя сметката за телевизията.Рано е до края на месеца,но като гледам прогнозите за времето избързах.В студа ключалките на колата замръзват и ММ не може да ги отвори.Доста стар ни е Фолксвагена.А днес беше топло и пеша обиколих много места.Взех си и мес.хапчета с рецеп.книжка.Пазарувах и за братовчедката на ММ неща от аптеката тъй като са под карантина-мъжът й е с Ковид.

...нови снимки на Аслъ пуснати вчера....

Желая ви приятен следобед! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 687
Добро утро прекрасни

Ободряващо кафе Coffee

Да ви е сладко Hug

Злати така е, довечера предстои да видим какво ще се случи в съда с попечителството на Мерт....
Едва ли някой ще бъде изненадан от това което ще видим....Сумру е взела необходимите мерки и не й е било трудно да обработи Мерт.....Разбирасе, не защото обича Мерт, а да постави отново условие пред Азра - да се откаже от Дженк и ще получи Мерт. Така Сумру ще постигне две неща....Да се сдобри с Джансу и да се отърве от Азра и Мерт.....

Сумру шантажира Азра..... Мерт или Дженк. Сумру я заплашва, че ако не скъса с Дженк, ще изпрати Мерт в пансион.

Чак Хюлия е изненадана, че Сумру толкова обича Мерт....Дори Серап ще остане изненадана от действията на Сумру....

Дженк ще се опита да вземе Мерт, но безуспешно....

За мен това, което върши Сумру е грях....да се заиграваш със съдбата на едно болно дете е престъпление.....Но рано или късно справедливостта побеждава.....

Приятен ден момичета

Пропуснах....Честит Бабин ден по стар стил

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 09:44 от MAMA-AN

# 688
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts
Нали е зима продължавам да ви поздравявам със снежинка! Wink

Днес е ден на родилната помощ и Бабинден по стар стил.Празнуваме 2 пъти! Wink
Скрит текст:

Ани Hug,благодаря ти за споделеното и коментара,относно случващото се в ''Не пускай ръката ми''.

Излезе дългоочакваната песен с Еркан Петеккая и Синан Акчил...
Заглавие на песента е "Дердим"!
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240869%2F25 … pl_wall_-58520450

и др. снимка на Аслъ за Mercedes-Benz Türkiye

Желая ви хубав зимен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 689
Добро слънчево януарско утро

Да започнем деня с

Злати не можах да изгледам видеоклипа с песента на Еркан...Дано да я публикуват някъде във фейса, ама едва ли....

Снощи епизода на "Не пускай ръката ми" много ме изнерви...Въпреки, че съм го гледала и зная какво ще се случи, едва изтърпях Сумру....
Забелязах, че когато не съм гледала сериала, не преживявам толкова драматично такива гадости....дори и да знам какво ще стане....
Сякаш повече ми домъчня за Мерт....като гледах как Сумру манипулира нещастното дете, а то й вярва....Никой няма право да си играе с живота на децата, заради лична изгода....И Сумру трябва да си получи заслуженото....

Момичета,
Скрит текст:
Някой гледал ли е сериала, който се излъчва след "Не пускай ръката ми"..Не мога да изпиша точно заглавието - Домът в който си роден с Демет Йоздемир....

Да си спомним някои от щастливите моменти на Фарук и Сюрея - да си подобрим настроението за почивния ден...

Щастлив и усмихнат почивен ден HeartFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт