Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 604
  • 854
  •   1
Отговори
# 75
Много работа, бе, хора, всеки идиот в галактиката се сети, че има нещо да върши😞

# 76
  • София
Много работа, бе, хора, всеки идиот в галактиката се сети, че има нещо да върши😞
Да не си в задръстване?

# 77
  • София
Аз днес за първи път си изследвах антителата 3 месеца и половина след втората ваксина - мнооого са високи. Мога даже да раздавам. Simple Smile

# 78
  • София
Sanaka, ще черпиш значи. И то присъствено Joy

Имам един тъп въпрос - за настоящите петокласници, дали в балообразуването ще влизат оценките не само от седми клас? Знам, че засега няма промяна в наредбите, ама ми е интересно има ли шанс да има промяна със задна дата един вид?

# 79
  • София
Не, промените винаги засягат учениците, които още не са започнали образователния етап, за който се отнасят промените. Дишай спокойно, само 7 клас!

# 80
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да ви питам, че аз днес за първи път чух ( което нищо не значи де):

Какво мислите за https://york.citycollege.eu/frontend/articles.php?cid=14&t=U … dergraduate-study

Похвалиха ми го, ставаше дума за специалност "Бизнес администрация". Аз споделих, че и в АУБ има подобна специалност, но ми бе отговорено, че АУБ е някъде на опашката по рейтинг, за разлика от позицията на University of York.

# 81
  • София
След известно време отсъствие от форума, отварям да видя темата и очаквах, че няма да мога да ви изчета. Явно всички заети, ама то Май месец има много почивки и много рождени дни, балове и т.н.

# 82

Какво мислите за https://york.citycollege.eu/frontend/articles.php?cid=14&t=U … dergraduate-study

Похвалиха ми го, ставаше дума за специалност "Бизнес администрация". Аз споделих, че и в АУБ има подобна специалност, но ми бе отговорено, че АУБ е някъде на опашката по рейтинг, за разлика от позицията на University of York.

Не съм ги проучвала. Гледам, че оферират и в София. Но принципно, когато се каже, че една програма има определен рейтинг, този рейтинг важи само за мястото за което е рейтингувана, а не за всички филиали в които този университет предлага тази програма. Т.е. не е все едно в Йорк или София да учиш BA.
Нека да покажат на кое място в рейтинга е точно програмата в София или Солун. Тогава можем да говорим коя е по-добра или по-лоша от АУ.
Иначе на мен ми хвана окото EMBA-а. Не знаех, че предлагат в София. Ще я проуча. Интересна е доста за хора, които нямат възможност да отделят много време за пътуване.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 12:52 от Fancy

# 83
  • Отвъд алеята зад шкафа
А как точно се изготвят рейтингите?
СУ е с 890 позиция, МУ София - 4962.

# 84

Навремето бих предпочел АУБГ еднозначно, по отзиви на завършили и на двете места колеги. Но става дума за завършили преди 15-20 години...
Сега, ако много ме интересува, бих хвърлил око лично. Рейтингите на цели университети (да не говорим за техни клонове, че и в чужбина) са почти толкова полезни, колкото резултатите от НВО.

# 85
  • София
У нас съм си Simple Smile Бира, вино, спорт, ваксини ... така е в края на учебната година и преди предстоящия сезон за пътуване Simple Smile

# 86
  • в страната на чудесата
Ами наздраве тогава Simple Smile
Аз с вино де, на бирата тъй и не усетих чара с годините. Вкл Гинес. Ама да влезеш в ултра мега як и бутиков уиски бар и да поръчаш вино ми е патент Simple Smile

Нашата учебна година е до 30.6, после математика още две седмици. Препоръчително посещение Wink

# 87
  • София
Е, то и при нас е до края на Юни, ама вече ще са с разхлабена програма и повече игра Simple Smile Детето го удари на ваканция, прибира се в 9:30 още невечеряло. На мен ми се приходи на море. Някак минах на морска вълна Simple Smile

# 88
  • в страната на чудесата
Ами аз ще открия сезона на 11

Откриват нов аквапарк в Хисар тези дни

# 89
Викам си: Какво пък ще правиш на тоя аквапарк и се сетих😀
Дано е хубаво времето.

Общи условия

Активация на акаунт