Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 279
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 4 710
Какво да обясняваш? Че ваксините са скапани и лъжат хората, за пари, да трупа Биг Фарма.
Идеално като аргумент на антиваксърите.

Да обясниш как така влизаш в държава Х с ваксини в паспорта, а се оказва, че никога не си бил ваксиниран. И като те захвърлят в някой коридор, защото болницата е препълнена със селски тарикати като теб (тоест като лицето - нищо лично) и недай Боже умреш там, майка ти да не ходи да реве по телевизията за теб.

# 4 711
Мъж от Калифорния, който се подигра с ваксините срещу Covid-19 в социалните мрежи, почина след едномесечна битка с вируса.

Стивън Хармън, член на мегацърквата Hillsong, беше ярък противник на ваксините, правейки поредица шеги за липсата на ваксина. "Имам 99 проблема, но ваксина не е един", написа 34-годишният мъж в Twitter до своите 7000 последователи през юни.
Той беше лекуван от пневмония и Covid-19 в болница извън Лос Анджелис, където почина в сряда.
В дните, предхождащи смъртта му, г -н Хармън документира борбата си да остане жив, публикувайки свои снимки в болничното си легло.
„Моля ви, всички наистина искат да ме интубират и да ме поставят на вентилатор“, каза той.
В последния си туит в сряда, г-н Хармон каза, че е решил да премине интубация.
„Не знам кога ще се събудя, моля се молете се“, пише той.
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-57958358

# 4 712
Това казвам, PapaPanda.
Ще лъжеш докрай и ще обвиняваш скапаните ваксини, че не пазят от нищо.

# 4 713
  • София
И аз това се питам, биха ли си признали някога? Май не.
После ваксините не пазили...

# 4 714
Това казвам, PapaPanda.
Ще лъжеш докрай и ще обвиняваш скапаните ваксини, че не пазят от нищо.

Извинявай, не разбрах, та влезнах в обяснителен режим.

Да ви кажа, според мен ще си признаят на секундата, заради страхът какво може да последва. Според мен тепърва ще се лекуват малко по-различно ваксинирани и неваксинирани, поради честите твърдения, че ваксинираните карат много по-леко вируса.
И като лежиш на болнично легло, всичко ще си изпееш.

# 4 715
  • пустинята Гоби
И аз точно си помислих, че така се изкривява статистиката за боледуване след ваксинация. Ама Ганьо, ако не превърти системата, няма кой.

# 4 716
  • София
И аз знам за случаи на фалшиви ПСР тестове (които всъщност струват колкото истинските, ама...) и за фалшифицирани с фотошоп резултати от тест и сертификати. Но това последното не е в България. Обаче щом сертификатите им са от лекар, явно той си ги е вкарал в системата като ваксинирани. Това не би ли трябвало да е подсъдно за лекаря? Мисля, че такива, които подправяха ваксинационните паспорти на деца бяха подсъдни.

# 4 717
  • София
Здравейте. Включвам се в темата като плануваща ваксинация. Мъжът ми го изкара март месец, като и аз мислех, ще съм се заразила, но уви...
Притеснява ме само факта, че пия противозачатъчни. Някой знае ли дали това оказва влияние на ваксината Пфайзер?
Много се притесняван за странични ефекти.

# 4 718
  • Terra incognita
Това ще съм аз 😂😂😂

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 23:56 от VickyTaylor

# 4 719
Можеше , но само ако 90% от населението те беше последвало.

# 4 720
Просто лекарят намира от базата пациенти които никога няма да искат сертификат и на тяхно място пише правилните хора ... нищо неочаквано. Трие имената и слага "правилните". Също така от защитата на данни не се дават изцяло - ако има съвпадение на буквите няма проблем, всеки който съвпада може да се впише.

# 4 721
  • в страната на чудесата
Просто лекарят намира от базата пациенти които никога няма да искат сертификат и на тяхно място пише правилните хора ... нищо неочаквано. Трие имената и слага "правилните". Също така от защитата на данни не се дават изцяло - ако има съвпадение на буквите няма проблем, всеки който съвпада може да се впише.
Глупости.
Нищо не намира. Дошъл си зА ваксина, тя в мивката , данните в системата.

# 4 722
Глупости.
Ваксина на Файзер за да ти я бият трябва ли някаква подготовка или решаваш и отиваш и ти я поставят.

# 4 723
  • sofia
Глупости.
Ваксина на Файзер за да ти я бият трябва ли някаква подготовка или решаваш и отиваш и ти я поставят.
Добре е да си здрав. Отиваш и ти я поставят.

# 4 724
Уви, много хора точно така направиха - договорка с лекаря, ваксината в мивката, отбелязват го, че е минал, взима сертификат и пътува. После влиза в статистиката, че е ваксиниран болен. Антиваксърите само това чакат. Познавам двама, с единия сме в много лоши отношения точно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт