Образователен говорилник - 17та сбирка на феите и елфовете

• 35 649
  • 854
  •   1
Отговори
# 150
От по-пресните ми впечатления и Светлина и Кирилов от катедрата по БЕЛ много харесват и на дребсън и на мен. Особено искам да похваля Кирилов. Направи ми много силно впечатление, а е съвсем скоро завършил.
А иначе и Фани ни допадна, имаше и други.

# 151
  • София
Професионално любопитствам за очертаващата се да отпадне нова сграда на Иззи - те закупили ли са го този терен в Лозен и сега чак установяват за въпросните проблеми с инфраструктурата?
То е достатъчно да се окаже, че трябва да карат ток от няколко километра, за да се откажат.

# 152
  • В офиса
Богданова е в ЕСПА сега. Дано да се чувства по-добре там. На мен ми липсва нейното присъствие в Св. София. Много сърцата и чувствителна беше. Но всъщност всички "стари" учители по БЕЛ в СС са такива. Щом учителката на малкия по БЕЛ постигна той да изкарва аналогични резултати на пробните НВО като на математиката (да се чете в обратната посока за математичката, която не е лоша жена, но реално е друго ниво)
Не съм изненадана от това развитие с Богданова при всичко, което се носи в пространството за Доротея.

# 153
  • в страната на чудесата
Какво се носи за нея?

# 154
  • София
Red, уцели в десятката. Училището уж беше в плановете на строителя/инвеститор (поне по картинка), но днес на AGM-a подпитах и оправданията защо няма тръгнаха от инфраструктурата... Така че който има деца в ИЗИ, да вземе да си ги пита директно къде, какво и кога.

# 155
Богданова е в ЕСПА сега. Дано да се чувства по-добре там. На мен ми липсва нейното присъствие в Св. София. Много сърцата и чувствителна беше. Но всъщност всички "стари" учители по БЕЛ в СС са такива. Щом учителката на малкия по БЕЛ постигна той да изкарва аналогични резултати на пробните НВО като на математиката (да се чете в обратната посока за математичката, която не е лоша жена, но реално е друго ниво)
Не съм изненадана от това развитие с Богданова при всичко, което се носи в пространството за Доротея.

Това за ЕСПА не е добра новина. С оглед предходните групови подменяния на екипите там. При това неколкократни.
Ще ми се да помечтая за връщането й, но едва ли.

Аз на гръмки обещания съм се наслушала. При това не само от Изи, а и от други училища.

# 156
Ммм, за учителката, дето й се чудите, строга, но справедлива😀
“Писа ми 4 по профил, ма аз за толкова си бях”........

# 157
  • София
За същата от Диването (повечето знаят колко "обичаше" да учи) - любимата, по-по-най, умря си на мъка, като в следващия клас вече не беше тя, с много любов й казваше помежду ни "Гечи", не знам дали и не беше влюбен в нея, но знам, че тази година за сефте той, нечетящият мързел, учеше наистина по БЕЛ и се чувстваше отговорен да ходи подготвен в часовете.

Аз няма да споделям мнение, понеже не съм обективна - приятелка е на приятелка. Simple Smile

# 158
  • София
Какво да пита детето - дали ще има нова сграда? Не очаквам адекватен отговор. Не знам за Богданова, т.е. знам, но много едностранно и не върви.
Демебукови и децата си (там племеници а у) преместиха в Иззи, подозирам, че нямат намерение да се махат от там. 
За сградата- Доротея твърдеше, че всеки месец дава пари за там, откакто е основано училището. Не съм питала дали е купена, но така ми звучеше.
В общи линии научавам доста неща за училището от вас, после разпитвам Grinning

# 159
  • в страната на чудесата
А колко голяма е таз къща? Иззи има поне 5-6 класа, нали?
Май май и те вървят по пътя ма фургона. Може да вземат челен опит от ТЕ Simple Smile
Томас Едисън всяка година през март ще имат нова сграда, сто локации се обсъдиха, капарираха и още са във фургоните...

# 160
Дано не са в Лозен, че трафика ще е ужасен

# 161
  • София
Рейни, като те чета как само пишеш за тази Доротея - все едно е управител на някой хан или продавачка на сергия. Пък то става дума за училище Rolling Eyes

# 162
  • София
Дано не са в Лозен, че трафика ще е ужасен
Е, сега, като направиха Околовръстното, достъпът е бърз и лесен. Даже очаквам бум на строителството там.

# 163
Те околовръстното го оправиха, но през ден е затворено за ремонт. А пътя към Лозен е ужас.

# 164
  • София
Защото не е съвсем завършено, но още малко му трябва. Със сигурност ще е готово преди сградата ни Иззи. Laughing
Аз ходих до Лозен миналата седмица и ми се стори доста добре и бързо. Не ми е нправил впечатления пътят като ужасен.

Общи условия

Активация на акаунт