💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 304
  • 853
  •   1
Отговори
# 315
  • earth
Тя май го е направила, на една от снимките в темата , ми се видя доста отслабнала. Не слаба, но променена в добра посока.

Браво на нея! Умните хора се учат от грешките си. А най-умните от грешките на другите Simple Smile

# 316
Само на мен ли ми се струва, че Полина не знаеше коя ръка я боли ?

# 317
Четох назад възмущение, че Тяна тренирала и затова си взела изпитанието. Според мен е задължително всички да са тренирани и готови за физически игри, като се записват в такъв тип състезания. Игрите не ги измислят в движение за Тяна, а още преди началото на формата. И Милена беше в добра форма, и Денислава,  и Лейля, и Здравка, Деница може би имаше някаква физическа подготовка. Те вероятно щяха да вземат също това изпитание. А които имат сериозни травми и болести хич да не се записват. Изпитанието с въздушната стълба го пропуснаха две двойки, заради което Тяна и Иво бяха облагодетелствани да отидат на финал. После на другото пък стрелбата не я зачетоха като време заради това, че Полина не участваше. Променят се правилата в движение, което не се харесва на зрителите. Полина и Мишо не съжаляваха, че напускат, единствено защото знаеха, че не могат да  участват във физическа игра на финала, заради контузията на Полина. Трябваше направо да поздравят Тяна и Иво като победители, ако се бяха класирали за големия финал.

# 318
Пламен и Елена нещо ме дразнят с това си поведение,което демонстрират към новия сезон .Пламен се е взел за Гала. За голяма част от екипа на предаването, събиране на двойки от стария сезон да обсъждат новия,то онлайн срещи с новите. Толкова ли си нямат тия хора личен живот,че още живеят в тая игра.Веско Панчев номер 2 ,но тук семейно.

# 319
  • Sunshine state
За мен играта със стълбата беше нечестна откъм правила - ако знаеш, че има наказателно време, няма да се пънеш Н на брой пъти да го минаваш и да губиш време. Това трябваше да бъде уточнено в самото начало.
За Тина и Миро съм утре твърдо. 🤞🏻

# 320
Аз съм много доволна от развоят на нещата,мислих,че никога няма да ги видя да си тръгват Поля и сие.
Тяна и Иво ми харесват,че с лекота минават игрите, без дрязги и нерви, но като цяло са ми снобеят.
Тина и Станимира са сладки и добрички, а което много ми харесва е толерантността между тях, наистина са един за друг.

# 321
  • София
Чак сега се включвам, че бях на мач снощи Simple Smile
Интересен финал за мен. Тяна и Иво, които са ми третата по симпатии двойка от този сезон и моите стари фаворити за крайната победа, Тина и Миро. Все пак ще стискам палци на Тяна и Иво, защото с цялостното си представяне досега заслужават повече крайната победа. Simple Smile
Днес игрите бяха интересни. Имаше игри за физическа сила, за баланс и логически такива. Изненадах се и аз Тяна като мина, защото като видях с какъв страх и неувереност подходи си викам, айде и тези ще са с наказателно време. Но явно факта, че тренира и се поддържа във форма и помогна. Това препятествие не е от най-лесните, но един човек, който спортува редовно ще го мине от раз. За жена обаче е много по-трудно отколкото за мъж.
Браво обаче на всичките шестима участници, че минаха по гредата без нито веднъж да паднат, което доста ме учуди между другото. Това си е доста коварно изпитание. Честно казано, да си кажа, съмнявам се че така минаха от първия път всичките три двойки, но приемам го. Така или иначе нищо друго не ни бе показано.
Браво на Миро за кулите на Ханой и за шаха. Двойно по-бърз от Поли. За пореден път се вижда, че колкото и да се биеш в гърдите, че си добър и че си се подготвял, накрая някой уж много по-неподготвен от теб те бие. Има го и в спорта дори, естествено и в живота, не е сензация. Така че по-малко приказки и закани, повече дела!
Малцина са тези, които имат големи усти, но и са наистина дяволски добри, за това и са легендарни фигури за нашите реалити формати. Но за останалите трябва да важи в пълна степен сентенцията - 'мълчанието е злато'. Wink

# 322
Тяна и Иво са сдържаната двойка. Ако Тина беше спечелила, щеше да подскача, ръкомаха, мяука и не знам какво още. Но нямаше да се държи така, както ни показаха.

Не може да излъчат подскачащата Тина в промо за финал, ще е прекалено очевадно.
Ако спечелят Тина и Миро, тя ще разбере на другия ден Blush

# 323
И аз предполагам,че Тина и Станимир печелят този сезон.Иво целуна Тина.Тя гледаше малко странно,но това предполагам, е защото Wi-Fi връзката с главния мозък е по-бавна и просто по-бавно загрява.Иначе съм си ок,която и двойка да спечели.Мяукането на Тинчето,което не се харесва от много от пишещите тук,ще отшуми с времето.Бях писала по-назад,че прибрах у нас едно коте ,изхвърлено в контейнер за смет ,което кръстих Тина,че много мяукаше.Ами не мяука вече толкова много.Всяко нещо с времето си.Глупава-неглупава,видяхме моменти,когато много добре си разсъждаваше даже.Скрита лимонка е (казвам го  с най-добри чувства).Дано запази добрата си душа занапред.Станимир каквото и да сме казали за него,много от нас си мечтаят така да се държат с нас любимите ни,както той с Тина.

# 324
Снощи гледах лайфа с Яни и Момчи. Яни е най-близка с Дени, Момчи доста пъти каза, че Станимир му е бил най-близкият. Довечера са за Тина и Станимир. Попитаха ги за мнение за По и Мо и Тяна и Иво, засмяха се и не пожелаха да отговарят. Не са се подготвяли по никакъв начин за предаването, освен че миналата година са гледали първи сезон...скучна им била играта с женското бельо. На Яни любимата игра е била с платформата. Това беше в общи линии.

# 325
Радвам се, че тези двойки стигнаха на финал. Браво на Тяна, че се справи с минаването на ръце и браво на Миро за бързината, с която се справи с Ханойските кули и шаха. Мисля, че Тина и Миро имат заслужено място на финала, тъй като в много игри се справиха добре, показаха съобразителност, хитрост и бързина. Колебая се за коя двойка съм утре, и двете заслужават, така че ще е хубав финал.

# 326
Тинчето и Миро нещо ми изглеждаха умърлушени в промото за утре. Аз ще им стискам палци 🤗
Според мен е поза тип: ох, ние не очаквахме , че ще спечелим
Според мен те печелят.

# 327
От това, което виждам на рекламата , когато се прегръщат Тина е начумерена, което значи , че Тяна и Иво ще спечелят.

# 328
  • Sofia
Хич не ми се иска Мрън-Мрън, Мяу-Мяу Лиглата и мъж да спечелят. Нещо си мисля, че точно това ще стане и снощното "промо" е силно подвеждащо. Не, че "професор" Гагарина е по-добърият вариант, ако не беше такава снобарка можеше и да я преглътна, някак. Липсата на реакцията у Тинчето не е изненадваща, там е страшно!  Връзката с главния е мноооого баааавна и силно амортизирана.

# 329
Не забравяйте, че Тина е способна да се разстрои, защото някой е паднал, нищо, че тя е победила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт