Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 948 751
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 8 070
Фани, честито! Нищо няма да ти има, отваряй НМ и се разсейвай, вместо да чакаш реакции.

Амини, хремата е много типичен симптом на Делта. Аз бих се тествала задължително.

# 8 071
  • София
Привет, група, дълго време се колебаех дали да се ваксинирам, но ето, че накрая взех решение. Интересува ме дали знаете този уикенд 16 и 17 окт. в София къде бих могла да се ваксинирам освен в моловете. В интернет не намирам много инфо и това ме ядосва... Благодаря предварително и прекрасен ден Ви желая!

# 8 072
  • София
Привет, група, дълго време се колебаех дали да се ваксинирам, но ето, че накрая взех решение. Интересува ме дали знаете този уикенд 16 и 17 окт. в София къде бих могла да се ваксинирам освен в моловете. В интернет не намирам много инфо и това ме ядосва... Благодаря предварително и прекрасен ден Ви желая!

Навсякъде в големите болници, Пирогов, ВМА, Окръжна , аз препоръчвам Окръжна, има най-малко чакащи, не е в самата болница а отвън отстрани и не се чака вътре

# 8 073
В окръжна ще се съгласят ли да ме боднат с грипна ваксина тъй като хич не ми се занимава с разни джипита?

# 8 074
В окръжна ще се съгласят ли да ме боднат с грипна ваксина тъй като хич не ми се занимава с разни джипита?

И на мен не ми се ходеше по болници (навалица, зарази, още пари) и затова си купих от аптеката и се боднах сама. Хем се боднах след като се изкъпах вечерта и така реших дилемата с къпането след ваксина. То не е ракетно инженерство, колко пъти са ме боли до сега сестри с по-ниско от моето образование Stuck Out Tongue. А и си пуснах едно видео да се дообразовам.  Все пак, понеже нямам трета ръка, помолих половинката да ми асистира - да ми щипне мускулчето да изпъкне, а аз след това се набодох с една ръка. Много е лесно.

# 8 075
Билянче,питах. Цяла доза била. Не вярвах дали е Модерна, не бил объркал .  Довечера ще пиша повече

# 8 076
Знаете ли освен в Пирогов къде още издават сертификат за трета доза?

# 8 077
Да питам по-опитните от мен, според вас добре ли е кърмачка да се ваксинира. Не искам да излагам повече на риск мен или бебо и знам, че антителата минават през кърмата и все пак още се чудя.

# 8 078

Попитай в някоя аптека квартална аптека. На места фармацевтите ги поставят.

# 8 079
  • София
Да питам по-опитните от мен, според вас добре ли е кърмачка да се ваксинира. Не искам да излагам повече на риск мен или бебо и знам, че антителата минават през кърмата и все пак още се чудя.

Да, няма никакъв повод или причина да не се ваксинирате заради това че кърмите

# 8 080
Аз не мисля че е проблем да се ваксинира една кърмеща жена.
Аз кърмех и се ваксинирах но след ваксината изчаках 2 дни

# 8 081
  • София

Навсякъде в големите болници, Пирогов, ВМА, Окръжна , аз препоръчвам Окръжна, има най-малко чакащи, не е в самата болница а отвън отстрани и не се чака вътре
.                                             
 Благодаря, още утре ще отида, предполагам работното им време е някъде до обяд 🙂

# 8 082
Да, и с него не става Sad Ще ида на място - в една тукашна клиника ме ваксинираха.
И при мен се изписваше така и стана, когато въведох не номера на сертификата, а серийнията номер на втората партида от ваксината. Ваксинирана съм отдавна и сега гледам сертификатът ми е с друг номер, та явно това са измислили при по-рано ваксинираните. Аз пък имам проблем как да го изтегля в мобилна версия тоя сертификат, пдф-а ми е в компа, но за телефона нещо не ми се отваря.

# 8 083
  • София

.                                             
 Благодаря, още утре ще отида, предполагам работното им време е някъде до обяд 🙂

На Окръжна до 20:00

# 8 084
Мой познат, преболедувал преди около седем месеца, днес тръгва да се ваксинира в Стара Загора с Янсен. Като цяло нямаше против да го направи, но импулсът дойде от едно пътуване в чужбина, което трябва да се състои след около месец. Всъщност, изчислявахме и се оказа, че днес е последният ден, в който може да го направи и към момента на пътуването да има валиден сертификат. Не ме питайте защо не е отишъл малко по-навреме Laughing . В ДКЦ 1 му казват авторитетно, че Янсен е спряна, не се слага повече, защото има съмнения за безопасността ѝ и я проверяват Rolling Eyes Това хич не ми се видя правдоподобно. Последва малка телефонна инвазия към РЗИ-та и болници, повечето обаждания завършиха в нищото(не знаем, нямаме информация, ето ви тук този телефон, обадете се, в крайна сметка никой не вдига телефона). Накрая от болница Тракия вдигнаха, учудиха се доста, нищо ѝ нямало на Янсен, слагали, но днес нямали отворен флакон, да отиде в РЗИ. Е, там имало и мини драмата завърши успешно. Само ми остана да се чудя на акъла на ваксиниращия в ДКЦ 1 и на лекотата, с която е тръснал сензационното си твърдение.

Общи условия

Активация на акаунт