Ваксини срещу ковид-19, актуална информация и отчетна тема

• 954 045
  • 16 912
  •   1
Отговори
# 4 935
Аз след първата и след втората точно 7 дни след ваксината имах болка в сърдечната обраст след това сърцебиене, задух за около 2 часа и така за 3 дни и отшумя. Обаче от първата доза насам ми се появи подуване на краката около глезените - 2 подутини пред и зад кокалчето на глезена. Може да има, а може и да няма връзка с ваксината.
И мъжът ми и дъщеря ми след втората доза нямаха никакви странични реакции.

# 4 936
Ами Вики дано да е наред положението, по това което пишеш изглежда е под контрол.

# 4 937
Щом е отминало, значи всичко е наред.

# 4 938
  • тук и там
Аз си имам цяло лято подутини около кокалчетата на глезените-и това от години . От жегите е- ако сте стояла дълго време седнала или права, а може и да задържате вода-или и двете . От години съм така-пия за вени детралекс през лятото , ако съм подута много -и такива за изкарване на вода. (и двете изписани от лекар).
Мисълта ми е,че едва ли е от ваксината.През зимата няма проблем(ако не стоя права или дълго време седнала), но заради горещината,която вените не обичат-цяло лято съм с подути глезени.

# 4 939
24 часа след втора доза на моя 14 годишен малчуган. Никакви реакции.

# 4 940
Браво! Много се радвам! Герой! Heart

# 4 941
Пие си лекарствата, правили са кардиограма, всичко е наред. Това беше преди няколко дни и отмина, вече е добре. Идните дни ще ходи при кардиолога си на профилактичен преглед с ехокардиограф и т.н.
Може и просто да е било от стрес и притеснение.

# 4 942
При моите младежи, почти на 13 и наближаващ 15.
След първата доза, температура при големия, никаква реакция при малкия.
След втората доза се размениха. Малкият беше един ден с температура, големият не усети нищо.

# 4 943
  • при Arctic Monkeys
Моля за съдействие и за информация, ако има новаэтакава, за ваксиниране при проблеми с щитовидна жлеза - възли. На всичкото отгоре си имам и аритмия и учестен пулс, от много време. Бях се ориентирала към Янсен заради еднократност.

# 4 944
Аз имам възли, + артимия + учестен пулс, от 20ина години. На бетаблокери съм. Както писах няколко страници назад, Файзер, никакъв проблем, нито страничен ефект и след двете дози, с изключение на това, че аритмията спря и пулса ми малко спадна. От 100 + стана 80+. Сега месец по-късно си е пак нормален за мен.

# 4 945
Аз съм с Хашимото, сърцебиене, възли, с Астра Зенека съм, никакви проблеми.
Даже имам подобрение от към тсх.

# 4 946
Момичета, имате ли наблюдения за връзка между реакциите след първа и втора доза? Например при болка в ръката след  първа доза има ли по-остра реакция след втората доза? Сутринта ни биха първата на Пфайзер - аз и дъщерята сме със относително силна болка в ръката, при мм и сина - нищо. Страх ме е обаче как ще ни се се отрази следващият етап, макар и да знам, че при всеки е различно.

# 4 947
Не го мисли предварително, няма смисъл само да се стресираш излишно.
Каквото и да стане, най вероятно нищо, ще мине. Мисли позитивно.

# 4 948
При мен и двата пъти ме боля ръката еднакво. При втория път малко ме и втресе, но след 1 парацетамол се оправих и на сутринта бях кукуряк.

# 4 949
Не го мисли предварително, няма смисъл само да се стресираш излишно.
Каквото и да стане, най вероятно нищо, ще мине. Мисли позитивно.

Точно, не се самонавивай предварително, а и както Леми казва, дори да има нещо, ще го изтърпите минава и се забравя.

Общи условия

Активация на акаунт