Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 301
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 4 635
Аз очаквах само опашка да ми порасне , вие пък направо ме закопахте Stuck Out Tongue Winking Eye всички ще умрем някой ден
Ех, ако ми порастне достатъчно дълга опашка, ще съм много щастлива,че с нея ще удрям максимално  силно по физиономиите тези, които се опитват да се наврат в мене на касите на хипермаркета. Това ме е побърквало много преди гадината. Не понасям някой непознат да се навре до мене.

# 4 636
  • При семейството си
В Столипиново , Факултета и подобни Phd  съответните знания очаквахме.

# 4 637
2025 ще умрем от климата, ако една ваксина ви притеснява за 2025 значи сте доста заблудени.

# 4 638
  • Terra incognita
Добре де, чувам за все повече напълно ваксинирани, но тежко каращи делтата. Каква е ефективността на ваксините срещу този вариант? Последно четох за Пфайзер 39% по данни от Израел. Малко е, но е по- добре от нищо. Започва вече да ме хваща страх.

# 4 639
Аз лично предпочитам да имам 20% ефективна ваксина отколкото 0% ... така, че всеки който не се е боднал допуска грешка.

# 4 640
Добре де, чувам за все повече напълно ваксинирани, но тежко каращи делтата. Каква е ефективността на ваксините срещу този вариант? Последно четох за Пфайзер 39% по данни от Израел. Малко е, но е по- добре от нищо. Започва вече да ме хваща страх.
Къде чуваш,  в България ли ?

# 4 641
  • Сан Франциско
Нищо подобно, ник’ва 2025, нищо не сте разбрали. В 2023 ще ни ударят чертата. Многократно бяхме осведомени в другата тема, че тъй като от Файзър казали, че ще “следят” ваксината си и последствията дотогава - толкова ни било отредено…като с електроуредите в гаранция - счупват се необратимо в месеца, в който тя изтича.

# 4 642
Викаш да спрем да изплащаме ипотеки, коли и заеми - идва ни краят. Да си живеем последните месеци царски. Grinning

# 4 643
Аз лично не живея на заем и нека всеки да си доизживее дните както намери за добре ... само да не с окаже, че се е заблудил и да си плати за гяволъка.

# 4 644
Знаем. Целият форум не живее на заем. Спокич. Не си специален.

PS. Моят коментар беше шега, ирония. Усещайте се малко.

# 4 645
  • Сан Франциско
Викаш да спрем да изплащаме ипотеки, коли и заеми - идва ни краят. Да си живеем последните месеци царски. Grinning

Тцъ, плащаш си прилежно до края на тази година. В началото на 2022 напускаш работа с трясък, подаваш документи за 36 различни кредитни карти, одобряват те за 21 и тръгваш по живот. И да те погнат за някои от тях, и да ги спрат, все ще имаш достатъчно останали да завършиш 2022. В 2023 няма да има кого да гонят.

При нас Станфърд продължават тестването на ваксините за 5-12-годишните. За по-малките, засега не се говори.

# 4 646
Не знаете най-новото. Засичат ни с блутут и ни виждат, че сме ваксинирани и кой ни е 12 цифрения код на чипа. И ще ни избиват по улиците като почне гражданската война. Щото сме предатели ваксинираните. Скоро в даркнета ще почнели да пускат кодовете за контрол над вакснатите. Безумието достига наистина застрашителни размери.

# 4 647
Е да ама тези от кредити били запознати с това пророчество и питат поставена ли ти е ваксина и ако имаш не ти дават кредит - щото те знаят че няма да го върнеш. И кво неваксинираните и преболедувалите се оказаха специални, а ние сме ограничените отвсякъде. Да вземем да протестираме ли?Joy

# 4 648
Е аз четох и че на летището имало скенер, с който разбират дали НАИСТИНА си ваксиниран Simple Smile Вероятно тия с фалшивите сертификати все пак треперят от страх Simple Smile

# 4 649
  • Terra incognita
Не е никак трудно да се разбере кой издава фалшиви грийн пасове, не знам защо никой не се задейства, това е доста опасно, немалък процент от уж напълно ваксинираните са такива само на хартия.

Общи условия

Активация на акаунт