Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 108
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 4 830
Майка ми е с Пфайзер, казаха ѝ да пие. За пропускане в деня на ваксината за пръв път чувам.
Аз пих и двата пъти по 2 седмици.
С АЗ съм.

# 4 831
Ние в къщи с АЗ си пихме аспирина още същата вечер, а мм си го пиеше и преди това, по друга причина.

# 4 832
  • Terra incognita
Имам въпрос и моля за бърз отговор. Чакам за ваксина, но ми измвриха Т 37.5. Чувствам се добре, само съм под стрес. Възможна ли е такава Т от стрес?

# 4 833
В тая жега може и нищо да не е
Лекар няма ли

# 4 834
  • Terra incognita
Чакам, пред мен има още 10 човека, със сигурност ще питам и вътре. Няколко пъти помолих човека отвън да ми я измери, дава 37.3- 37.5. Усещам единствено напрежение, та може от това да е.

# 4 835
Според мен е от притеснение, Вики. Всичко ще мине добре. Hug Пращам позитивна енергия към теб - очаквай я в близките 5 минути да пристигне.

# 4 836
Ами то температурата на въздуха е 38 градуса днес 😆

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 00:22 от amini

# 4 837
  • Terra incognita
Тук е топло, но не чак рекордно горещо, нормална лятна Т. Само дето аз като се притесня и така става. После ще люсна един леден чай и така, стискайте палци 😬

# 4 838
Бъръльо, сина ми, след втората игла го задържах два дена. На третия ден беше вече на стадиона. На 03.08, изминаха 14 дни след втора игла. Нищо не ми е споделял. Инструктирала съм го да ми докладва за всяко необичайно състояние. Всичко е наред.

# 4 839
Чакам, пред мен има още 10 човека, със сигурност ще питам и вътре. Няколко пъти помолих човека отвън да ми я измери, дава 37.3- 37.5. Усещам единствено напрежение, та може от това да е.
Нали вчера писа, че имаш и други неразположения? Нещо със секрети, гърло беше?
Направи ли си бърз тест?
Сега преди да те приемат не минаваш ли през лекарски преглед?
Сподели с лекаря,който ще те приеме на място.
Чудя се как са те приели в чакалнята след като си с Т: 37.5.
Успех.

# 4 840
  • София
Моите деца се пекоха след ваксина, но те са деца имат ниско кръвно. В най-големите жеги всички (и ваксинирани и не) да внимават с излагането на слънце, че после да не се окаже ваксината виновна. Иначе в стандартно плажуване на физически здрави хора не виждам проблем, ако нямат странични ефекти. Ако имат Т, може да им е дискомфортно.

# 4 841
  • Terra incognita
Нали вчера писа, че имаш и други неразположения? Нещо със секрети, гърло беше?
Направи ли си бърз тест?
Сега преди да те приемат не минаваш ли през лекарски преглед?
Сподели с лекаря,който ще те приеме на място.
Чудя се как са те приели в чакалнята след като си с Т: 37.5.
Успех.
Нищо ми няма днес на гърлото, цял ден се чувствам отлично, аз снощи си мислех, че вероятно е от напиращия мъдрец, който е в активна фаза. В никакъв случай не се разболявам познавам си тялото. Просто като дойдох тук и започнах да се притеснявам, а аз съм си така, от притеснение ми става горещо и вероятно вдигам лека Т, просто сега ми я измериха. Вътре лекарката пак ми я мери, но от по- дслеч и беше 36.5

# 4 842
VickyTaylor, О.К. Леко ваксиниране тогава.😆Помоли лекарката да ти измери Т и по- отблизко😉
То ако е мъдрец може Т да е и от него...

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 21:11 от Катерица

# 4 843

Всичко ще бъде наред, аз от напрежение качвам температура. Като бях бременна няколко пъти ми се случи да ми измерят температура около 37.5 без да ми има нищо. Успех! Simple Smile

# 4 844
Нормално, пийте антипиретици щом няма други оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт