💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 8 - Финал

• 58 254
  • 853
  •   1
Отговори
# 465
  • До сърцето...
Радвам се за Тяна и Иво, бяха по-добрите, не само във финалната игра. Заслужена победа.
Тинчето е млада, отива й “мяукането”, много позитивизъм носи, не показен. Не ме дразни отношението на Емо към нея, та тя може да му е дъщеря и харесвам тази му съпричастност. Сладка двойка са с Миро, обичат се и се закрилят колкото могат.
Винаги ще има някой недоволен, каквото и както да става. Например аз - Поли може да е искала да звучи като уверена и силна жена , но аз го възприех като самохвалство. Затова не се учудвам на различните мнения и впечатления от играта.
За мен беше хубав сезон, с хубави хора и го гледах с удоволствие.

# 466
  • SF
Много беше хубав сезонът. Не можах да изгледам всичките му епизоди, но няма и нужда.
Малко по-интересно щеше да ми бъде, ако имаше възможност да показват повече от непринудения живот във вилата, отколкото интервюта на диванчета, режисирани коментарни рубрики, разбор на играта.
Сигурно няма възможност да накичат вилата с камери и микрофони и 24 часа монтажисти да следят за случващото се. Камерите трябва да са само в общите помещения и ако закачките и шегичките са в спалните, по стаите, се губи смисълът от перманентно заснемане на кухнята. Не ми се гледа някой как яде, как реже хляб. А и изхранването е кетъринг. Никой не готви в кухнята, освен дребни неща - сандвичи, филийки, айрян.

# 467
На мен пък ми харесва Миро. Млад е, но е много Оправен. В повечето игри той беше моторът на двойката им и като че ли повече му се играеше. И с такава любов подкрепяше жена си във всичко. Дано да имат късмет и занапред в живота.

# 468
Спрямо останалите двойки на финала съм доволна от победителите. Играта беше доста трудна (но еднообразна) и за това беше досадна за гледане. Все пак смятам, че беше добра игра за финал на един за друг, защото в тази игра няма мене, няма тебе Simple Smile трябва синхрон, трябва допълване, трябва си и стратегия, трябва си и точна и ненапрягаща комуникация. В тази игра ако ще единия да е акробат, няма как да се получат нещата, ако другия не е в синхрон с него. Както казах точно игра един за друг.
На мен лично би ми било леко унизително ако водещия, другата двойка и техните семейства така ме поощряват, защото явно съм пълна трагедия. И според мен Емо си беше пристрастен през цялото време на състезанието.

# 469
  • SF
На мене ми беше много симпатична подкрепата на едните, и на другите. Бяха искрени и Тина и Станимир видимо се развълнуваха. Много мило и човешко отношение. Харесвам такива реакции!
Децата на Иво и Тяна са красавци, бонбони.
Тина и Станимир също са ми много симпатични.

# 470
Просто са много различни двете двойки. Тяна и Иво вдъхват респект, това им идва отвътре, докато Тина и Станимир са малко като деца още и с това са сладки.

# 471
Според мен сезонът завърши супер позитивно изпращайки посланието,че парите не са най-важното.Адмирации за постъпката!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 472
  • SF
Много красиви снимки. Кадърът е уникален!

# 473
Хубав е кадърът, но розовото ми идва малко в повече.

# 474
  • София
Много тъп сезон с лош подбор на двойки. Ако има следващ сезон трябва да има по-добър кастинг и задължително да сменят сценаристите. Първият сезон беше на светлинни години от тази пародия.

# 475
  • На морето!
На мен отново ми се набива на очи ужасната коса и прическа на Тяна. Някой да ѝ изхвърли скрънчито и фибите, толкова по-красива е без тях.

# 476
Тина е малка хитра лисичка и се преструва на доста по-тъпа, отколкото е. На няколко пъти я улавям, че е фалшива към Миро, както и снощи. При едно от паданията Тина се ядоса на Миро и нещо възкликна, а той помисли, че е притеснена да не се е ударил и каза нещо като " Спокойно, добре съм". Тя се усети, че може да замаже и каза " добре ли си?". На тази двойка симпатизирах заради Миро, но Тина определено ми е изкуствена и се прави на шматка.

# 477
Вече имам чувството, че от предаването им препоръчват да делят парите.

Миналата година имаше някакъв смисъл подялбата, защото битката беше равностойна и ръката на Пламен се поду, но този сезон, победата беше безапелационна

# 478
Прекрасни фотоси! ❤️ Адмирации за Тяна и Иво.
На мен финалът ми бе скучно ват, нямаше съспенс.
Само ни даваха  как постоянно падат Тина и Мирко.
Честито на финалистите защото и двете двойки спечелиха.

# 479
  • В царството на игрите:)
Жалко, че чак сега откривам темата. Много беше хубав сезонът и с удоволствие го следях. Въобоще ефирът ни има нужда от повече позитивизъм, а този формат носи точно това, освен добро настроение. Моите фаворити бяха Зори и Вальо, но с ясното съзнание, че не бяха за финал. Симпатизирах и на Поли и Мо, но като видях вчера играта ми стана ясно, че те нямаше да успеят, така, че победителите си бяха на място с напълно заслужена победа. Тина и станимир ми бяха може би най - симпатичната двойка след Стефания и Анджело, които нямаха шанс, но в песледните епизоди малко в повече ми дойде превземката на Тина. Не мога да отрека, обаче, че имаше нещо в това момиче. На практика те успяха да изпързалят /в добрия смисъл Simple Smile /всички, защото всички ги подцениха. Като цяло съм доволна и очаквам трети сезон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт