E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug,бързо оздравяване,мила! Hands PrayHands PrayHands Pray

Скрит текст:
Много съжалявам.Снощи прочетох какво си писала и те мислех.Нали си сама.Може би трябваше вчера да си направиш тест за да си сигурна какво караш.Синът в петък го хвана за 2-ри път Ковид.Миналата година в края на февруари се зарази от снахата.Нея хвана първа и докато бяха в карантина и той го изкара.1-2 дни бяха с висока темп.,а после няколко месеца бяха без обоняние.А сега вторият път се зарази от колега,който бил на Пампорово.  Върнал се на работа,имал висока темп.взимал прахчета,но не правел тест.После са разбрали,че е заразен и така заразил всички колеги от компютърната зала,където работи сина.Сега го кара още по-леко.1 ден висока темп.,изпотил се няколко пъти.От вчера е с лека хрема.Снахата е под карантина,но не се е заразила за 2 път.

Лу Hug

Желая ви спокоен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 706
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, пожелавам ти бързо да се възстановиш....Каквото и да е важното е бързо да се вземат адекватни мерки за лечение...

Бъдете здрави...

# 707
Здравейте прекрасни Hug

Лу, Злати, Гости - сърдечно благодаря за съпричастността към моите проблеми Hug
Винаги съм знаела, че ще получа вашата искрена подкрепа Hug И за хубаво и за лошо сме заедно....Дори да имаме различно мнение за героите в сериалите,  сме преди всичко човеци.... Сърдечно ви благодаря момичета

Скрит текст:
Днес се опитах да си направя тест със слюнка, но излезе дефектен и не се показа нищо....Притеснява ме невисоката температура, която вдигам сутрин и вечер и болката в ляво от срастване от прекарана пневмония преди много години. Говорих с моята приятелка от първа поликлиника, утре ще ходя да направя рентгенова снимка, тя ме посъветва да си направя и бърз тест, за да се знае какво да правя....Каза, че това, което пия е по протокол и съм го започнала навреме. Когато се върна ще ви споделя какви са резултатите.
Злати съжалявам за проблема със сина ти. Желая му скорошно оздравяване.
Моята приятелка на село се е заразила, тя е добре, но съпруга й е в болница в кома...Малко е дълго за обяснение, но се е заразила от дъщерята на една баба...Жената дошла да си кара карантината при майка си...Бабата на 94 години починала...А приятелката ми заразила цялото семейство....само едната й дъщеря не е заразена...Направо ужас...Това е престъпна безотговорност от страна на дъщерята на бабата...За мен тя е убила майка си....

Като гледам Сюрея на снимката с бебчето, така ми се иска Аслъ да срещне истинската любов и да стане майка....Hands Pray

И от мен малко нови снимки с Хатидже...

Лека и спокойна вечер Hug

# 708
  • Плевен / София
Ани, наистина е престъпна безотговорност да отидеш да караш карантина от КОВИД 19 при възрастен човек на 94 г. ...Оставам безмълвна...

От сърце ти пожелавам бързо оздравяване....

# 709
Здравейте,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и спорен деня! CoffeeHeart

Ани Hug,дано всичко е наред! Hands Pray Очакваме да ни съобщиш за резултатите!
Скрит текст:
Синът ми е добре.И обоняние си има.Ще си почине до сряда.
За случая на тази жена и аз оставам без думи.

Гости Hug

Благодаря за новите снимки на Хатидже.

от снощи....
Аслъ и Ондер Озтархан взаимно се абонираха един за друг в Instagram тази вечер.
Мисля, че това може да се счита за потвърждение на връзката им от нейна страна.

Желая ви спокоен ден!

# 710
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, дано си по добре...

# 711
Здравейте момичета Hug
Скрит текст:
Коронясана съм...Теста даде положителен резултат. Хубавото е, че за сега нямам пневмония. Оказа се, че лечението което съм приложила да сега е било правилно. Допълнителното от рецептата на ЛЛ е антибиотика и разтворим витамин С. Тази вечер отново вдигнах температура, но успях да я сваля до 37.2....Приятелките ми които са карали ковид, казват, че и те са били по цяла седмица с температура. Днес ми е 4-ти ден....Ще видим какво ще става през следващите дни....Дано да нямам усложнения Hands Pray

Злати Hug Гости Hug
Скрит текст:
Днес нямах сили да се обадя на приятелката ми от село да видя какво става със съпруга й.....Вчера много се напрегнах и не ми се отрази добре...Дано утре да намеря кураж да й се обадя.

Злати - Аслъ с грозноватия ли са споделили абонамента в инстаграм...
И тя и Ози вадят един късмет....

До утре здраве и живот

# 712
Здравейте,момичета!

Ани Hug,дано по-бързо оздравееш и се възстановиш! Hands Pray
Скрит текст:
Може би защото не си ваксинирана и го караш по-тежко заболяването.Мисля,че при всеки е различно.Сватята(на дъщерята свекървата),също не беше ваксинирана го изкара декември месец.Имаше само 2-3 дни  температура.Но после доста време е имала кашлица.На някои изписват и аспирин-протект.Домоуправителката във входа ми каза,тъй като и тя преди седмици го кара.Чухме се по телефона.
За Аслъ-да с доста по-въррастния са споделили в ИГ.Видях го на една снимка има доста голяма дъщеря.

Желая ви приятна събота! HugFlowers Four Leaf Clover

# 713
Здравейте момичета Hug

Злати - оф....Аслъ дано да не е направила грешен избор....Hands Pray Прекрасен професионалист, но в реала няма голям късмет....
Скрит текст:
И на мен ми изписаха асперин протект, но аз го пия от първия ден. Както вчера писах приложила съм правилното лечение от първия ден. Само с температурата не се справих. След два приема на антибиотика, тази сутрин нямах температура. Ще видим довечера дали пак ще започна да я качвам....Между другото за разреждане на кръвта протекта се пие вечер след храна....така ми е изписан.
Лоши новини за моите съседи на село. Комшията днес е починал.
Моята приятелка гл. счетоводителка на поликлиниката е останала генерал без армия. Двете й колежки са с прекаран ковид, с две ваксини и в момента и двете са болни. Така, че няма никаква гаранция нито от проболедуване, нито от ваксини. Заразиш ли се, няма отърване. Аз дори не зная къде съм се заразила...В асансьора, в магазина или при отчитане на уредите за парното...В последната седмица не съм имала други контакти...

Поздрав....

https://www.vbox7.com/play:5a76ed1c01&pos=channelp_2

хубав остатък от деня Hug

# 714
  • Плевен / София
Ани, права си...никой не е застрахован и върви с късмета си....Дано при теб  всичко приключи по бързо.

‐---‐-----------------
Добро утро....от мен закуска,  от вас кафето Kissing Heart

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 08:07 от gostenka68

# 715
Здравейте,момичета!
И кафето идва...със закъснение...Wink

Скрит текст:
Дъщерята се обади на вайбъра и говорихме доста време...

Ани Hug,дано вече си добре....Hands Pray

Гости Hug

🆕 от Аслъ...
Аслъ споменава приятелите си Гювен Мурат Акпънар и Ибрахим Чичек...

и др.нова снимка на Аслъ...рускините са писали,че има нов пръстен на безименния пръст...

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456240783%2F644a9 … pl_wall_-87501705
https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456240782%2F6c782 … pl_wall_-87501705

Желая ви приятна почивка!

# 716
Минавам само да се обадя....
Скрит текст:
Не мога да се справя с температурата...Вечер я качвам, смъквам, пак качвам....През деня е нормална....Вече 6-ти ден...Чувствам се като парцал....

# 717
Добро утро,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Обади се на ЛЛ и я попитай.Или се посъветвай с други познати изкарали Ковид.Би трябвало след като взимаш антибиотик да не вдигаш вече.Пий течности - мин.вода и чай.Аз от домоуправителката го чух.Преди пиела по 1 л. вода,а сега по 2-3 литра изпивала на ден.Споделям го като инфо.Все пак високата температура изтощава.

нова снимка на Еркан с приятел...пусната е снощи във ВК...

Приятен ден и спокойна седмица ви желая!

# 718
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати Heart Ани Heart

# 719
Добро утро,момичета!

"Февруари винаги е изпълнен с надежда.
    Февруари е почти пролет.
А през пролетта е възможно всичко."
Благословен нов месец!Бъдете здрави! CoffeeFlowers Four Leaf CloverSparkling Heart

Скрит текст:

Гости Hug

Ани Hug снощи не е наминала.Дано е добре! Hands Pray

🆕 от Аслъ...

Желая ви спокоен зимен ден!

Общи условия

Активация на акаунт