E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за коментара.И на мен ми е мъчно за Мерт!Не разбира как постъпва Сумру с него.Тя направо си играе със съдбите на две деца останали сираци!Гледа своята изгода и тази на дъщеря й!
       ...за питането в скрит текст...
Скрит текст:
С Гости Hug сме гледали ''Домът в който си роден е твоята съдба''.Беше питала още когато започна излъчването у нас,но явно си забравила.Интересен е.Разкрива се съдбата на бедно дете,осиновено и изучено от това семейство.Как израства и се лута м/у собствените си родители и осиновителите.На кой да угоди по напред!

От рускините,нямам точния текст на турски ез. за да го пусна.Но след като са писали,те следят какво излиза в ТТ,ИГ и т.н..Още като свърши сериала му, беше писано,че ще се върне.Очакваше се да мине операцията и да се възстанови!

Добри новини от Birsen Altuntash/Бирсен Алтунташ
Еркан Петеккая отново ще се завърне в сериала '''Червената стая'' в ролята на Сади!

Приятен ден и спокойни почивни дни!Бъдете здрави и щастливи! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 691
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, гледала съм сериала от 22 часа по Диема Фемили....Нещо искаш да питаш ли...
Сумру си изсърба това, което сама си надроби...Гледам спокойно, защото знам финала, но все пак ме е яд, че Мерт и се довери....

# 692
Добро утро

Със здраве да си пиете кафето и да ви е леко на сърцето CoffeeSparkling Heart

Злати Hug Гости Hug

Сигурно съм питала за новия сериал по ДФ, но сигурно съм забравила....
Стана ми любопитно и попаднах на един епизод с превод...мисля, че беше 7-ми епизод....
Скрит текст:
Доколкото разбрах Мегди и Зейнеп не са се разделили...но съпруга на Нериман има дъщеря от друга жена...Исках да попитам, приятелката на Зейнеп, която е бременна и искаше да прави аборт, имала ли е някаква връзка с Мегди....или ако не е, кой е бащата на детето....

Да си спомним едни други наши любимци....

Нека ви е спокойно днес...и усмихнато, и весело, и щастливо...нека ви е Неделно

# 693
  • Плевен / София

Сигурно съм питала за новия сериал по ДФ, но сигурно съм забравила....
Стана ми любопитно и попаднах на един епизод с превод...мисля, че беше 7-ми епизод....
Скрит текст:
Доколкото разбрах Мегди и Зейнеп не са се разделили...но съпруга на Нериман има дъщеря от друга жена...Исках да попитам, приятелката на Зейнеп, която е бременна и искаше да прави аборт, имала ли е някаква връзка с Мегди....или ако не е, кой е бащата на детето....

Да си спомним едни други наши любимци....

Ани,
Скрит текст:
Бенал е бременна от Мехди. Имали са връзка преди това. Сериала си заслужава да се гледа. Опитай...Няма да ти отговарям на другите въпроси, за да ти е интересно да го гледаш. Ако се откажеш, пиши и ще ти направя кратко резюме на историята.
Любопитно ще ми да видя новия и сериал...

# 694
Здравейте,момичета!

Ани Hug...Гости Hug,ти е отговорила.И аз писах,че сериалът си заслужава и защо.

....Снимките вече са започнали...  
нова снимка зад кулисите на сериала "Червената стая"
Смелчакът Сади е готов, пожелаваме ви късмет ...

и още от #DZMnews пуснато вчера

Скрит текст:
#DZMnews

❥ Эркан Петеккая возвращается в сериал #КраснаяКомната…

Последнее время, сериал с участием Биннур Кая, не может попасть даже в десятку лучших в рейтингах. После этого босс канала tv8 Аджун Ылыджалы объявил, что сериал берет перерыв.

А тем временем слух в соцсетях подтвердился. Каст скоро воссоединится с Эрканом Петеккая, который подарил жизнь персонажу Сади в прошлом сезоне и добился успехов в рейтингах. Новые истории Сади будут показаны в новых эпизодах «Красной комнаты», а непростая жизнь Сади будет окрашена сценами воспоминаний.

✍🏻 Бирсен Алтунташ

Приятна зимна студена неделя!

# 695
  • Плевен / София
Успешна и спокойна нова работна седмица на работещите, на другите приятна почивка...

# 696
Добро снежно утро

Гости, Злати благодаря за споделеното Hug

Радвам се, че Еркан отново се връща на снимачната площадка - желая му успех Hands Plus1

Благодаря за инфото за сериала по ДФ Hug
Скрит текст:
За сега гледам сериала, нали започва след Не пускай ръката ми....
На този етап не усещам химията между главните актьори /може и да греша/......надявам се, че занапред ще се случи....
Ще питам отново, защото с кратките епизоди е малко объркващо......Друго е когато съм гледала сериала и сега се съсредоточавам върху дребните детайли....

Хатидже има нова фотосесия....

И нова снимка, предполагам от концерта на Йозджан....

Поздрав с една любима песен от Невестата....

https://www.youtube.com/watch?v=MQvJatOgbZI

Доброто настроение и усмивката създават топлина и уют - ще ни трябва през последната седмица на януари, която се очаква да е студена

# 697
Добър ден,момичета!

Ани Hug,благодаря за новите снимки на Хатидже.Направила е и зимна фотосесия!Няма как да не е в крак с времето!

Гости Hug

Кузей е присъствал на репетициите на Йозджан за концерта.Има доста видея.Ще пусна няколко,но са от ВК и Ани, намя да може да ги види.На някои Кузей тананика песните...на др.Йозджан пее и държи сина си прегърнат...

https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456242239%2Fdaa9 … l_wall_-141466025
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456242240%2Fed3c … l_wall_-141466025
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456242241%2F4a81 … l_wall_-141466025
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456242242%2Fd9a6 … l_wall_-141466025

А тук е изпълнението на ''Kalp Yarası''/''Сърдечна рана''на концерта...
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456242225%2F6904 … l_wall_-141466025

Да си припомним песента с клипа направен от Бризчето Hug с БГ превод...

https://www.vbox7.com/play:ace8b2c62a

Скрит текст:
Покрай морето знаете рядко вали сняг.В момента е -2 градуса.

Желая ви ползотворен ден и спокойна седмица!

# 698
Добро утро

Днес ще ми трябват много кафета, че изминалата нощ беше отново безсънна...

Злати благодаря за инфото за Ози и Кузей Hug
"Сърдечна рана" е една от любимите ми песни, но загубих профила на Бризчето в ютюб....

Мерт вече иска да бъде със сестра си, но Сумру държи Азра да спази условието...да се раздели с Дженк....

Както видяхме лисицата Сумру успя да убеди Серап, че с постъпката си иска да спаси семейството от Азра....Серап смята, че Азра е отговорна за всичко, което се случва.....

Дженк отива при Азра, но тя не иска да говори ида се  вижда с него. Дженк не може да разбере, защо Азра постъпва така.....
Дженк ѝ казва, че това не е тя, не е това момиче, което се е борило с всичко и с всички…
Азра отваря вратата….

Тук не съм съгласна с Азра...Трябваше да каже на Дженк....

Ще видим още какво ще се случи довечера....

Днес много се разочаровах....
Скрит текст:
Мина месец от празниците, а кантара вижте какво показва....

Хубав вторник - има надежда в края на седмицата времето да се затопли....

# 699
Здравейте,момичета!

Ани,благодаря за коментара и снимките от ''Не пускай ръката ми''! Hug

Успешен ден на всички!

# 700
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
За някои хора снега е проблем, а други му се радват като деца...

Някои серии от "Не пускай ръката ми" съзнателно ги пропускам по Диема Фемили, защото Сумру и игричките и ми идват в повече...

# 701
Добро утро,момичета!

Нека студеното време навън не помрачава
 хубавото настроение и усмивките ни.
CoffeeNature Snowflake

Канал TV8 обявява завръщането на героя на Еркан Петеккая в сериала ''Червената стая/Kırmızı Oda''

още инфо на руски ез. за включването на Еркан отново в сериала...
Скрит текст:
📹СЕРИАЛ "КРАСНАЯ КОМНАТА"💥💥💥
Зимние каникулы уже закончились, а сериал "Красная комната" так и не вышел в эфир. Почему? Да всё потому, что владелец канала TV8 - Аджун Ылыджалы решил сделать перезагрузку сценария в проекте, который в последнее время то и дело терял проценты в рейтингах. Новые истории в кабинете психотерапевта с прекрасным именем Манолия (Биннур Кая) уже не такие интересные.... Поэтому решено было вернуть в сериал персонаж мафиозника Сади, которого великолепно сыграл Эркан Петеккая. Теперь в сериале речь пойдёт о жизни Сади и зритель окунётся в его прошлое. Поможет это вернуть былые рейтинги проекту сказать трудно, но полюбоваться игрой Эркана Петеккая безусловно стоит...
#Turetskie_serialy_i_film_КраснаяКомната #KırmızıOda #КраснаяКомната
https://vk.com/erkanpetekkayafan?w=wall-58520450_38506

Приятен ден,до колкото е възможно в този студ!

# 702
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

https://www.vbox7.com/play:c4fd5e430e

# 703
Здравейте момичета....
От вчера на обяд съм болна...
Скрит текст:
Не зная дали имам ковид, защото не съм си правила тест, но симптомите ми са същите като при грип...Висока температура, главоболие и болки в цялото тяло...Нощес имах много висока температура 39 градуса, но се повлиява от парацетамол...Днес цял ден не съм имала температура, но към 17.00 часа започвах да я качвам..За сега имам слаба кашлица, все още нямам хрема...вчера имах болки в гърлото, но днес вече ги нямам...Пия Авирон по схема...и парацетамол при необходимост....Вечер пия по един асперин протект..

Гости, Злати благодаря за споделеното Hug

Хубава вечер и бъдете здрави Hug

# 704

Общи условия

Активация на акаунт