Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 659
  • 854
  •   1
Отговори
# 615
Младежи и девойки, имам спомен, че миналата година обсъждахме вили и апартаменти по нашето море, но не мога да открия темата. Моля ви препоръчайте нещо подобно. Да не е в някой гъч и апартаментите да са с по две спални. Ако е вила, може и петспална. Ще организирам две приятелски семейства от чужбина и ми пращат някакви безумия по букинг, че ще се гръмна.

# 616
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дъждец, за съжаление аз не мога да препоръчам нищо на нашето море. Дори местенцето на Градина, където ходим за уикенд от години, тази година ме вбесиха заради новия бар, който дънеше музика по цяла нощ и се чуваше на километри.

Черпя ви с един изгрев зад Атон от тази сутрин:

# 617
Аз намерих, но да ви кажа съм в потрес от цените и обслужването в заведенията по нашето море.

# 618
Аз намерих, но да ви кажа съм в потрес от цените и обслужването в заведенията по нашето море.
Че то това е от години.
Въпреки, че си имаме наше собствено място на морете - миналата година ходихме седмица през юни. Тъкмо ни бяха отворили. Беше чудно - като в детството , нямаше хора м нямаше сергии, масово ресторантите не работеха.
През август беше отврат -цени тройни - обслужване нула.

# 619
С разочарование чувам, че разни неваксинирани пак ще ходят у нас, искрено се надявах всичко живо да се изнесе в Гърция.

Къде чак до потрес те докараха, Дъждец?

# 620
С разочарование чувам, че разни неваксинирани пак ще ходят у нас, искрено се надявах всичко живо да се изнесе в Гърция.
Искаш когато ни затворят пак наесен да е безпричинно?

# 621
Например вместо меню се размятат някакви дъски без цени и като си поръчаш нещо от дъската, се оказва, че е свършило, но дъската вече е отнесена и се налага пак да ти я донесат, да я подпрат някъде на 2-3м от масата и ти да се повдигаш, за да видиш цялото меню. Да ти сервират кафе без чинийка и лъжичка. След това да ти донеса само лъжичка и да ти я оставят на мръсната маса и след още 10 мин.и чинийката.
Мъжът ми е ваксиниран.  Приятелите, за които търсех, също. Позволяваш ли достъп до нашето море?

# 622
Само ако сте ваксинирани против дезинтерия и е.коли Grinning

# 623
Това с дъската във Варвара ли😀

Шегувам се, всеки да си ходи навсякъде.

# 624
Ами там, да. Много ме ядосаха. Иначе в Тарама храната беше хубава и истински се впечатлих от лампите.
Аз не държа много да ям  по заведения, домашните настояват.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 12:44 от Дъждец

# 625
  • София
Някой пробвал ли е Ла Плая в Царево, на Нестинарка?

# 626
  • в страната на чудесата
Мои приятели наеха къщата на болата. За две семейства 250 лв на вечер къщата. Болата е невероятна красота и май не е много омазано

# 627
  • София
Болата (плаж Болата) е пълен фраш от хора и автомобили по време на сезона Sad

# 628
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Болата ни разбиха колата, счупиха стъклото, откраднаха 2 чанти, пари и телефони. Беше точно по това време на годината. Добре, че имаме приятели във Варна, които ни помогнаха.

# 629
В смисъл до час върнаха всичко😀
Като в добрите стари 90+ години.

Мерси, Дъждец, онези каки са ми много неприятни, само мястото става поради липса на друго.

Общи условия

Активация на акаунт