Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 626
  • 854
  •   1
Отговори
# 90
  • Отвъд алеята зад шкафа
Малката приключва тази седмица и веднага заминава при баба си за 2 седмици. Голямата обаче има още един месец. Първото моренце ще е юни, за уикенд, а юли вече ще е в Гърция. И аз нямам търпение. Това лято ще пробвам нови места/къщи в БГ и ще дам отзиви. Едната къща се казва Хвърчило, някъде из Родопите. Другите къщи са в Костенковци - Четирите къщи, наемаме ги всички за годишната семейна сбирка.

# 91
  • София
Лейче, намерих само някаква новина в "Марица" за този аквапарк, имаш ли повече информация?

Гадамер, тази къща Хвърчило доста интересно звучи (от теб научавам и сега прочетох) , да разкажеш Simple Smile

# 92
Може ли да кажете пак за лагерите. Ще ходят ли някъде децата ви лятото?
Гадамер, записа ли твоята девойка?

# 93
  • Отвъд алеята зад шкафа
rainy, наши приятели ни поканиха да отидем в Хвърчило. Включва и храна. За съжаление не може с деца под 12 години. Ние ще бъдем с голямата, малката и без това ще е при баба си тогава.

Дъждец, записах ги и двете вече. Голямата е на американски лагер, отделно и двете са на bikearia, различни програми разбира се.

# 94
  • София
Значи за там ще трябва да изчакаме. Нямаме на кой да оставим детето, но пак не пречи да видим занапред Simple Smile

# 95
Какъв е този американски лагер?

# 96
  • в страната на чудесата
А как така не може с деца под 12?!

# 97
  • Отвъд алеята зад шкафа
Лейка, имало някаква веранда, която може да е опасна за малки деца. Като отида на място, ще разбера.

Титина, Голдън Гейт е американският лагер. Но е за по-големи деца.

# 98
Моето влиза във възратовата граница - сега ще погледна какво предлагат

# 99
  • София
Гадамер, видях я тази веранда. Не до 12, ами и сега не бих припарила до нея Joy Толкова ли не можаха да сложат един парапет. Не ми излиза мисълта от главата какво може да стане, ако дори и някой възрастен се спъне или е пийнал някоя чашка, толкова близо ми изглеждат столовете до ръба. Ама аз явно съм си с проблеми. Joy Иначе, останалото  ми се струва много добре  и интересно. Да разказваш после Simple Smile

# 100
  • Отвъд алеята зад шкафа
Същите приятели ми хвалят много и Лаванда в Ковачевица. Била направена с внимание към детайла и храната била вкусна.

# 101
  • в страната на чудесата
Разгледах къщата хвърчило. Там не отивам пари да ми дават. Гадамер, прочела ли си сайта им? Пише, че е за деца над 16 г.
Няма връзка, ходиш пеша, таксуват ако си носиш вино отвън, казват къде да седнеш, не може да пушиш и в цената влиза 1 кафе на ден. Няма магазин и телефон в селото, пише, че пътят е лош. и написаното звучи арогантно. Дано наяве да е различно.
Понякога се чудя защо хората избират подобни екстремизми... какво липсва, че дразнителите трябва да са все по-брутални Simple Smile
Ще ми е любопитно гадамер да каже дали написаното в сайта е така наистина.

# 102
  • София
Да, описаните правила и политики никак не звучат гостоприемно. А и доста са се поизхвърлили с цените ми се струва. 900 лв. на вечер за 6 човека на края на света, пък макар и с храна, е доста над нормалната цена за такива места. И аз чакам Гадамер да разкаже какво толкова извънземно има там, че да си струва всичко това.

# 103
Правилата им са близки до абсурдните. Например “Кухнята и зоната за чай, кафе и алкохол се обслужва само от домакините”

# 104
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, мисля, че влиза  храна в цената...дано де! Наистина е скъпа и силно се надявам да си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт