E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~206

• 43 508
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

ЗлатиGrinning дано Ани е добре...

# 721
Здравейте момичета Hug
Снощи имах много разговори и съм пропуснала да пиша...
Днес вече съм по-добре - дано да не го казвам на лош час....
Скрит текст:
Температурата започна да спада....Качва се до 37.2 или 37.3 и спада до 36.5, отново се качва и след време спада. Не пия нищо за смъкване на температурата - така ми каза ЛЛ. От прекарали вируса разбрах, че температурата е 10-12 дни. При всеки е различно....може би зависи от всеки организъм...
Трудно се храня - като погледна храната и ми се повдига, но хапвам насила. Бързо се изморявам....Профилактично оглеждам крака, ръце да нямам някъде синини, или отоци....
Днес ми се обаждаха от РЗИ, казаха ми, че карантината ми е до 6.02. включително.
Утре ще се обаждам на ЛЛ, защото ми остават 2 дни от антибиотика, да каже как да продължа лечението занапред...

Да ни е честит февруари - да ни се случват само хубави неща!

Пазете се и бъдете здрави....
Моя бивш шеф
Скрит текст:
Който ми носеше лекарствата, беше много курназ....Бил ваксиниран с две ваксини, в началото на март щял да си прави бустерна доза...Снощи говорихме, има същите симптоми като мен....Довечера пак ще му се обадя да видя как е....Не сме били в контакт - оставяше ми лекарствата пред вратата...

# 722
Здравейте,момичета!
  Бяло и зимно е навън, а кафето ухае ароматно. Nature SnowflakeCoffeeNature Snowflake
Да му се насладим и си пожелаем един страхотен ден! Flowers Four Leaf Clover

Гости Hug

Ани Hug,радвам се,че вчера следобед се появи в темата! Two Hearts
Скрит текст:
Мислех да ти звъня вчера следобед.После се отказах,че може да си почиваш ако не си спала през нощта.Реших за по-късно,но видях поста ти и се успокоих.
При всеки е различно с температурата.Предполагам зависи от много фактори.Добре,че нямаш и други усложнения с кашлица и дишане...

нова снимка на Еркан...пусната вчера сутринта...

от пресата...за турския филм....
„Без значение какво е“ с Еркан Петеккая ще бъде преведен на 7 езика
 и скоро ще се появи в кината в повече от 10 страни по света.

Желая ви спокоен зимен ден!

# 723
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Ани, дано всеки следващ ден е по добър от предходния Heart

# 724
Привет момичета Hug
Скрит текст:
Днес вече нямам температура.....но май нищо не е приключило....Цял ден имам болки в краката - имам вътрешни разширени вени и изглежда те много ме болят. Тази вечер се намазах с троксивазин....и се разхождах из апартамента....В момента болката намаля....но ми е притеснено....
Имам още един ден да пия антибиотик и докторката каза, когато го свърша да й се обадя да видим как ще продължи лечението. Т.е. ще й се обадя в петък сутринта и ще й кажа за проблема с краката....Дано да нямам усложнения Hands Pray
Виждам, че скоро ще свършва темата. Няма да мога да правя нова, но здраве и живот ще копирам някоя от старите, за да има къде да пишем....

# 725
Здравейте,момичета!

Ани Hug,за новата тема каквото пуснеш няма значение.Да има къде да пишем.Ти да се оправиш!
Скрит текст:
Аз имам разширена вена на глезена и др.вътерешни.Също ги мажа с това лекарство.
Нета ми беше ограничен в района и окъснях...

Имайте спокоен ден!

# 726
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, радвам се, че вече нямаш температура...Има постковид болежки...Дано твоите са по малко....
Снощи гледайки Сумру, си вдигнах отново кръвното...Добре, че накрая и тя си намери майстора и Гьокхан и "взе мярката"

# 727
Минавам да докладвам....
Скрит текст:
Тази вечер свърших с АБ. Утре ще се обаждам на личната да видим как ще продължим лечението...Днес ми е десетия ден от както вдигнах температурата и започна главоболието. Би трябвало настроението ми да е ОК, но не е...Стреса си казва думата....Днес два пъти ме проверяваха от полицията дали спазвам карантината...

Опитвам се да гледам сериалите, но не се разтоварвам....Сумру, Серап, Джансу....големи злобарки.....на този етап няма светлинка на хоризонта.....
Направо ми идва тези двете змии да ги гръмна.....

# 728
Здравейте,момичета!

"Нищо не е вечно. Не се стресирай излишно, защото независимо
   как изглежда ситуаицията, тя ще се промени!" CoffeeFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Ани Hug
Скрит текст:
Явно при теб трудно ще премине всичко.И като си сама се притесняваш повече.
При нас децата го изкараха леко.Декември премина сватята в Царево.Тя беше доста дни с температура,имаше и кашлица.След като свършиха дните й на карантина идва в Б-с на пулмолог,че не беше още се възстановила, а трябваше да тръгва на работа.Тя е с 10 год. по-млада от мен!...От неделя е болна др.сватя от Бургас.И тя не беше ваксинирана и е твоя възраст.Също е сама в апартамента.Но според думите на сина е била ден-два с температура и всичко отшумявало.Снахата й оставя храна и хапчета.Пие от тези по схемата.

Спокоен ден на всички!  

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 10:00 от Zlatina3

# 729
Привет момичета Hug
Скрит текст:
Няма нищо ново при мен. Само ЛЛ ми изписа хапчета за вените и за разреждане на кръвта. Трябва да лежа с възглавница под краката....

Злати - това много ми хареса.....

Цитат
"Нищо не е вечно. Не се стресирай излишно, защото независимо
   как изглежда ситуаицията, тя ще се промени!"

Много позитивно за моя случай Hands Plus1

Днес любимия на Айча Варлъер има рожден ден....

Честитка с пожелание Happy birthday my love - Честит рожден ден любов моя Heart

Бъдете здрави Hug

# 730
Здравейте,момичета!

Ани Hug,радвам се,че ти е харесал цитата.Срещнах тази мисъл и реших да я пусна!
Нужна ни е за повдигане на духа в тези времена!

Спокойна и здрава събота на всички!

# 731
Здравейте  мили мои момичета,
моля за извинение,  ама не  знам  как да ви се извиня?
Благодаря на всички,  които ми честитихте рождения ден. Въобще не съм се сетила да влеза в  темата ни. До такава степен  съм  зле.
На всички много благодаря и  пак  моля за извинение.
Не ми обръщайте гръб.  Зле съм.
В  понеделник вечерта ще пътувам за София. Моят син  Иванчо прави една  година откакто е на небето на 12.02.2022. Каква панахида ще правим като той няма гроб, няма кръстче или паметниче,  няма нищо.  Нали жена му и децата му го кремираха. Аз, майка му няма къде да отида. За това отивам при другия си син.Ще се върна в понеделник - 14 февруари - красив празник за  всички без мен.
Пак ви моля да ми простите.  Като си дойда дано да ви напиша.
Ани, любима, прочетох, че и ти си с   короната.  Аз за 11 месеца още не мога да се възстановя. Ти ще се  възстановиш  напълно - по-млада си и по-здрава.  Скорошно оздравяване.

# 732
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Сиси, не губи вяра в доброто...Тъжно е това, което пишеш...
В  понеделник вечерта ще пътувам за София. Моят син  Иванчо прави една  година откакто е на небето на 12.02.2022. Каква панахида ще правим като той няма гроб, няма кръстче или паметниче,  няма нищо.  Нали жена му и децата му го кремираха. Аз, майка му няма къде да отида. За това отивам при другия си син.

# 733
Добро слънчево неделно утро Hug
Вчера ми бяха потънали гемиите и не писах, за да не пренасям лошото настроение и тук...
Скрит текст:
Май се оказва, че последствията от ковид върху психиката на човек са по-лоши от самия ковид....И според мен това е в следствие на стреса, който ни се насажда вече две години.....И особено когато човек е сам и преживяванията са стресиращи.....Обаждат се проблеми, на които преди това не сме обръщали внимание, или са лекувани и са забравени....

Злати, Сиси, Гости благодаря за споделеното Hug
Сиси струпаха ти се много неща наведнъж и напълно те разбирам. Живота ни изпраща постоянно изпитания и трябва да се справяме доколкото можем.....

Желая ви приятен почивен ден Hug

# 734
Здравейте,момичета!

Сиси Hug,съжалявам за всичко,което се случи с теб!Дано скоро се възстановиш! Hands Pray
Скрит текст:
Учудвам се,че снаха ти и внуците не са поставили урната с праха на сина ти в ниша на гробището или на др.тяхно място,където да оставяш цветя.На ММ първи братовчед  също го кремираха.Съпругата му почина преди няколко години.Дъщеря им(понеже е сляпа) реши да постави урната с праха в гроба на майка си. Направи му паметна малка плоча и я постави до паметника на майка си.Това е на гробището в селото на ММ.Есента,когато ходихме им запалихме свещички.
Има и други случаи на мои познати,но да не ги пиша в темата.

Гости Hug

....Пуснато сутринта във ВК за Аслъ Енвер....
Днес пресата съобщава, че Аслъ Енвер се завръща на театралната сцена. Неин партньор ще бъде Ипек Билгин. Пресата припомня, че Аслъ и Ипек вече са работили заедно. Ипек беше неин ментор в театралната постановка "Персонал", за която Аслъ получи наградата "Най-добра театрална актриса" през 2015 г. И Аслъ, и Ипек играха заедно в "Истанбулска булка/невеста",като снаха и свекърва. И сега те се срещат за 3-ти път в продукцията на Sırça / Glass, чийто сюжет се пази в тайна.

Желая ви спокойна неделя!

ПП ....Докато подготвях поста се появи този на Ани Hug...привет....

Общи условия

Активация на акаунт