Но как ще стане официално това ??все пак от Дома няма да ти позволят да изведеш детето или
поинтересувай се, има си законов ред.Успех ти желая!! 
. Много съм ви благодарна за думите, в друг под форум ме нападнаха едва ли не, че съм щяла да направя лошо на детето и, ме изкараха по- черна и от майките които са ги изоставили. Нима това да помогнеш е лошо
толкова ли сме самовлюбени, че да мислим само за себе си
, тези деца са на по- малко от годинка а никое от тях още не си е направило първите стъпки. Сладурчето което харесах е на 9 месеца а не може да си стои на краченцата, не издава звуци, нищо не правят както правят домашните деца. Сега съм решила да взема няколко книжки с твърдите корици и животинките за да може да се научат да ги разпознават и да ги изричат. А ако не ми го дадат имам разрешение от старшата сестра да ходя там винаги когато мога за да помагам да ги гледат и когато е хубаво времето да излизаме в градинката на дома. Стискайте ми палци да мога да помогна на поне едно от тези дечица защото те го заслужават повече от всичко
за решението ти,но знай,че едва ли ще можеш точно това детенце да взимаш,или да осиновиш.
Препоръчани теми