Спа хотел около Варна и Бургас

• 1 485
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да подаря за юбилея на мъжа ми хубава спа почивка около Варна и Бургас! Моля препоръчайте ми някое местенце с хубава храна, спа, така че наистина да си отдъхне.

# 1
Роял Гранд хотел енд СПА Каварна. На брега на морето, чудесна храна, хубаво СПА и спокойно, когато няма румънци. Недостатък е, че няма истински плаж. Има пясък пред хотела и шезлонги, но в морето се влиза по едни железни, ръждясали стълбички. Градският плаж е на 100 м.

# 2
Кога е юбилея. Доста големи морски хотели, няма да отварят мес.май и анулираха резервациите .

# 3
Кога е юбилея. Доста големи морски хотели, няма да отварят мес.май и анулираха резервациите .
На 29.05 и за тогава са почивните дни

# 4
Астор Гардън Хотел и Хотел Романс на Свети Константин и Елена имат спа и басейни с топла минерална вода, подходящи за сезона, ако не става за плаж .

# 5
Роял Гранд хотел енд СПА Каварна. На брега на морето, чудесна храна, хубаво СПА и спокойно, когато няма румънци. Недостатък е, че няма истински плаж. Има пясък пред хотела и шезлонги, но в морето се влиза по едни железни, ръждясали стълбички. Градският плаж е на 100 м.
Подкрепям! Хотелът е чудесен, поне беше преди две години, когато ходих. Недостатък - малко далеч от града. Вижте и "Реджина Мария" в Балчик.

# 6
Хубав е хотела, миналата седмица бях там. Храната и спазоната са много добри, но Не ми се стори  никак спокойно. Румънци нямаше, но  повечето гости бяха семейства и имаше много деца. Басейна беше детско парти, а като набараха и  едно ведро с лед от спато и лудо хвърчане напред назад.

# 7
Явно сме случили спокойствие. Бяхме през седмицата. Може и това да е фактор.

Общи условия

Активация на акаунт