Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 657
  • 854
  •   1
Отговори
# 630
  • в страната на чудесата
Извинете ме Sad
Не знаех, че и там е така
Заливът според мен е страхотен. Но аз в източна Македония не ходя и без това Simple Smile))))

Нот, на мен си ми харесваше тогава
Поне знаеш на кой да се обадиш Simple Smile
Сега с новите зелени чудно ще е. Консерваторите имат мбого сладки попадения по този въпрос. Но явно решения от хора, които имат собствен бизнес няма да дочакаме.

# 631
  • София
Болата в момента е празен, приятели минаха оня ден наблизо с кемпери. Иначе през сезона е ужасен, според мен, от години ходим на север и там само веднъж ми заведоха, не повторих.
Понеже сме наблизо, утре мисля да се разходим до Крапец, Тюленово и Шабла, днес бяхме в Балчик и беше много спокойно, малко хора има.

# 632
Редовно си ходим до Варна, оплаквания от обслужване и храна нямаме. Щом и софиянеца у нас призна, че българското черноморие не е това, което беше преди и се съгласи, че лятото ще живеем близо до морето...не знам къде ходите.

# 633
Източна Адриатика. Особено островите на Далмация.

# 634
  • София
https://ecotelus.com/%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82/

Охлювения ресторант в с. Българево Simple Smile

# 635
Ние не сме стъпвали във Варна от години, а сме от този край. Южното е по-близо. Аз Варна не го броя към туристическите селца по морето. Като морска столица не се съмнявам/надявам се, че обслужването е/трябва да е на ниво.

# 636
  • в страната на чудесата
То па една столица...

# 637
Айде сега, само София е дъ бест.

# 638
А, че много си ни е дъбеста столицата...

# 639
  • в страната на чудесата
Еми дъждец като гледам не са се затърчали към Варна. Даже задлъжняват да са у Софето Simple Smile

# 640
Аха, и все по дъбеста става. До 10-15 години половин България ще живее тук.

Каквото ни морето, такава ни и морската столица, дайте да не се оплакваме, чудесно е, че имаме море и не висим по язовирите като сърбите.

# 641
  • в страната на чудесата
Сърбите (поне тези които аз познавам, а те са семейството на майка ми) ходят в Словения и Хърватска. Преди заради нас идваха тук, но вече ние не ходим, а и на тях не им харесва.
Созопол беше по-красив от пиран, сега и двата са нетърпими, но Созопол е мръсен и лайнян.

# 642
  • София
Ами, поздрав от нашето море Simple Smile

# 643
  • София
Ех, Аш, морето си море Simple Smile Хубава почивка ти желая!

# 644
  • София
Мерси! Улучихме много хубава кръчма вчера. Поствам линк, че по нашето море все още няма толкова много хубави места и е хубаво да се информираме.  Може някой, който е в района, да го посети. (По-добре с резервация, че ходят големи компании и бързо свършват местата). https://m.facebook.com/Restaurant-La-Playa-424969727583744/

Общи условия

Активация на акаунт