💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 283
  • 853
  •   1
Отговори
# 390
  • Далечният изток
Мен определено ми е все едно кой ще спечели... Но да кажем предпочитам Тинче и Мирко!

# 391
Миро успя да хване картинката - направи нещо като мрежа с повторение на конфигурацията (не мога да го обясня с прости думи, но съм го учила). Всъщност, тази мрежа няма нищо общо със шаха.

# 392
Ако Поли и Мохамед бяха спечелили вчера как щяха да я играят тази игра?

# 393
Поредната тъпа игра! Така може и до утре да изкарат.

# 394
Емо, Мирко и Тинчето ли е единия отбор? Емо толкова е мотивиран и подкрепя Тинчето, сякаш той й е мъж.

# 395
Щеше да ми е любопитно да вида Яница и мъжа й на тази игра 😁
А също Милена и Иван Шишман🔞

# 396
  • София
Тотал щета игра.

# 397
Емо, Мирко и Тинчето ли е единия отбор? Емо толкова е мотивиран и подкрепя Тинчето, сякаш той й е мъж.
Сакън,че като спечелят, ще се появят коментарите,че едва ли не Емо им е подарил играта.

# 398
Фаворити нямам, но стискам палци на Тяна и Иво. Аз пък от самото начало подозирам че Тина и Станимир имаха някаква стратегия да се правят на по простички от колкото са.

# 399
Да
Тестерите дали са я минали?

# 400
  • на село
Това започва да ме дразни, чак се чудя защо си го причинявам, но нали е финал си викам- ще гледам, ама досадно е.

# 401
Вярно много тегава игра. Това и 10 дена може да продължи.

# 402
  • UK
Личи си кой прави йога 😃 Определено изпитанието би било по-лесно за хора, които се занимават с йога и пилатес

# 403
  • София
Браво на Тяна и Иво до тук.
Тина само пречи.
Айде по-бързо, за да свършва тази мъка този сезон Simple Smile

# 404
Сакън,че като спечелят, ще се появят коментарите,че едва ли не Емо им е подарил играта.
Няма да е подарил, но не е честно да подкрепя само тях. Тъпо е и да ги съветва и да им казва какво да правят.

Общи условия

Активация на акаунт